reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

:-D:-D:-D ozdobne kochana, ozdobne , największa ma około 20 cm ,źle napisłam to raczej armatki :-D:-D:-D:-D
a co do domu tonie jest wesoło wszystko zamknięte na łańcuchy ruchu żadnego do developera a ni jego przedstawiciela nie możemy sie dodzwonić a u nas atmosfera dość napięta. Nawet nie chcę myślę,że coś się stało bo kasę odzyskamy ale nie bardzo mamy czas na szukanie czegoś nowego a na dodatek święta za pasem.....i się poryczałam:-(
Aga, spokojnie... pewnie faktycznie atmosfera napieta, ale miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!
Katik, DZIĘKUJĘ!! :-*
U mnie to póki co cycki od brzucha większe:-D
Hehe, no to u mnie zdecydowanie na odwrot :-D:-D

reklama
no i d....
zrobilam kolacje, wszytsko juz poukladalam, jedzenie nalozylam , a on sie zatrzymal bo kumpla spotkal i se gadali - tel. nie odbieral.......
wszystko wystyglo, a ja sie poryczalam...................... musial se odgrzewac.

Wszystkim mamusium gratuluje , które wiedzą kogo w brzuszku noszą!!!
Kochane czy wy też macie takie problemy ze spaniem? Jak juz sie zbliża pora snu, juz mi jest źle, bo wiem ze znów bede miała problemy zasnąć, w nocy sie budze by zrobic siusiu i znów sie męcze, bo miejsca nie mogę znaleść w łóżku i w sumie jestem nie wyspana, jeszcze do tego bóle krzyża, poduszki to u mnie lataja po calym łóżlu, to pod plecami to w nogach , to pod głową, horror
Co można na to poradzić?
kurde amorku szkoda mi ciebie, nie wiem co poradzic na to, ja tez sie budze w nocy do toalety, ale potem szybko zasypiam, moze kup ta podluzna duza poduszke do spania, przyda sie tez potem do karmienia

Jakiś dzisiaj urodzinowy dzień... my też się wybieramy na urodziny do T. siostry. Tak więc mój wieczór zapowiada się NUDNIE!!!! bo nie przepadam za jego rodzeństwem, nie umiem z nimi rozmawiać.
hehe to u nas to samo... tez sie dobrze nie dogadujemy, dlatego sie zbyt czesto nie widujemy. juz wrocilismy ale nawet nie bylo nudnie bo troche wii fit pomeczylismy to nawet wesolo bylo - i nie musielismy duzo ze soba rozmawiac:-p

No to jakbym moja widziala... Jak tu do nas przyjezdza, i idziemy na zakupy, to kupuje te same ciuchy co ja, tylko 2 rozmiary wieksze, a potem ubiera je w ten sam dzien co ja i sie cieszy, ze tak samo wygladamy :-D:-D:-D
haha to moja to ten sam psychol co twoja, tylko ze my juz razem na zakupy nie jezdzimy, ale ona jak widzi cos u mnie to leci i tez takie kupuje albo podobne (jak juz takiego samego nie znajdzie hihi), a najlepsze jest ze jak my nieraz do niej przyjedziemy to ona ubrana jest w cos innego, a jak mnie widzi to leci do pokoju przebiera sie w cos podobnego co ja mam na sobie i niby ze ona to od poczatku miala na sobie, schizol normalny:eek:

Witajcie dziewczynki:-)
Ja jestem padnięta po dwóch dniach siedzenia po 12 h w szkole, d... mi cierpnie od siedzenia na tych wykładach:-)
Mąż mi zrobił dzisiaj zdjęcia także wklejam wam zdjęcia mojego ogromnego brzuchola:-D

DSC01397.jpg

reklama
Do góry