reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Nie pooczytam was bo oliwka zaraz wstanie ide do niej aby nie plakala
dowiedzialam sie wlasnie ze dzis po 14 w szpitalu bedzie koncert zespolu lzy
wiec fajnie przejde sie z oliwka na koncert :-)
przynajmniej jakas odskocznia

od dzis zaczynam pic ze 2 conajmniej dziennie melisy
juz sobie kupila i pierwsza meliska sie pije wlasnie hihihi
wierze w to ze jak bede pila dziennie to na cos mi to pomorze i przy okazji oliwce dziennie pod wieczor zapodam meliski :-)
gadalam z lekarzami moge jej dawac :-)

reklama
czarna, ppatqa kanapa wizualnie jest ok, bardzo prosta, zajmuje mało miejsca i o to nam chodziło, tylko że stara miała grube oparcia na których T. kładł głowę jak oglądał TV i 145 cm szer. a ta 120, więc jak Iga leży z nami to mu nogi wystają ;-) (w tym tygodniu kupuję małej piankę bo mam zainteresowanych na łóżeczko) no i jest potwornie twarda, prawie jak decha co mi pasi ale T. nie a ja nie powiem, mam satysfakcję, bo 4 dni nie gadaliśmy dlatego że ją kupił bez uzgodnienia ze mną i to wtedy kiedy mamy z dziesięć ważniejszych wydatków w kolejce
Marma dużo zmian się u was szykuje, trzymam kciuki za realizację :tak: T. został tatą w wieku 38 lat właśnie rok temu ;-)
malena super że pozwiedzaliście sporo, ja właśnie w tamte okolice planuję letni wypad z bazą w Szklarskiej Porębie. Izunia rewelka :-D
ppatqa o kurcze, to chodzi o tego księdza?
Magda a przygotowany tekst na powitanie teścia wypalił? bo chyba coś tam miałaś w planach ;-)
minisia to widzę że odległośći rozłąka też na ojca nie działają, ciężki charakter
Marma lepsza czekolada niż kupa, Iga parę dni temu złapała pieluchę z kupskiem którą chwilę wcześniej położyłam na podłodze bo zadzwonił telefon i ja gadałam a ona jeździła po podłodze, z 2m2 miałam "nawozu" na panelach ;-)
dorota koncert w szpitalu super sprawa :tak: trzymajcie się dzielnie

Iga kończy drzemkę, przestawia mi się od kilku dni na jedną dziennie, tylko że ona różnie rano wstaje i czasem jest jedna czasem jeszcze dwie
dzisiejszą noc mieliśmy straszną, T. się wiercił, młoda budziła przez zęby i cycoliła a koło 24 cinquecento rypnął koło bloku w znak i przód skasowany, T, wybiegł zobaczyć, trzech wstawionych gości wysiadło i uciekli :szok: za chwilę policja, straż itd. do pustego samochodu

Wybaczcie, tylko Was poczytałam. My od rana rejs po sklepach, bo M. sie uparł, że zbuduje kominek w salonie przed wyjazdem:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: Więc kupiliśmy wkład, rury i resztę rzeczy potrzebną do instalacji. Jutro cd, tym razem do obudowy kominka:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: A jednak kocham poniedzialki, pal go licho z robotą:-p
Ja chcę na zamkniety !!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:
Zgodzicie się ze mną????:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Hej babolce.

Pogoda dziś całkiem fajna. Niestety jak wracam z pracy robi się szarówka. Hanka własnie tnie komara...w płaszczu i kozakach bo zasneła w samochodzi a z autopsji wiem ze nie moge za dużo przy niej grzebac jak śpi bo sie budzi. Więc otworzyłam u niej okno w pokoju i mam nadzieje ze bedzie ok.

