wiktoria12
Mama i żona :)
A u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TO NA POZĄTEK ZALEGŁE STO LAT STO LAT![]()
witam kochane po pracowitym weekendzie
zdrówka dla wszystkich chorowitek
a nas też choróbsko julka 2 tygodnie była chora tydzień chodziła do szkoły i znów chora na 16.30 idziemy do lekarza
a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkoniea po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu
no imbecyl
zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinęno normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek
![]()
A u nas dalej gorączka teraz Kamilek miał 39,2C dałam mu panadol i teraz spi
No to nieźle tatus urządził swoje dziecko nie dziwie ci sie ze jestes zła.TO NA POZĄTEK ZALEGŁE STO LAT STO LAT![]()
witam kochane po pracowitym weekendzie
zdrówka dla wszystkich chorowitek
a nas też choróbsko julka 2 tygodnie była chora tydzień chodziła do szkoły i znów chora na 16.30 idziemy do lekarza
a wszystko to wina tatusia u którego byli na weekend julka ganiała w majtkach wieczorem po balkoniea po drugie wykąpał ich o 10 rno a o 11 poszli do super marketu
no imbecyl
zadzwoniłam opierdoliłam powiedziałam że recepty dam jemu i co????????spłyneło jak po tłustej gęsi
a szkoda nerwów ale ostatnio chora była też po weekendzie u tatusia
dziś wraca mój pietruszka:-):-):-):-):-)
w weekend miałam spięcie z szefową poszłam na papierosa z andrejem kolegą z pracy a ta nam zrobiła awanturę no i się wydarłam i powiedziałam że ona żadnych norm pracy nie przestrzega że jak ktoś pracuje 14 godzin to ma prawo wyjść na papierosa a po drgie jaka płaca taka praca bo wychodzi mi nie całe 4 zł na godzinęno normalnie andrej mówi że miałam wściekłe oczy i pianę na ustach ale mnie wpieniła na maxa to jej wygarnełam za to wczoraj była pokorna jak baranek
![]()
Dla was też dużo zdrówkaoj Malina to niefajnie
dobrze ze babe opierdolilas!
zdrowka i dla was
Paulina zdecydowanie lpeiej.wczoraj po 6 godzinach od podania nurofenu znow miala wysoka goraczke.a teraz minelo 6 godzin i ma 37.a nurofen powinna dostawac co 8 godzin
ja tez lepiej a wczoraj czulam sie koszmramnie szczegonie wieczorem.
za to mala coraz gorzej.strasznie marudna itd