reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeden to wcześniej kompy kradł a matka na ojca ruskich z nożami nasłała,żeby zadźgali,chyba jakieś zboczenie rodzinne:eek::tak:?
:szok::szok::szok:Masakra:szok:

boże dziewczyny jak mi miło tyle życzeń dla Tonisia no wzruszyłam się a moja teściowa powiedziała że jesteście wspaniałe :-* :-* :-* ;-*****
No i ma racje;-):-)

My jzu po obiadku.Moja Klaudia nie spala w dzien ani chwilki-tak mi powiedziala:szok:A ajk weszlam do pokju to byl tam istny rozpizdziaj:szok::-DWiki lezala jeszcze w lozeczku dopiero co obudzona i miala na sobie pelno zabawek ktore zapewne wrzucila do Niej Klaudia:szok::szok::szok:

Teraz czekam sobie na Brzydulke

reklama
Witam piatkowo, w dodatku trzynastego-któraś przesądna????

a tak wyglada moja podrasowana fura:-D:-D:-D:-D:-D
Zajefajna wojskowa!!!

mnie @ dogania
jutro albo pojutrze dotrze:wściekła/y:
MNie dogoni coś koło środy, ale już ją czuję!

Wczoraj siostra była prywatnie u lekarza i powiedziała że owsiki od zwierzaka domowego albo od innego dziecka. Zwierzatek nie maja wiec siostra wywiaad zrobiła i okazało sie że siostrzeica szwagra miała owsiki jakies 4 m-ce temu(ma 3.5 roku i spi z kotem:szok:). Dzisiaj mała płakała aż sie :szok:zanosiła-chyba lek zacząl działac....
Ide spac bo padam na twarz....
Wszyscy muszą! się przeleczyc, bo to kwestia czasu jak spowrotem sie rozniesie.

a wczoraj zapomniałm wam napisac miałam w sklepie próbe kradziezy taka podpita dziewczyna chciała mi buchnąć gumki do włosów ale nie dałam się :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:i ją przegoniłam:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
No to się połaszczyła, więcej wstydu niż to warte:-D

Wszystkiego naj naj naj dla Antoniego :tak:
Dołączam się całym sercem, kolejny Malinowy gagatek , nie moge się doczekać kiedy ON zacznie tekstami sypać!!!!!!!

Joasiu współczuje, dużo zdrówka dla męża i Ciebie.

a mojego kochanego wzieło na wspomnienia w noc sie rozpisał wspomnieniowo jak to jechaliśmy na porodówkę jak to ja przy 10 cm rozwarcia wstałam z łóżka i stwierdziłam że idę do domu wrócę jak mnie przestanie boleć:rofl2:jak pół nocy siedzieliśmy nad antkiem i sie nim zachwycaliśmy jaki on śliczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:rano napisał mi że rok temu to odsypiał a teraz to właściwie też odsypia w tej delegacji bo jest w pokoju z chłopakiem co ma synka 8 m-cy i tez przyjechał odespać nocki bo daje im popalić:tak::-D:-D:-D:-D
jakoś tak mi si,e ciepło na sercu zrobiło że wspominał to tak fajnie no i dostałam eska z życzeniami od pietruszki i podziękowaniem za ten tród wtedy i każdego dnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jaaaaaaaaaaaa, ale słodko!!!!!!!!!!!

Witam kobietki u nas pogoda taka sobie raz slonce a raz pada ale na szczescie nie jest zimno bo ok 15st. Dzis u nas impreza dla dzieci tzn dzieci ida droga spiewaja piosenki kazdy ma lampion potem spotykamy sie przy duzzzzym ognisku dzieci dostaja ogromne paczki slodyczy a rodzice cieple winko lub kakao:tak::tak::tak: ciekawa jestem czy Emily sie spodoba zyczyna to sie ok 18 jak juz jest ciemno zeby byl fajny efekt tych pozapalanych lamionow no a na koniec te starsze dzieci chodza od domu do domu spiewaja piosenki i zbieraja slodycze:tak::tak::tak:

A ja dzis jestem bardzooo zadowolona z Emily bo spala pierwsza noc u siebie w pokoju i super przespala cala noc bez pobudki a do tego rano jak wstala o 9 to myslalam ze bedzie ryk ze nas nie widzi bo tak to spala w swoim lozeczku u nas w sypialni i zawsze jak sie budzila to nas widziala i odrazu pobudke robila krzyczac HEJ a dzis sie obudzila i nic zero placzu ze nas niema tylko sobie cos tam opowiadala wiec jestem bardzo zadowolona bo myslalam ze bede miala z nia problemy ze spaniem ale zobaczymy jakie beda nastepne nocki:tak::tak::tak:
Bardzo fajna zabawa, zwłaszcza dla dzieci!
No i oczywiście gratulacje dla Emily!!!

Zaraz doczytam coście naskrobały a to u mojego teścia było - sąsiada synowie się połakomili
Chełm: Wojniaki: Włamał się do chlewu i ukradł prosiaki. Bo idą święta - 12 listopada 2009
Święta idą:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie jakoś nic nie czuc ze idą, może tez się przejade po jakiegoś swiniaka??????????????:-D:-D:-D

A u mnie ta szarówa paskudnie mnie nastraja. Dzis byłam umówiona z bratem na kawę i zapomniałam na śmierć, na 12-dzwoni o 14.30-siostra, Ty chyba dzis już nie dojdziesz, co?:-D
Piciu dziś na ostatnią nockę, i moja paskudna noc tez ostatnia, póki co przynajmniej. Właśnie wyciągnęłam ulubione ciacho z piekarnika i nawet nie chce mi się go spróbować:no:.

dotarłam wreszcie o Was :-):-):-):-):-):-)

jestem dzis jakas zmeczona i nogi mnie bolą.
Oliwka w łóżeczku ale jeszcze nie spi :tak::tak::tak::tak:

dobrze ze jutro pracuję tylko do 14.00 to troche ogarne bo w domu zrobił sie syf :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a wiecie że od poniedziałku schudłam 3k :tak::tak::tak::tak::tak: normalnie warto iść do pracy ,od razu chudnę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tam jakoś zawsze jestem zajęta i nie czuję głodu i chudnę ale się cieszę :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
a jasobie ogladam film na TVN "jeszcze raz" ,Oliwka już spi więc mam spokój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dlaczego żadnej nie ma????? gdzie się podziewacie?
chyba mnie juz nie lubicie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry