reklama
agunia2020
Entuzjast(k)a
;-)
W sumie to chyba chciałabym żeby Ania miała siły na wariacje...Teraz martwię się jeszcze bardziej...Leży cały czas w łóżeczku,wtulona w misia i nie ma na nic sił,wyjęłam ją żeby sobie podreptała to płakała.
A jak położyłam spowrotem to cisza...Teraz sobie śpi...
Ehh oby te leki jej pomogły,jak nie-to pójdę z nią do lekarza :-(
W sumie to chyba chciałabym żeby Ania miała siły na wariacje...Teraz martwię się jeszcze bardziej...Leży cały czas w łóżeczku,wtulona w misia i nie ma na nic sił,wyjęłam ją żeby sobie podreptała to płakała.
A jak położyłam spowrotem to cisza...Teraz sobie śpi...
Ehh oby te leki jej pomogły,jak nie-to pójdę z nią do lekarza :-(
agnieszkaUK
Fanka BB :)
witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala
.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala

Zdrówka As dla Ciebie i Kuby i zdrówka dla Aguni i jej córeczki ,dla Anacondy i jej Majeczki też ,

Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(
Zdrowka zyczeWitam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:--(
No właśnie, podziel się z koleżankami
Dużo zdrówka dla Kubusia
Faktycznie cena z kosmosu wzięta![]()

Rowniez zdrowka.Trzymam kciuki zeby Twoja kuracja pomoglaHej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?

MALINUS dasz rade Kochanano kocham szczypiory i ich pomysły
zdrówka dla Kubusiato jednak m się to chróbsko rozwineło:-
-(
ja też się dołączam morze miłości i ocean pomyślności
oj dużo zdrówka
a gdzie cytat anacondy??????????
zdrówka dla Majeczki
moje kochanie wyjechało dzisiaj o 5:--
-(już tęsknię:-
-
-
-( byle do wtorku
a właściwie do poniedziałku do 23;-);-);-)
teraz mnie będzie przez kilka dni trochę mniej bo mam teściową to nie będe przed kompem tyle czasuale za to postaram się wieczorkiem koło 22 zaglądać na bb po pracy
antek miał nockę w miarę dobrą 2 pobudki zaliczyłmam nadzieję że będzie dobrze spał bo pietrszki nie ma więc ja mszę nocką do niego dygać
![]()

A tesciowka to przyjechala pomagac Tobie rozumiem:-)
Witam nowa mamusie:-)witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()

Zdrowkai dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(

Ufff udalo mi sie odpisac jupiiiii

Mlode jeszcze spia

Zrobilo sie ciemno:-(Jak mlode wstana to zjemy zupke
anaconda27
styczniówka2006
U mnie też już za oknem ciemnica

oszaleć można.
Maja śpi, znowu ją gorączka męczy:-
-(, jak tak dalej będzie to jutro do lekarza zasuwamy

U mnie też pomidorówka

Witam nową mamusię:-):-):-)

Maja śpi, znowu ją gorączka męczy:-

MH za mną ziemniaczane chodząi poproszę M żeby jutro zrobił
- dziś zrobił pomidorówkę na rosołku wczorajszym
.
U mnie też pomidorówka

witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()
Witam nową mamusię:-):-):-)
heloł heloł
to sem ja

no i wkoncu troche dychnelam...
dzis prawie nic nie robilam oprocz obiadu w nowej kuchni... (lazanki zrobilam)
ale wczoraj to sie nameczylam...
kuchnie gladzilam tzn sciany... i potem przedpokoj...
kuchnia juz jestcala procz sufitu a przedpokoj - zostalo jeszcze pare malych scianek...
wczoraj moj m z tesciem gladzili sciany w duzym pokoju... (tam gdzie ma isc tynk dekoracyjny
)
a dzisiaj wujek zaczyna robic nam lazienke - nawet szybko to idzie... po barborce kupujemy juz meble wiec mysle ze bedzie juz zrobiony choc jeden pokoj by tam juz spac

oprocz tego bylam wczoraj u gina - z dzidzia wszysto ok malutka jest bo ma 978 g a ja juz w 28 tyg, za to mamusia przybrala w ciagu miesiaca az 4 kg

- nie wiem kiedy 

waze juz 56 kg
a jeszcze troche zostalo 
mala ma polozenie posladkowe jak narazie - zobaczymy jak dalej
kolejna wizyta juz w grudniu
maly jak narazie zdrowy choc ostatniej nocy to byla porazka cala noc mi biegunkowal... w ciagu dwoch godzin zmienialam mu 3 razy pampersa
ale na drugi dzien bylo juz ok...
:-)
to chyba wszystko z mojej strony ;-)

to sem ja

no i wkoncu troche dychnelam...
dzis prawie nic nie robilam oprocz obiadu w nowej kuchni... (lazanki zrobilam)
ale wczoraj to sie nameczylam...
kuchnie gladzilam tzn sciany... i potem przedpokoj...
kuchnia juz jestcala procz sufitu a przedpokoj - zostalo jeszcze pare malych scianek...
wczoraj moj m z tesciem gladzili sciany w duzym pokoju... (tam gdzie ma isc tynk dekoracyjny

a dzisiaj wujek zaczyna robic nam lazienke - nawet szybko to idzie... po barborce kupujemy juz meble wiec mysle ze bedzie juz zrobiony choc jeden pokoj by tam juz spac

oprocz tego bylam wczoraj u gina - z dzidzia wszysto ok malutka jest bo ma 978 g a ja juz w 28 tyg, za to mamusia przybrala w ciagu miesiaca az 4 kg

mala ma polozenie posladkowe jak narazie - zobaczymy jak dalej
kolejna wizyta juz w grudniu

maly jak narazie zdrowy choc ostatniej nocy to byla porazka cala noc mi biegunkowal... w ciagu dwoch godzin zmienialam mu 3 razy pampersa

ale na drugi dzien bylo juz ok...

to chyba wszystko z mojej strony ;-)
Zjedlismy obiadek,pozmywalam i obejrzalam sobie Brzydulke

Mlodzi sie jakos bawili ale juz zaczynaja mi szalec,wiec zaraz zmykam:-)
Ciesze sie bo na razie jakos mi dziala laptop

Oby wieczorkiem mi sie za duzo nie zawieszal bo zwariuje
PATRYSIU
Kochaniutka Ty maja oszczedzaj sie troszke

Wiem ze sie cieszysz remontem i tym ze niedlugo sie tam wprowadzicie:-)
Super ze u gina wszystko ok

A dzidzia rzeczywiscie malenka,ale napewno jeszcze urosnie

Ciesze sie bo na razie jakos mi dziala laptop

PATRYSIU
Kochaniutka Ty maja oszczedzaj sie troszke

Super ze u gina wszystko ok

reklama
Podziel się: