reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ale nie ukrywam że od wczoraj bardziej myślę o sobie bo wylądował w szpitalu:-:)-:)-( skurcze miałam już co 10-15 minut ale opanowali

szyjka mi się skróciła ale jest nieźle ;-) dostaje zastrzyki kroplówki leki dowcipne doustne i jakoś leci skurcze są ale rzadsze więc idzie ku dobremu czekamy za posiewm moczu żeby wykluczyć infekcje

ale najlepsze wieści są takie, że naczyniak się wchłonął a różnica między komorami ma tylko 1mm czyli jak pan dr powiedział że jakby się przyczepił to by powiedział, że to błąd aparatu komory są powiększone ale symetrycznie a to o niczym nie świadczy

pozdrawiamy

Dobrze że sytuacja opanowana! Leżysz nadal w szpitalu czy w domu już?

Jak sie ciesze że z główką wszytsko super!!! :-D

reklama
hehe ja na swoj slub to dostalam... gowno za przeproszeniem. Na tyle gosci co pozapraszalismy to.. az wstyd.
2x komplet poscieli, komplet recznikow, 2 duze misie pluszowe, pucharki do lodow i 800 zł. w tym 500 zł od jednej cioci :-)

Hahahahahaa misia...o Boze.... juz lepiej 100zł do koperty wsadzic....

My sami robilismy wesele sami placilismy wyszlo nam tanio bo ok 12 tysiecy....10 tysiecy kredytu a reszta z wyplaty... nikt nam nic nie pomogl....tesc nam obiecywal auto i do tej pory go nie widze..... hahahah od moich rodzicow dostalismy 2000zł i ogolnie nazbieralismy 14 tysiecy , ktore poszly na zaplcenie orkiestry i cateringu....i na kredyt trza bylo spalcic takze z prezentow zostala mi tylko baaaardzo mile wspomnienia i robot kuchenny od K kolegów ze straży... no i przezycia ktorych nikt nie mial.....wozem strazackim do slubu drugi jechal przed nami suuupe bylo a mielismy 60 gosci.... :)

Ja juz po kolacji i odpoczywam sobie bo mnie boli brzuch... :((

Dobranoc Myszkiii

dobranoc brzuchatki, idę wypić ciepłe mleczko z miodem i lulu do łóżeczka:-)
ja juz po kapieli siadlam przed kompem i popijam goraca czekolade :) i zjadlam swieza bulke z serem i pomidorkiem :)
A przed samym spaniem pocisne chyba jeszcze taka zupke chinska z kaczki :-D tak mi sie chce :)

He,He :-) widzę że wieczorne małe co nieco ja właśnie wsunełam miseczkę rosołu i zaraz wezmę kąpiel no i postaram się usnąć, mam nadzieję że ta noc będzie lepsza od poprzedniej wam wszystkim też tego życzę. Do jutra. Buziaki

ahh dziewczyny jeszcze niedawno pisalam że nie mam zgagi a dzisiaj mnie dopadła:/ za chwile ide sobie mleczko zgrzac i wypije. Mam nadzieje ze pomoże:)
Skurcze też mi sie zdarzają. Tzn tak mi sie wydaje że to są skurcze bo mam bóle jakby miesiączkowe. Ale lekarz badał mnie i niby szyjka może byc. Troche sie skróciła ale ogolnie jest ok. Zobaczymy w środe. Znowu mnie zbada i sie okaże. Biore tez magnez i nospe i przechodzi. Martwi mnie to troche. Jak ide troche dalej to boli. Teraz juz nospe bede brała ze soba ;)

Ale naronilyscie mi smaka na zupke pewnie zaraz wstapie jak po Kube pojade,ja nie jadlam kilka lat.Ostatnio w Polsce.

słyszalam, że z whirlpoola są dobre.. Ale sama nie wiem ;/
Moja mama ma własnie tej firmy i już ma ładnych pare latek i powiem.. że jest suuuper:) No ale nie wiem dlaczego innym sie psuja:eek:

moniSkaBe słonika?:eek::eek::eek::eek:
To jednego prezentu jaki my z M dostaliśmy to nikt nie pobije:-D Dostaliśmy oliwe z oliwek w kartonowym pudełku (jak sok) i do tego gratis były dzbanuszek ala ceramiczny:shocked2::-D Wiecie taki duperel z marketu:szok::-D Prezent był od kolezanki M z wydziału:rofl2: Ale ona taka porabana więc jej wybaczyliśmy:-D;-):-D

mag349
ccaroline
agniesiak

tak sobie przeglądałam listę marcóweczek i zauważyłam, że tylko nasz dzieciątka nie pokazały płci:sorry::sorry::sorry::sorry:

jakoś mi tak smutno, bo ciągle mowię o dzidziolu bezpłciowo:-:)-(
Eh... my z m już przyzwyczajeni.... i nawet mówimy tak sobie, że niekoniecznie musimy wiedziec wczesniej jaka płec;-):-) Ja wizytę mam 22 grudnia u lekarza a usg... no nie wiem sama kiedy.. pewnei po nowym roku:-D Cos mi sie wydaje, że na porodówce się z M dowiemy:tak::-D

Zmykam Kochane do wyrka:) Bedziemy ogladac Dr House'a bo mamy na płytkach:tak::-) Do jutra!

co do pralki, to faktycznie BOSCH jest bardzo odbra firma :-) Nie ustepuje mu jakoscia Elektrolux (ja wlansie w nowym mieskzaniu bedem iala i pralke i suszarke i zmywarke tej firmy) - jest troche tanszy i serwis i ewentualne czesci tez sa tansze niz Boscha :tak:

Dobranoc :tak:

reklama
co do pralki, to faktycznie BOSCH jest bardzo odbra firma :-) Nie ustepuje mu jakoscia Elektrolux (ja wlansie w nowym mieskzaniu bedem iala i pralke i suszarke i zmywarke tej firmy) - jest troche tanszy i serwis i ewentualne czesci tez sa tansze niz Boscha :tak:

Dobranoc :tak:

Zmywarkę mam Boscha i jestem również zadowolona :), na razie odpukać na sprzęt nie narzekam :-p

Idę się położę, na forum pustki, miłej nocki i kolorowych snów.

Do góry