reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
TO NA POZĄTEK ZALEGŁE STO LAT STO LAT:happy::happy::happy:
witam kochane po pracowitym weekendzie:cool2:
zdrówka dla wszystkich chorowitek:happy:
a nas też choróbsko julka 2 tygodnie była chora tydzień chodziła do szkoły i znów chora na 16.30 idziemy do lekarza:wściekła/y:
a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkonie:wściekła/y:a po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no imbecyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi:wściekła/y::wściekła/y:
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia:sorry::sorry::sorry:
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinę:wściekła/y:no normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek:-D:-D

oj Malina to niefajnie
dobrze ze babe opierdolilas!

A u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi

zdrowka i dla was

Paulina zdecydowanie lpeiej.wczoraj po 6 godzinach od podania nurofenu znow miala wysoka goraczke.a teraz minelo 6 godzin i ma 37.a nurofen powinna dostawac co 8 godzin
ja tez lepiej a wczoraj czulam sie koszmramnie szczegonie wieczorem.
za to mala coraz gorzej.strasznie marudna itd

TO NA POZĄTEK ZALEGŁE STO LAT STO LAT:happy::happy::happy:
witam kochane po pracowitym weekendzie:cool2:
zdrówka dla wszystkich chorowitek:happy:
a nas też choróbsko julka 2 tygodnie była chora tydzień chodziła do szkoły i znów chora na 16.30 idziemy do lekarza:wściekła/y:
a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkonie:wściekła/y:a po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no imbecyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi:wściekła/y::wściekła/y:
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia:sorry::sorry::sorry:
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinę:wściekła/y:no normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek:-D:-D
No to nieźle tatus urządził swoje dziecko nie dziwie ci sie ze jestes zła.
No a szefową opierniczyłas no gratulacje za odwage.
A tak apropo TY PALISZ:shocked2::eek:

oj Malina to niefajnie
dobrze ze babe opierdolilas!

zdrowka i dla was

Paulina zdecydowanie lpeiej.wczoraj po 6 godzinach od podania nurofenu znow miala wysoka goraczke.a teraz minelo 6 godzin i ma 37.a nurofen powinna dostawac co 8 godzin
ja tez lepiej a wczoraj czulam sie koszmramnie szczegonie wieczorem.
za to mala coraz gorzej.strasznie marudna itd
Dla was też dużo zdrówka

Ale Was coś wzięło :no: taka ładna pogoda a tu co druga to chora :no: zabyt szybko się ciepło zrobiło :tak: zdrówka dla Was i dzieciaków :tak: u mnie (odpukać w niemalowane) jak na razie wszyscy zdrowi i oby tak zostało :tak: co się dziwić jak my cały czas na herbacie z cytryną a mój syn to całą cytrynę na tydzień je :tak: i do tego jeszcze witaminki :tak:
Pogadałam z siostrą prawie przez dwie godziny :tak: dobrze że za skypa się nie płaci hehe :-D

reklama
Witam i ja:tak::tak::tak:
U nas pogoda nie fajna zimno i straszny wiatr mamy ale jak narazie nie pada:tak::tak:
My wczoraj z m ogladalismy do 2:30 film 2012 film naprawde godny polecenia tylko ze strasznie dlugi bo ponad 2,5 godziny ale warto bylo go obejrzec a ja juz bylam taka zmeczona pod koniec filmu ze potem jak sie polozylam do sypialni to nawet nie wiem kiedy usnelam na szczescie Emily dala nam pospac do 9:30

Wsystkim chorowitkom duuuzzzzzzo zdrowka zycze :tak::tak::tak:

Do góry