Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore 

a co to za film??????????
jakitytul?????????

Witam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:--([/B
Hej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?
I JA SIE DOŁĄCZAM ,KOCHANEJ WIKTORII 100 LAT
a JA MAM ZNOWU CHOREGO kSAWKA ,NORMALNIE RĘCE NOGI OPADAJĄ ,DOSTAŁ PULMICORT I BERODUAL I CHODZIMY 2 RAZY DZIENNIE DO PRZYCHODNI ,MASAKRA JAKAS![]()
Witam.
Mam przerwę w pracy to zasiadłam na chwilku.Za godzinę muszę wychodzić.
Tulam wszystkie chorowitki.
Anabuba,siadaj na miotłę i przylatuj,u mnie 8-ki na Kasę chorych to za darmo i ze znieczuleniem chirurg dentystyczny wyrywa.![]()
witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()
i dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(
heloł heloł
to sem ja
no i wkoncu troche dychnelam...
dzis prawie nic nie robilam oprocz obiadu w nowej kuchni... (lazanki zrobilam)
ale wczoraj to sie nameczylam...
kuchnie gladzilam tzn sciany... i potem przedpokoj...
kuchnia juz jestcala procz sufitu a przedpokoj - zostalo jeszcze pare malych scianek...
wczoraj moj m z tesciem gladzili sciany w duzym pokoju... (tam gdzie ma isc tynk dekoracyjny)
a dzisiaj wujek zaczyna robic nam lazienke - nawet szybko to idzie... po barborce kupujemy juz meble wiec mysle ze bedzie juz zrobiony choc jeden pokoj by tam juz spac
oprocz tego bylam wczoraj u gina - z dzidzia wszysto ok malutka jest bo ma 978 g a ja juz w 28 tyg, za to mamusia przybrala w ciagu miesiaca az 4 kg- nie wiem kiedy
waze juz 56 kg
a jeszcze troche zostalo
mala ma polozenie posladkowe jak narazie - zobaczymy jak dalej
kolejna wizyta juz w grudniu
maly jak narazie zdrowy choc ostatniej nocy to byla porazka cala noc mi biegunkowal... w ciagu dwoch godzin zmienialam mu 3 razy pampersa
ale na drugi dzien bylo juz ok...:-)
to chyba wszystko z mojej strony ;-)

Czesc dziewczyny My juz w domu :-)
Wrcilysmy po 20 Ale w niedziele wieczorem zas wracamay do szpitala Teraz jestesmy na przepustce W poniedzialek rano bardzo wazne badania krwi Niektore wyniki beda na dniach a na niektore kilka tygodni czekania :-(
Dzis Oliwka miala laryngologa i ma plyn w uszach I w poniedzialek mamy rano BADANIE SLUCHU
Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)
sorki dziopki ale was dzis nie nadrobie
wiktoria najlepszego od naszej rodzinki ;-);-);-)
a ja dzis jestem nie w chumorze
dwa miesiace temu wypralam dywan a popoludniu przyszla ciocia (ta z dołu co mi czarka pilnuje) i co??? spadł jej popiół na dywan
nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore
jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic![]()

w środę 

no super na dobitke do tego wszystkiego doszła @ i dzwonił moj ze nie wroca na weekend tylko możew środę
![]()