reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

zdrówka dla Chrisa...

ponawiam pytanie kolezanek ..na jakiej podstwie stwierdzili ,ze to swińska grypa???:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
u nas zmarł człowiek po pierwszym badaniu w Olsztynie (wyszło ze ma A1/H1...) ale po smierci robia ponownie tez w olsztynie ..całą rodzina była przebadana i osoby kontaktujace sie z nim:sorry::cool:
czytałam o tym że zmarł w akademii na zakaźnym a najpierw był 5 dni w pucku.tylko on miał jeszcze zapalenie płuc.

reklama
Za nami ciężka noc.:-( Gosia miała gorączkę ponad 38,5, budziła się co chwilę cała ochrypnięta, gardło czerwone i opuchnięte:-( Wygląda na anginę.
Idę dzisiaj do szefa z pytaniem czy można mój wyjazd przełożyć, ale chyba wiem jaką odpowiedź usłyszę:-(

Zdrówka dla Gosi!!! mam nadzieje, że uda się przełozyc ten twój wyjazd Matylda, żal zsoatwiać chorego maluszka, choc pewnie babcia troskliwie sie nim zajmie....
Umówiłam się z szefem na 9.00 na rozmowę i idę pertraktować.
Gorzej, że moje szefostwo napaliło się na tą robotę w Bergen jak szczerbaty na suchary i koniecznie chcą szybko sfinalizować sprawę. Ale może uda mi się zaproponować na moje miejsce godnego następcę:tak:

reklama
Do góry