Bylam i wszystko juz wiemdowikla chyba tak nie da rady... trza na szybko;-)
bylas w rowie??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam i wszystko juz wiemdowikla chyba tak nie da rady... trza na szybko;-)
bylas w rowie??
Masakra z tymi wózkami, dobrze, ze takiego nie mam, bo bym zawału dostala!witam kochane!
ktora ma taki wozek niech czyta
Szczegóły - BabyBoom
wczoraj bylam u mamy na urodzinach,przyjechala tez siostra cioteczna z rodzinka wiec bylo milo mimo tej paskudnej pogody.
Wituś, dołączam sie do życzeń, niech rozłąki będą coraz krótsze a wizyty długie i namietneWIKTORIA wszytskiego najlepszego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!spełnienia marzen i duzo duzo miłosci))))))))))))))))))))))
Oj, i ja bym zjadła placuszka!MH za mną ziemniaczane chodząi poproszę M żeby jutro zrobił
- dziś zrobił pomidorówkę na rosołku wczorajszym
.
Witamy na tym wątku!witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy
![]()