reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a to są wielorazowego użytku??
może po prostu nic nie rób tylko używaj jako jednorazowe.
albo po prostu wyparzyć... sama nie wiem :confused2::sorry:

Nie no podkłady jak każde inne, ale po co to info, że są niesterylne? :eek: Jak mam to odebrać? Jednorazowe są...no cóż zapytam albo farmaceutki jutro albo położnej...myslałam, że może któraś z was ma takie...

reklama
Noo z wkładami to my ci chyba nie podpowiemy, bo ja to nie mam zielonego pojęcia, osobiście mam belli

Mary nie wiem co u ciebie ale trzymam kciuki biedulko !!!

ale z niego cwaniaczek :-D to sie nazywa uzaleznienie:-D

Nie wzielam, i dobrze, bo nie bylo po co :crazy:

A ta herbatka z hibiskusa dobra? Bo dzisiaj sie zastanawialam w sklepie czy kupic, bo ciekawa nazwa :-D

Badz cierpliwa. Nie che dobijac ale ja urodzilam trzy dni po pierwszym odejsciu czopa (mi odchodzil z krwia wlasnie 3 dni), a niektore bez czopa chodza tez dosyc dlugo.

Prosze cie nie zalamuj mnie.. niech sie cos zacznie dziac bo cche urodzic 13,pozniejsze daty sa nieciekawe :sorry: oczywiscie zartuje..ale wszystko mnie boli...czuje sie jakbym uprawiala sex conajmniej 48 godzin non stop..:eek:

ja mam jakieś irlandzkie więc też nie pomogę nic...

a woóle z tym wielorazowego użytku to pomyśląłam głupio że chodziło a majtki poporodowe...:-D
i głupio jakoś to wyszło terazs właśńie widzę:-p:sorry:

dziubasek Nie widziałam sie pare godzin w lustrze i coś mi nie zagrało.Przyjechała teściowa z siostrą i że mam brzuch juz całkiem nisko, wiec chyba to to:)
Kurde ciekawe kiedy moja kolej:))

Mi opadl brzuch tak calkiem nisko juz w 37 tygodniu i wszyscy mysleli ze urodze wczesniej..a tu maly uparciuch dalej w cieplutkim siedzi ;-)

jestem:-) zaraz zaczyna się 13 listopada mój termin więc
za 3 minuty zaczynam rodzić:-p

melduję że u nas dobrze ogarniamy wszystko na spokojnie
Martynia chodzi do przedszkola dzięki temu jakoś zrobiła się mniej zazdrosna
Michasia chodzi po lekarzach i dzielnie znosi wszystkie kontrolne badania
no i na spacerki też wychodzimy :-)

Michasia bez zmian ładnie je co 3-4 godzinki i rośnie w oczach

to tak w skrócie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry