reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sorki dziopki ale was dzis nie nadrobie
wiktoria najlepszego od naszej rodzinki ;-);-);-)

a ja dzis jestem nie w chumorze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dwa miesiace temu wypralam dywan a popoludniu przyszla ciocia (ta z dołu co mi czarka pilnuje) i co??? spadł jej popiół na dywan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś miałąm luzik w pracy,ruch średni,ale dzień nawet szybko mi zleciał :tak::tak::tak::tak::tak:

ochroniarze sklepów do mnie zaczeli przychodzić na pogawędki :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p szkoda że to staruszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oglądam "Tancerze" a Oliwka jeszcze nie śpi :no::no::no::no:

helo
moje panny juz jakies ol godzny spia.nadrolam co mialam nadrobic
dzis troche pprasowalam,ogarnelam z grubsza.
wieczorekim poszlam do sasidki na ploteczki,zrobilysmy po drineczku:tak::tak:
mi tez sie cos od zycia nalezy:-D:rofl2:

Witam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:-:)-([/B

moze to gardlo?

Hej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?

tylko to jej dajesz?
zeby szybciej przeszlo propunuje dac jej wit c w kroplach,wapno,lipomalzeby sie wypocila,na katar masc majerankowa pod nos i nacieranie mascia rozgrzewajaca

I JA SIE DOŁĄCZAM ,KOCHANEJ WIKTORII 100 LAT:tak::tak::tak::tak::tak:
a JA MAM ZNOWU CHOREGO kSAWKA ,NORMALNIE RĘCE NOGI OPADAJĄ ,DOSTAŁ PULMICORT I BERODUAL I CHODZIMY 2 RAZY DZIENNIE DO PRZYCHODNI ,MASAKRA JAKAS:szok:

az tyle?wez zrob mu testy!
bierz skierowanie do alergologa i tyle

Witam.
Mam przerwę w pracy to zasiadłam na chwilku:tak:.Za godzinę muszę wychodzić.
Tulam wszystkie chorowitki.
Anabuba,siadaj na miotłę i przylatuj,u mnie 8-ki na Kasę chorych to za darmo i ze znieczuleniem chirurg dentystyczny wyrywa.:tak:

no tyle to kosztuje prywatnie usuniecie 8 tu u mnie w okolicy.no gdzies aniej to za 300zl
ale dodzwomilam sie do podono najlepszej lecznicy w wojewodztwie-na Nowy zjazd w stolicy-wojewodzjie centrum stomatologiczne.
wyrywaja 8 na nfz,czy to normalnie czy dlutowanie,tyle ze trzeba byc rano po numerek.juz od 7,15 wydaja nuemrki
wiec umowilam sie z siostra ze za 2 tyg jak moj bedzie na noc to m pojdzie lapac numerek

witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala:eek:.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy:tak:

witamy

:tak::tak::tak: i dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?:confused2:
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(

oj zdrowka zycze

heloł heloł:-D
to sem ja :cool2::cool2::cool2::cool2:

no i wkoncu troche dychnelam...
dzis prawie nic nie robilam oprocz obiadu w nowej kuchni... (lazanki zrobilam)
ale wczoraj to sie nameczylam...
kuchnie gladzilam tzn sciany... i potem przedpokoj...
kuchnia juz jestcala procz sufitu a przedpokoj - zostalo jeszcze pare malych scianek...
wczoraj moj m z tesciem gladzili sciany w duzym pokoju... (tam gdzie ma isc tynk dekoracyjny :tak:)
a dzisiaj wujek zaczyna robic nam lazienke - nawet szybko to idzie... po barborce kupujemy juz meble wiec mysle ze bedzie juz zrobiony choc jeden pokoj by tam juz spac :laugh2::laugh2::laugh2:

oprocz tego bylam wczoraj u gina - z dzidzia wszysto ok malutka jest bo ma 978 g a ja juz w 28 tyg, za to mamusia przybrala w ciagu miesiaca az 4 kg :szok::szok::szok::szok:- nie wiem kiedy :sorry::eek::confused2: waze juz 56 kg :confused2: a jeszcze troche zostalo :sorry:
mala ma polozenie posladkowe jak narazie - zobaczymy jak dalej
kolejna wizyta juz w grudniu :tak:

maly jak narazie zdrowy choc ostatniej nocy to byla porazka cala noc mi biegunkowal... w ciagu dwoch godzin zmienialam mu 3 razy pampersa :szok:
ale na drugi dzien bylo juz ok... :tak::-)

to chyba wszystko z mojej strony ;-)

tylko 56kg?????????????????????????????????????
ja od tylu zaczynalam prawie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Czesc dziewczyny My juz w domu :-)
Wrcilysmy po 20 Ale w niedziele wieczorem zas wracamay do szpitala Teraz jestesmy na przepustce W poniedzialek rano bardzo wazne badania krwi Niektore wyniki beda na dniach a na niektore kilka tygodni czekania :-(
Dzis Oliwka miala laryngologa i ma plyn w uszach I w poniedzialek mamy rano BADANIE SLUCHU

Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

oj kochaana a c sie was tak czepnelo wszytsko?
moze przechodzi teraz zaplenie ucha jakies albo cos?

sorki dziopki ale was dzis nie nadrobie
wiktoria najlepszego od naszej rodzinki ;-);-);-)

a ja dzis jestem nie w chumorze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dwa miesiace temu wypralam dywan a popoludniu przyszla ciocia (ta z dołu co mi czarka pilnuje) i co??? spadł jej popiół na dywan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zacznijmy od tego ze ja nie pozwalam palic w domuze sa male dzieci:crazy:
co za baba
ja bym sie na dzeci powolywala ,moze szybciej by do baby trafilo

a tak wyglada moja podrasowana fura:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• ll.JPG
    ll.JPG
    57,3 KB · Wyświetleń: 35
  • lo.jpg
    lo.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 36
my z m tez ustalilismy ze u nas sie nie pali tylko w kuchni a latem to nawet nie tylko na balkonie, a to ze dziecko jest chyba do niej nie przemawia, bo ona twierdzi ze skoro tyle czasu go pilnuje to chyba moze sobie czasem zapalic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jak jej mowie ze u nas sie nie pali to mowi ze pali przy otwartym balkonie, to co sie pytam balkon mi tez przy dziecku otwiera ???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry