sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dobrej nocy 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny
U nas choróbska ciąg dalszy. Maż wyzdrowiał, starszy ma końcówkę kaszlu, a w nocy złapało małego. Pojechaliśmy wczoraj do lekarza bo taki brzydki kaszel, a ona do mnie że niepotrzebnieWymamrotała coś pod nosem przepisała receptę i tyle.
Jutro idziemy do kontroli u nas w przychodni.
Ach ta służba zdrowia. My chodzimy na rehabilitację z Bartkiem i mieliśmy mieć kontrolę, a okazało się że skończył im się kontrakt z lekarzem i na razie nie wiadomo co będzie dalejWidzieliście takie jaja ?
No i ta pogoda masakra![]()
Witam po malutkiej przerwie;-);-)...Kacper trzasnął kolegę i nie przyniósł pracy z twórczości 6.11...termin miał do 10.11....ale do szkoły nie dotarłam bo nie mogłam się ruszyć z powodu migreny...takiej full opcja....rzyganie,sranie,światłowstręt.....Wczoraj jeszcze byłam zamulona ostro,ale dziś już jest OK...
Mam dwa rodzaje migreny albo mocno boli mnie głowa przez 7 dni...albo przez 2 dni mam za....stą ze wszystkimi dolegliwościami towarzyszącymi.Ta druga zwykle przed @ i tym razem też tak było....
Dobranoc ludkowie!!!!
Prosze o pomoc czy ktoras z was miala jakas tasme owodniow w ciazy??
chcialabym sie dowiedziec cos wiecej bo w necie za wiele nie pisze ??