G
Georgina
Gość
Mój to nawet i przy mnie a Twój to chociaż jak Ty wychodzisz ahwitaj w klubie...... ja tu wychodze albo cos a ten wali jak z armaty
zabilabym go za to!!!!!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to nawet i przy mnie a Twój to chociaż jak Ty wychodzisz ahwitaj w klubie...... ja tu wychodze albo cos a ten wali jak z armaty
zabilabym go za to!!!!!!!!!!!
a zwróć takiemu uwagęMój to się w ogóle nie krępuje i wali bąki aż ''miło''Nie znoszę tego
![]()
a w którym marta była tygodniu? 38?
Zwracam często. Śmieje się, że mogłam wziąć sobie mniej gazownego facetaa zwróć takiemu uwagę
oni się czasami zachowuja jak ludzie pierwotni
Mój to nawet i przy mnie a Twój to chociaż jak Ty wychodzisz ah![]()
Ahaaa hehe. Ja to się powstrzymuję:-)zle mnie zrozumialas,,, to ja jak mi sie chce baka machnac to wychodze a on nie.,,,,
A w którym Marta była tygodniu? 38?
Zwracam często. Śmieje się, że mogłam wziąć sobie mniej gazownego facetaA bo to on na czole miał wypisane, że pierdzi jak Shrek?
Ahaaa hehe. Ja to się powstrzymuję:-)