reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
luuzna szkoda ze mu nie zrobiłas zdjecia;-) niezly bylby ubaw:tak:

No żałuję nooo:-:)-( :laugh2:
AKURAT przeczytał artykuł o biosfenolu A...a on taki dociekliwy jest, że szok. Od razu zapytał, czy nasza butelka ma to świństwo! Ja wielkie oczy zrobiłam i zaczęłam symulować : "No jasne Kochanie! Przecież bym nie wybrała złej" jak mu pokazałam, że jest BPA free to sie uspokoił, a ja zdziwiłam:-D

Moj A czyta wszystkie moje gazety i jak wiadomo w tych o dzieciach jest mnostwo reklam np. fotelikow. I tak sie nakrecil, ze chce Julce fotelik do samochodu wymienic na jakis super wypasiony :-D a ja probuje mu to wybic z glowy, ale na razie nie daje rady :sorry:

Moja mama jest niemozliwa! dorwala mnie nawet na gg :szok:

oooo widze ze my mamy identycznie, termin na sobote, brak skurczybykow, nawet tych przepowiadajacych, zero objawow nadchodzacego porodu:sorry: czasem mam wrazenie ze ja se tak jeszcze z rok ponosze syna w brzuchu;-)
Też mam termin wg OM na sobotę:-):-), ale przynajmniej ciut więcej objawów..:tak:..czop mi odszedł, szyjka prawie zerowa, skurcze pojawiają się i znikają..:-)
tylko jak sobie pomysle ze mialambym przenosic a porod miec wywolywany dopiero po 12/14 dniach od terminu z om bo po takim czasie w anglii dopiero wywoluja to termin porodu mialabym na 12 grudnia.... :eek::eek::eek: nie usmiecha mi sie tyle czekac :no::no::no::no:
Dziwnie w Anglii postępują:wściekła/y::-:)-(..U nas, w Rybniku, to się zgłaszasz dzień po terminie i lekarze zaczynają działać..
klaudzia ja to Ci wróżę że na Mikołaja urodzisz:-D
Właśnie Klaudzia - będziesz mieć Mikołajkowe dziecko:-):-)

Moj A czyta wszystkie moje gazety i jak wiadomo w tych o dzieciach jest mnostwo reklam np. fotelikow. I tak sie nakrecil, ze chce Julce fotelik do samochodu wymienic na jakis super wypasiony :-D a ja probuje mu to wybic z glowy, ale na razie nie daje rady :sorry:

Moja mama jest niemozliwa! dorwala mnie nawet na gg :szok:
niemożliwa będzie, jak Cię dorwie na bb :-D:-D:-D

Klaudzia - a ja Ci wróże, że jeszcze w listopadzie.. może nawet jescze na skorpiona się załapiesz :tak: razem z Kamcią, bo moderatorki powinny się trzymać razem.. :-D

klaudzia ja to Ci wróżę że na Mikołaja urodzisz:-D

Kamcia ty nie krakaj bo sama jeszcze 6 grudnia urodzisz hehehe

Iza dziekuje... bardzo mnie to pociesza heheheh :-D obys miala racje!!!

reklama
Do góry