reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
sorki dziopki ale was dzis nie nadrobie
wiktoria najlepszego od naszej rodzinki ;-);-);-)
a ja dzis jestem nie w chumorze

dwa miesiace temu wypralam dywan a popoludniu przyszla ciocia (ta z dołu co mi czarka pilnuje) i co??? spadł jej popiół na dywan

nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem

, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore 

jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic

dwa miesiace temu wypralam dywan a popoludniu przyszla ciocia (ta z dołu co mi czarka pilnuje) i co??? spadł jej popiół na dywan

nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem

jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
NATALINECZKA rozumiem twoje nerwy i wspolczuje :-(
a co to za film??????????
jakitytul?????????
film to 2012

wiki wszystkiego naj najlepszego kochana

pati no dzidzia rzeczywiscie malutka ale urosnie na pewno ,najwazniejsze że zdrowa i wszystko ok

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
helo
moje panny juz jakies ol godzny spia.nadrolam co mialam nadrobic
dzis troche pprasowalam,ogarnelam z grubsza.
wieczorekim poszlam do sasidki na ploteczki,zrobilysmy po drineczku

mi tez sie cos od zycia nalezy

moze to gardlo?
tylko to jej dajesz?
zeby szybciej przeszlo propunuje dac jej wit c w kroplach,wapno,lipomalzeby sie wypocila,na katar masc majerankowa pod nos i nacieranie mascia rozgrzewajaca
az tyle?wez zrob mu testy!
bierz skierowanie do alergologa i tyle
no tyle to kosztuje prywatnie usuniecie 8 tu u mnie w okolicy.no gdzies aniej to za 300zl
ale dodzwomilam sie do podono najlepszej lecznicy w wojewodztwie-na Nowy zjazd w stolicy-wojewodzjie centrum stomatologiczne.
wyrywaja 8 na nfz,czy to normalnie czy dlutowanie,tyle ze trzeba byc rano po numerek.juz od 7,15 wydaja nuemrki
wiec umowilam sie z siostra ze za 2 tyg jak moj bedzie na noc to m pojdzie lapac numerek
witamy
oj zdrowka zycze
tylko 56kg?????????????????????????????????????
ja od tylu zaczynalam prawie

oj kochaana a c sie was tak czepnelo wszytsko?
moze przechodzi teraz zaplenie ucha jakies albo cos?
zacznijmy od tego ze ja nie pozwalam palic w domuze sa male dzieci
co za baba
ja bym sie na dzeci powolywala ,moze szybciej by do baby trafilo
moje panny juz jakies ol godzny spia.nadrolam co mialam nadrobic
dzis troche pprasowalam,ogarnelam z grubsza.
wieczorekim poszlam do sasidki na ploteczki,zrobilysmy po drineczku

