reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Martolinka pamiętaj na bieżąco info z frontu nam przekazuj ... no chyba, że w toalecie non stop :))))
Odważna jesteś :)))
Dziunka mnie sie wydaje, ze ty to już dziś, max jutro rano :))))
Gie-oska się wyłamała i my Kamcia i Kludzia zostaniemy na polu bitwy :( Same :(

reklama
dziubasek jeszcze ja zostaje :) jestem wciaz w dwupaku :) w ogóle dziubasku podziwiam Twoja cierpliwosc... Ty juz tydzien po terminie..

DZiunka jeszcze nie działa... czekam.... a Ty nie próbujesz?

Ostatnia edycja:
Martolinka pamiętaj na bieżąco info z frontu nam przekazuj ... no chyba, że w toalecie non stop :))))
Odważna jesteś :)))
Dziunka mnie sie wydaje, ze ty to już dziś, max jutro rano :))))
Gie-oska się wyłamała i my Kamcia i Kludzia zostaniemy na polu bitwy :( Same :(

no ja to do grudnia z wami posiedze :eek::eek::eek:

Kamcia znalazlas angielski odpowiednik tego oleju rycynowego? bo jestem bardzo bliska proszenia mojej mamy o kupienie...

A ja dziewczyny witam sie znowu z podlym nastrojem.... ja juz nie wiem co robic z tym drapaniem :-:)-:)-( wykancza mnie to psychicznie i fizycznie... mam dosc i to tak bardzo bardzo.... Juz mam tak ogromne strupy na stopach i dloniach ze wygladam jak potwor...

przyspieszacze juz prawie wszystkie wyprobowalam... sex, schody, spacery, lampka wina, cieple kapiele, olejek rozany, przysiady sprzatanie itd... i g***o dziala....
a jak tylko slysze ciagle od mojej rodziny ze nie urodze ani do grudnia to mam ochote ich wszystkich rozszarpac....

no to sie wyzalilam... przepraszam ale musialam.... :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kurcze, tak mi Ciebie szkoda. To musi byc straszne jak wszystko na okraglo swedzi...Ale glowa do gory, musi byc dobrze! a po porodzie dzidzia Ci wszystko wynagrodzi :tak:

kochana na razie przewraca mi sie w jelitach i słychać to bardzo głosno... mam latać na kibelek po 1,5 h. tyle potrzeba na reakcje organizmu... pewnie jak zaczne biegac na kibelek to znak ze ruchy jelit niezle sie zaczeły i wtedy maja pobudzac macice do skurczy;-) takze czekamy. a Ty nie próbujesz?:sorry:

Nie, bo nie ma tu apteki gdzie mieszkam :sorry: ale jak do popoludnia sie nie ruszy to na oewno pojade go zakupic.

Dziubasek ja juz w nic nie wierze, a wogole w moj porod :-D I czuje sie jak jakas wariatka, ktora Wam tylek zawraca ze sie cos dzieje, a potem dalej w dwupaku chodze :sorry:

ja mam tak od 2 tyg. strasznieeee duzo tego i oblesne... nie raz zastanawialam sie czy to nie wody...
.....................
A ja dziewczyny witam sie znowu z podlym nastrojem.... ja juz nie wiem co robic z tym drapaniem :-:)-:)-( wykancza mnie to psychicznie i fizycznie... mam dosc i to tak bardzo bardzo.... Juz mam tak ogromne strupy na stopach i dloniach ze wygladam jak potwor...
...................
no to sie wyzalilam... przepraszam ale musialam.... :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

może ta wydzielina to jakaś infekcja??
Klaudzia, już naprawdę niedługo!! A za to wszystko czeka Cię wielka nagroda :-D Olivierek, schudnięcie, brak swędzenia :-D:-D
warto czekać i się pomęczyć :tak: wiem, musisz się bardziej pomęczyć z tym swędzeniem niż my wszystkie, ale pewnie będziesz odczuwać jeszcze większą radość niż my:-) coś za coś.. :cool2:
trzymam kciuki, żebyś nie dołączyła do przeterminowanych!! Może ten olej rycynowy okaże się wiekopomnym odkryciem...

ja juz nie wiem co robic z tym drapaniem :-:)-:)-( wykancza mnie to psychicznie i fizycznie... mam dosc i to tak bardzo bardzo.... Juz mam tak ogromne strupy na stopach i dloniach ze wygladam jak potwor...

przyspieszacze juz prawie wszystkie wyprobowalam... sex, schody, spacery, lampka wina, cieple kapiele, olejek rozany, przysiady sprzatanie itd... i g***o dziala....
a jak tylko slysze ciagle od mojej rodziny ze nie urodze ani do grudnia to mam ochote ich wszystkich rozszarpac....

klaudzia kto Cie lepiej zrozumie?;-) musimy trzymac sie w kupie

reklama
Kasiiulka powrocila :tak:

Moj biedny A dzwoni co godzine czy ma sie zwalniac z pracy i do mnie przyjechac czy nie. Troche mi go szkoda, bo liczyl na to ze juz urodze, a to sie ciagnie strasznie... ja sie stresuje, a on to chyba podwojnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry