reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

u mnie każdy ma swój , ale to dlatego że długo mieszkaliśmy oddzielnie bo ja w pl a mój D w Norwegi no i rozmawialiśmy głównie przez skype , a teraz jak oboje jesteśmy w Norwegi to nie mamy z tym problemów bo każdy zasiada przy swoim :-)
zresztą mojego D oderwać od komputera to jest masakra i jak jedziemy do pl do bierzemy tylko mojego laptopa ale mi to się udaje tam tylko sprawdzić pocztę i czasem zrobić jakiś przelew w banku bo mój to okupuje kompa non stop :tak: ale już przywykłam :-)

reklama
dziunka - nie ma to jak dobre myśli z rana:-D
Mój T ciągle się domaga kompa! Ale mi odpuszcza...chociaż narzeka na BB, to ostatnio jak mnie skurcze złapały, to nawet powiedział: 'weź napisz na forum, może dziewczyny wiedzą':laugh2:
Zatkało mnie:szok:

Mi podczas skurczu nie, ale miedzy nimi tak nagle sie rusza, ze zaczelam sie martwic.
No tez sobie zycze zeby sie rozbujaly, ale one za cholere nie chca. Wczoraj po spacerze duzo sie dzialo i za rada szwagierki kontynuowalam spacer w domu i skurcze byly, ale jak polozylam sie to po pol godz przeszly :sorry: no a dzisiaj tez sie cos dzieje...zobaczymy...
życzę ci abyś tak jak Gie-oska skończyła :))))
Bardzo fajne te skurcze w domu miała skoro na porodówce 7 cm :) i po dwóch godzinach przywitała swoje dziecko!

dziunka my siedzieliśmy sobie w Sowie na ciastku;-);-) Wy szliscie chyba do toalety;-) jakies swoje zdjecie wrzuciłam na nasze brzuszki tylko nie wiem gdzie, tak raczej w pazdzierniku;-)

Laseczki to co z tym olejem? wiem , ze gieoska juz pytała o to... myslicie , ze nie zaszkodzi?
martolinka, wczoraj zerknęłam do notatek ze szkoły rodzenia i wiesz, nasza połozna nam mówiła (to zapisałam!), że jak już przyjdzie termin to możemy przyspieszyć sobie właśnie pijąc łyżkę oleju rycynowego. Jak nie poskutkuje to za np. 6 godzin możną spróbować wypić podwójna dawkę, czyli 2 łyżki!!! ale to max!!!
Próbujesz?

martolinka, wczoraj zerknęłam do notatek ze szkoły rodzenia i wiesz, nasza połozna nam mówiła (to zapisałam!), że jak już przyjdzie termin to możemy przyspieszyć sobie właśnie pijąc łyżkę oleju rycynowego. Jak nie poskutkuje to za np. 6 godzin możną spróbować wypić podwójna dawkę, czyli 2 łyżki!!! ale to max!!!
Próbujesz?

już spróbowałam... wypiłam dwie łyżki i czekam , będe Waszyn królikiem...bede meldowac co i jak;-) ciekawe kiedy i czy w ogóle zacznie działać;-)

reklama
dziunka my siedzieliśmy sobie w Sowie na ciastku;-);-) Wy szliscie chyba do toalety;-) jakies swoje zdjecie wrzuciłam na nasze brzuszki tylko nie wiem gdzie, tak raczej w pazdzierniku;-)

Laseczki to co z tym olejem? wiem , ze gieoska juz pytała o to... myslicie , ze nie zaszkodzi?

Tak, toalete zaliczylismy chyba trzy razy :-D:-D:-D

Moze glupia jestem, ale powiedzcie mi gdzie moge zakupic wspanialy olej rycynowy? ;-)

Ja to bym wypila siedzac juz na toalecie :-D no i lewatywy juz nie musza Ci robic ;-)

Do góry