mi tez sie cos od zycia nalezy

Witam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:--([/B
moze to gardlo?
Hej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?
tylko to jej dajesz?
zeby szybciej przeszlo propunuje dac jej wit c w kroplach,wapno,lipomalzeby sie wypocila,na katar masc majerankowa pod nos i nacieranie mascia rozgrzewajaca
I JA SIE DOŁĄCZAM ,KOCHANEJ WIKTORII 100 LAT
a JA MAM ZNOWU CHOREGO kSAWKA ,NORMALNIE RĘCE NOGI OPADAJĄ ,DOSTAŁ PULMICORT I BERODUAL I CHODZIMY 2 RAZY DZIENNIE DO PRZYCHODNI ,MASAKRA JAKAS![]()
az tyle?wez zrob mu testy!
bierz skierowanie do alergologa i tyle
Witam.
Mam przerwę w pracy to zasiadłam na chwilku.Za godzinę muszę wychodzić.
Tulam wszystkie chorowitki.
Anabuba,siadaj na miotłę i przylatuj,u mnie 8-ki na Kasę chorych to za darmo i ze znieczuleniem chirurg dentystyczny wyrywa.![]()
no tyle to kosztuje prywatnie usuniecie 8 tu u mnie w okolicy.no gdzies aniej to za 300zl
ale dodzwomilam sie do podono najlepszej lecznicy w wojewodztwie-na Nowy zjazd w stolicy-wojewodzjie centrum stomatologiczne.
wyrywaja 8 na nfz,czy to normalnie czy dlutowanie,tyle ze trzeba byc rano po numerek.juz od 7,15 wydaja nuemrki
wiec umowilam sie z siostra ze za 2 tyg jak moj bedzie na noc to m pojdzie lapac numerek
witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()
witamy
i dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(
oj zdrowka zycze
heloł heloł
to sem ja
no i wkoncu troche dychnelam...
dzis prawie nic nie robilam oprocz obiadu w nowej kuchni... (lazanki zrobilam)
ale wczoraj to sie nameczylam...
kuchnie gladzilam tzn sciany... i potem przedpokoj...
kuchnia juz jestcala procz sufitu a przedpokoj - zostalo jeszcze pare malych scianek...
wczoraj moj m z tesciem gladzili sciany w duzym pokoju... (tam gdzie ma isc tynk dekoracyjny)
a dzisiaj wujek zaczyna robic nam lazienke - nawet szybko to idzie... po barborce kupujemy juz meble wiec mysle ze bedzie juz zrobiony choc jeden pokoj by tam juz spac
oprocz tego bylam wczoraj u gina - z dzidzia wszysto ok malutka jest bo ma 978 g a ja juz w 28 tyg, za to mamusia przybrala w ciagu miesiaca az 4 kg- nie wiem kiedy
waze juz 56 kg
a jeszcze troche zostalo
mala ma polozenie posladkowe jak narazie - zobaczymy jak dalej
kolejna wizyta juz w grudniu
maly jak narazie zdrowy choc ostatniej nocy to byla porazka cala noc mi biegunkowal... w ciagu dwoch godzin zmienialam mu 3 razy pampersa
ale na drugi dzien bylo juz ok...:-)
to chyba wszystko z mojej strony ;-)
tylko 56kg?????????????????????????????????????
ja od tylu zaczynalam prawie

Czesc dziewczyny My juz w domu :-)
Wrcilysmy po 20 Ale w niedziele wieczorem zas wracamay do szpitala Teraz jestesmy na przepustce W poniedzialek rano bardzo wazne badania krwi Niektore wyniki beda na dniach a na niektore kilka tygodni czekania :-(
Dzis Oliwka miala laryngologa i ma plyn w uszach I w poniedzialek mamy rano BADANIE SLUCHU
Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)
oj kochaana a c sie was tak czepnelo wszytsko?
moze przechodzi teraz zaplenie ucha jakies albo cos?
sorki dziopki ale was dzis nie nadrobie
nic sie nie odezwalam, teraz znow wypralam dywan i powiedzialam jej ze u nas w pokoju sie nie pali tylko jak chce to w kuchni niech sobie zapali ona sie obraziła i mówi mi tak: "no bo ja wam tylko brudze" z takim wyrzutem, ale widac moje słowa sa rzucane na wiatr a do niej jak grochem o sciane mozna tłuc i nic nie zrozumie a po czym wnioskuje??? na srodku dywanu wypalona jest ciemna plama po popiole i tego juz nie spiore
jestem poprostu wsciekla, a nie moge jej zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza, a ona wszystkim dookola moze uwagi prawic![]()
zacznijmy od tego ze ja nie pozwalam palic w domuze sa male dzieci

co za baba
ja bym sie na dzeci powolywala ,moze szybciej by do baby trafilo
Natalineczka555
no super na dobitke do tego wszystkiego doszła @ i dzwonił moj ze nie wroca na weekend tylko może

w środę 

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Natalineczka555
my z m tez ustalilismy ze u nas sie nie pali tylko w kuchni a latem to nawet nie tylko na balkonie, a to ze dziecko jest chyba do niej nie przemawia, bo ona twierdzi ze skoro tyle czasu go pilnuje to chyba moze sobie czasem zapalic 

a jak jej mowie ze u nas sie nie pali to mowi ze pali przy otwartym balkonie, to co sie pytam balkon mi tez przy dziecku otwiera ???

a jak jej mowie ze u nas sie nie pali to mowi ze pali przy otwartym balkonie, to co sie pytam balkon mi tez przy dziecku otwiera ???

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no super na dobitke do tego wszystkiego doszła @ i dzwonił moj ze nie wroca na weekend tylko możew środę
![]()
mnie @ dogania
jutro albo pojutrze dotrze

Podziel się: