reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

Irtasia zdrówka dla Chrisa. Jak wam minęła dzisiejsza noc?
Do 2 w nocy chodzilam kolo niego dopiero jak troche spadla mu temperatura to przestal krzyczec:shocked2: Czuje sie jakby mnie walec przejechal a przed chwila mi dzwonili abym Jacki do szkoly puscila bo puki ona nie ma goraczki to nie zaraza

reklama
Co za poskudztwa sie pałętają po tym świecie:no:.
Mam nadzieje,ze Chrisowi szybko przejdzie i Was ominie choroba.
Moja Dominika jak miała grype żoładkowa prawie 2 tygodnie temu,poszła do pielegniarki i powiedziała,ze sie zle czuje. A ta madra kobieta wiecie co jej powiedziała ???:szok::szok::szok:.Stwierdziala,ze sa to poczatki świnskiej grypy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Misia jest duza dziewczynka,swiadoma zagrozen jakie ta grypa niesie i sie bardzo zdenerwowała:wściekła/y:. Musiałam jej tłumaczyc,ze dolega jej zupelnie co innego...I taka baba pracuje z dziemi...ręce opadaja...:evil::growl:

no i w takich chwilach wizja szczepionki nie wydaje mi się wcale taka głupia.

Irtasiu współczuję-dziecko płącze że go boli a Ty bezradna.Trzymajcie się i aby ta grypa szybciej sobie od Was poszła niż przyszła.

jeśli cos ci trzeba to pisz.

no i w takich chwilach wizja szczepionki nie wydaje mi się wcale taka głupia.

Irtasiu współczuję-dziecko płącze że go boli a Ty bezradna.Trzymajcie się i aby ta grypa szybciej sobie od Was poszła niż przyszła.

jeśli cos ci trzeba to pisz.
I tak nie bedziemy sie szczepic bo jakas przyczyna musi byc ze w moim miescie lekarze malych dzieci szczepic nie chca , a w gazecie ktora dostajemy w sobote bylo ze nawet lekarze w szpitalach niechca sie szczepic i zeby ludziom sie nie dziwic czyli jaki jest wniosek:confused: . Moja znajoma ma corke po przeszczepie serca mala ma 9 lat i lekarze tez niewiedza co maja robic bo jedno i drugie moze mala zabic

ja ostatnio z koleżankami stwierdziłyśmy, że te co mają pierwsze dziecko
-to wierzymy że są cuda by zorbić aby malec byłwiecznie zdrowy,katar to w naszych oczach prawie mega gigantyczna chorowa, a upadek na kolana równa się złamanej nodze-ale dostałysmy na to przyzwolenie jako żółtodzioby
- te co już są wprawione i mają więcej dzieci to podchodzą no nie ma co kryć- bardziej racjonalnie do każdej sprawy i nie wyolbrzymiają.

pewnie dlatego tak myślę co chwilę o tej szczepionce-acz kolwiek wiem że z niej nie skorzystamy.

a we Francji rząd zakupił szczepionki i zachęca ludzi do szczepień, w pierwszej kolejnosci ma pierwszeństwo personel medyczny, małe dzieci, kobiety w ciązy, ale zaintersowanie małe, no bo skoro tylko 20% personelu medycznego zdecydowało sie zaszczepic to co sie dziwić....
a firmy farmaceutyczne umywaja ręce od odpowiedzialnosci, bo sprzedaja szczepionki rzadowi i on potem ponosi odpowiedzialność:confused2: u nas chca zrobić to samo, bo firma farmaceutyczna zaznaczyła, ze szczepionki sprzeda ale tylko rzadowi - aten wyda kase a potem szczepionki będa zalegać jak ludzie nie pójda sie szczepic. Ale mam nadzieje ze nasza pani minister Kopacz pozostanie przy swojej mądrej decyzji i ich nie zkaupi i nie będzie namawiac do szczepień

I tak nie bedziemy sie szczepic bo jakas przyczyna musi byc ze w moim miescie lekarze malych dzieci szczepic nie chca , a w gazecie ktora dostajemy w sobote bylo ze nawet lekarze w szpitalach niechca sie szczepic i zeby ludziom sie nie dziwic czyli jaki jest wniosek:confused: . Moja znajoma ma corke po przeszczepie serca mala ma 9 lat i lekarze tez niewiedza co maja robic bo jedno i drugie moze mala zabic
zdrówka dla Chrisa...

ponawiam pytanie kolezanek ..na jakiej podstwie stwierdzili ,ze to swińska grypa???:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
u nas zmarł człowiek po pierwszym badaniu w Olsztynie (wyszło ze ma A1/H1...) ale po smierci robia ponownie tez w olsztynie ..całą rodzina była przebadana i osoby kontaktujace sie z nim:sorry::cool:

zdrówka dla Chrisa...

ponawiam pytanie kolezanek ..na jakiej podstwie stwierdzili ,ze to swińska grypa???:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
u nas zmarł człowiek po pierwszym badaniu w Olsztynie (wyszło ze ma A1/H1...) ale po smierci robia ponownie tez w olsztynie ..całą rodzina była przebadana i osoby kontaktujace sie z nim:sorry::cool:
Robili badania ale wyszlo ze w 80 % ma swinska grype dlaczego w 80 a nie w 100 to niewiem

Jaki bezsens moja Jaki musiala isc do szkoly bo tak nakazali ci co sie zdrowiem zajmuja (niewiem jak ta instytucje po polsku nazwac) a moj maz nie moze isc do pracy i musi pojechac po zwolnienie i czy ktos tych niemcow zrozumie:confused:

reklama
Jaki bezsens moja Jaki musiala isc do szkoly bo tak nakazali ci co sie zdrowiem zajmuja (niewiem jak ta instytucje po polsku nazwac) a moj maz nie moze isc do pracy i musi pojechac po zwolnienie i czy ktos tych niemcow zrozumie:confused:
Faktycznie więcej zamieszenia niż to wszystko pewnie warte:confused2:
Miejmy nadzieję, że to błędne podejrzenia i to zwykła sezonowa grypa:tak: Zdrówka dla Dzieciaków i Ty się tam trzymaj i nie dawaj Irtasiu:tak:

Do góry