Gosia...3 zdjecia, wniosek i musisz poczekac na rozpatrzenie;-)

mirabelka ale nocka, niestety tak
dorotko trzymaj się

A u nas poniedziałek pechowy, M pojehał na poczte wysłać paczke, a tam jakaś babce spadła paczka mu na noge, palec złamany, paznokieć cudem się trzyma, to było jakieś ostre żelastwo bo M ma aż buta rozciętego, a babka nawet nie przeprosiła, tp teraz będzie miała jazde.

No a my wróciliśmy ze szczepień i zobaczymy jak nam nocka minie. Ale jestem dumna ze swojego synka zapłakał dosłownie na moment przy ukłuciu. Ja już taka odważna nie byłam i ręka mnie boli po tej szczepionce. Mam nadzieję że nic nie będzie młodemu bo jutro mamy te zajęcia a w piątek zawożę go na weekend do teściów. Jego pierwsza samotna noc poza domem bo w piątek tam nocuje i wracam w sobotę a M go odbierze w niedzielę. Trochę boję się go zostawiać tam samego no ale zawsze musi być w końcu ten pierwszy raz.....

ppatqa nieźle......
minisia widzę że u Was pogrom
mirabelka73 no to sobie pospaliście... a M dobrze tak....

Mirabelka i zemściło się na m.:-D:-D
Malena
boki zrywać:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Magda, Minisia
grunt to odpowiednia taktyka:laugh2:
Czarna to Niki będzie dyskoteki urządzać jak "starych" nie będzie:cool2: Ta stacja to chyba głośnik do tych bezprzewodowych mikrofonów, ale też się nie znam.
Marma to chyba z dwojga złego lepsza czekolada niż kupa jak u Mirableki:laugh2:

...
Ja chcę na zamkniety !!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:
Zgodzicie się ze mną????:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ja też, ja też :rofl2::rofl2:

Patrycja urzędniczka mu tą paczkę zrzuciła na nogę???

Ta świńska grypa to jak do tej pory mniej ludzi zabiła niż zwykła sezonowa. Jak czytam o tych przetargach na szczepionki, to mam wrażenie, że po prostu ktoś chce na tym zrobić. A że było sporo przypadków ciężkich powikłań po szczepieniach a nawet śmierci, to ja się nie będę szczepić. Do tego ostatnio coraz częściej doszukuję się jakiś spisków dziejowych więc:rofl2::rofl2::rofl2:
A propo's spisków, to znaleźli się odpowiedzialni za wybuch metanu i śmierć górników w kopalni Wujek- Śląsk? Bo słyszałam, że kobitka, która miała wytoczyć oskarżenia została okradziona z laptopa i dokumentów, a jak kradzież zgłaszała, to ją przymknęli za rzekomy "stan po spożyciu" i zaraz potem z tego powodu straciła pracę... Co za zbieg okoliczności. No a kilka dni później już inna afera była na tapecie, żeby odwrócić uwagę i sprawa zdaje się zgasła...
Ooooo, znowu mnie poniosło:sorry:

mirabelka to faktycznie noc pełna wrażeń:eek:
marma zuch chłopak!!
ppatqa no to pięknie na waszej rodzince jakieś fatum ciąży czy co??najpierw tata teraz maż oj akysz złe moce:-D:-D
no a tak serio to co teraz dalej skoro jej wina powinna poniesc dpowiedzialnosc bo to juz nie mala ranka ale dosyc powazny uraz:eek::crazy:

mateusz sie obudził bez bólu gardła juz i prawie gorączka spadła ale jutro do szkoły nie pójdzie a mamusia będzie dukała że syn chory:-D:-D:-D:-D

reklama
U nas pogoda dziś była ładna, aż humor się poprawia:-)
Coś ostatnio Bartek marudny ale to chyba na zęby bo wychodzą mu czwórki (nie ma jeszcze żadnej trójki:cool2: )
A ja zrobiłam sobie maseczkę na twarz coby humor jeszcze bardziej poprawić i czekam na M:happy:

ppatqa kurcze a ja jutro na pocztę się wybieram bo avizo mi zostawił:sorry::sorry::eek::eek:

Do góry