reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

No, tak zawsze można liczyć na to, że lekarz podczas badania coś tam naruszy i się w końcu zacznie...;-)
Maluchy urodzone jutro na pewno będą miały szczęście w życiu.:-D Bym się wcale nie śmiała jak bym w piątek 13 urodziła :-p

reklama
Cos mnie dziwnie brzuch boli...juz myslalam ze to juz ale czopa brak na wkladce :sorry: wody tez nie odeszly :sorry: ale nic, trzeba isc sie szykowac na ktg i tak sie zastanawiam czy by nie wziasc ze soba torby, bo w koncu jakby mnie dzis zatrzymali, to bez sensu wracac do domu 15 km po torby:sorry: ale sie łudze :-D:-D:-D:-D

Natalunia, zarąbiście dobrze o tym pamiętam.. I coraz bardziej mi wszystko opada..

Jedz do szpitala byle jakiego i powiedz ze bardzo zle sie czujesz i takie tam,ze bylas w okolicy to do nich poszlas. I w koncu moze cos z toba zrobia biedaku bo tylko sie meczysz...Nie wiesz jak to jest ze sluzba zdrowia?? jak nie nasciemniasz im to cie nigdzie nie przyjma :wściekła/y:

Cos mnie dziwnie brzuch boli...juz myslalam ze to juz ale czopa brak na wkladce :sorry: wody tez nie odeszly :sorry: ale nic, trzeba isc sie szykowac na ktg i tak sie zastanawiam czy by nie wziasc ze soba torby, bo w koncu jakby mnie dzis zatrzymali, to bez sensu wracac do domu 15 km po torby:sorry: ale sie łudze :-D:-D:-D:-D

Weź torbę, lepiej być zapobiegliwym, anóż może będą chcieli Cię zatrzymać:-)
W ogóle mam ochotę na spacerek. Szkoda tylko, że pada :-( Może zanim mój T wróci z pracy rozpogodzi się:-)

Ostatnia edycja:
Dziubasku skoro u Ciebie tydz po terminie nalezy sie zglosic to jak sie nic u Ciebie nie zacznie to kiedy idziesz do szpitala??w pon 16.11 czy juz w niedziele 15.11 pojdziesz??

Kasiula oby wszystko bylo dobrze...oj te zielone wody:-(

Ostatnio się cieszyłam że mój M zmądrzał i sprzedał swój komputer bo powiedział że jak będzie dziecko to że nie będzie miał czasu na gry a tu dzisiaj mnie rozczarował.
Wpadł na chwilę w porze śniadaniowej z pudełkiem do domu i okazało się że kupił sobie konsole PS3 :((( bo powiedział że jak czasami będzie chciał sobie zagrać to na moim laptopie nie pójdą wszystkie gry :(( więc pewnie dzisiaj jak wróci z pracy będzie siedział i grał żeby wypróbować :))

reklama
dzis wielki wysyp, wiec kto wie czy kolejne nie rodza :) wcale bym sie nie zdziwila. juz prawie polowa listopada .. a jeszcze tak niedawno byl marzec, robilam siodmy zkolei test ciazowy i cieszylam gebe do lustra, ze w ciazy jestem. a teraz moj maluszek spi slodko w lozeczku, ja mam cycochy pelne mleka i wiem juz co to znaczy matczyna milosc.

Do góry