reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Hello
ja sie witam.
bylam na weekend u mamy.na piwku z kolezanka:-pmlody juz sie lepiej czuje.dzisiaj byl w zlobku a ja u ortodonty i normalnie mam znowu wrazenie ze ruszaja mi sie wszystkie zeby:sorry:mlodemu wyszly 2 czworki na dole i jedna dwojka na gorze.
Natusia nie wiem czy tu cos bedzie widac ale to jest schemat wychodzenia mleczakow - to znaczy do 5.bo szostki to looooooo jak beda miec jakies 6 lat, a szukajac tego schematu naczytalam sie opinii mamusiek ze uwaga im dwuletnim dzieciom wychodza stale zeby ( czyli szostki:szok::rofl2:)

Załączniki

• zeby.jpg
    zeby.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
mirabelka ale nocka, niestety tak
dorotko trzymaj się

A u nas poniedziałek pechowy, M pojehał na poczte wysłać paczke, a tam jakaś babce spadła paczka mu na noge, palec złamany, paznokieć cudem się trzyma, to było jakieś ostre żelastwo bo M ma aż buta rozciętego, a babka nawet nie przeprosiła, tp teraz będzie miała jazde.
Ło Matko!!!!!! Było Trzeba tej Babie zrobić to samo, tą samą paczką. Wiedźma!!!!!!
Hej babolce.

Pogoda dziś całkiem fajna. Niestety jak wracam z pracy robi się szarówka. Hanka własnie tnie komara...w płaszczu i kozakach bo zasneła w samochodzi a z autopsji wiem ze nie moge za dużo przy niej grzebac jak śpi bo sie budzi. Więc otworzyłam u niej okno w pokoju i mam nadzieje ze bedzie ok.

Gosia...3 zdjecia, wniosek i musisz poczekac na rozpatrzenie;-)
P1040631.jpgP1040633.jpgP1040634.jpgObraz 552.jpg
PODANIE:
Szanowne Panie!
Szczerze/serdecznie/na jednym kolanku :sorry: proszę o przyjęcie mnie do grona forumowiczek BB z działu "Październik 2008", które mają dostęp do wątku zamkniętego. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Z uszanowaniem- gosiak.

...................................................
..................................................
..................................................
................................................
.................................................

Te kropki to czas:tak:
no moj Mateusz wrócił ze szkoły i ma gorączke 39,6 wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jak ma byc tak jak z Wika i Wera to luzik:tak:
Nie no, zmowa wirusow/gorączek/ i innych diabłów!!!!! Zdrowulka dzieciakom!!!!!!!!!!!
No a my wróciliśmy ze szczepień i zobaczymy jak nam nocka minie. Ale jestem dumna ze swojego synka zapłakał dosłownie na moment przy ukłuciu. Ja już taka odważna nie byłam i ręka mnie boli po tej szczepionce. Mam nadzieję że nic nie będzie młodemu bo jutro mamy te zajęcia a w piątek zawożę go na weekend do teściów. Jego pierwsza samotna noc poza domem bo w piątek tam nocuje i wracam w sobotę a M go odbierze w niedzielę. Trochę boję się go zostawiać tam samego no ale zawsze musi być w końcu ten pierwszy raz.....

ppatqa nieźle......
minisia widzę że u Was pogrom
mirabelka73 no to sobie pospaliście... a M dobrze tak....
Trzymam kciuki za pierwszy raz ;-)
U nas pogoda dziś była ładna, aż humor się poprawia:-)
Coś ostatnio Bartek marudny ale to chyba na zęby bo wychodzą mu czwórki (nie ma jeszcze żadnej trójki:cool2: )
A ja zrobiłam sobie maseczkę na twarz coby humor jeszcze bardziej poprawić i czekam na M:happy:

ppatqa kurcze a ja jutro na pocztę się wybieram bo avizo mi zostawił:sorry::sorry::eek::eek:
No proszę, kolejna wielbicielka maseczek! :cool2: Mojemu wychodzi właśnie druga olna czwórka:eek:

U nas wsio w porządku. M. przejrzał masę grafik na google z kominkami. I wybraliśmy kominek z cegły :rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Jutro jedziemy kupić idealny kolorek. Rety jak się cieszę!!!!!!!!!!!!! Teraz trzeba odpoczywać, bo jest wieczór i dzieci śpią. A może tak wykorzystać M?:-p:-p:-p:-p

To chyba na tyle:-D

Gosia hmmm dlaczego na jednym??słabo się starasz na dwa musisz ukleknąc:-D:-D:-Dnie no żarcik !!!
mysle ze jak czarna przeczyta to zadziała cos w tym kierunku;-)

Kaka chyba rzeczywiście jakaś zmowa, bo Bartek też ostatnio budzi się dwa razy w nocy i bez mleka się nie obejdzie :no:, a z tym regałem, to niezła jazda. Dobrze, że nic się nie stało!
Blond, Minisia zdrówka dla dzieciaczków!!!
Agamir miałam napisać, że trzymam kciuki, a tu już gratulacje trzeba słać :-):-):-)
Marma powodzenia w realizacji planów. Fajnie, że udało się ustalić coś konkretnego
Dorota powodzenia

Generalnie widzę, że humor dopisuje :rofl2:
Ja po maratonie - czwartek, sobota i dziś po 12 h W sobotę M sobie dzielnie radził. Wczoraj byliśmy na 2012.
Myślałam, że będzie mi gorzej po takim intensywnym tygodniu pracy, ale daję radę. Tylko czasu na przyjemności brak, o obowiązkach nie wspomnę :-D
Dziś się dowiedziałam, że jutro mam zebranie w przedszkolu :wściekła/y: i M znowu musiał korki odwołać :wściekła/y: Nie można było tego w piątek ogłosić. Oni myślą, że ludzie to pstrykną palcem i z dnia na dzień wszystko da się załatwić :no:
Dobrej nocy bez pobudek!

czarna nie klientka
gosia super wyglądasz
Ja już swoje miałam 1x podwójne złamanie prawej nogi, 2xskręcenie, 1xpęknięcie- to nogi, złamana lewa ręka x2 i reszta mniejsza, więc mi już starczy. zdrówka dla chorowitków.

hello
Kasia zmowa napewno.moj dzisiaj nie dal spac.nie wiem ile razy do niego chodzilam ale to juz chyba w dziesiatkach mozna liczyc.co 15 minut, co 10 i tak cala noc od 21 w sumie:crazy:a wstal na dobre o 5.wiec dzisiaj go klade o 21 bo przegina.ale zeby mu ida wiec wiem przynajmniej co sie dzieje.cholerne zeby!!!do tego jakies koszmary mi sie snily w miedzyczasie czyli nocka super.no to sie wyzalilam jak mi zle :-p:rofl2:
zaraz musze zrobic jakies pranie, posprzatac w domu bo tu pobojowisko ale najchetniej to bym poszla jednak spac:cool:
Patrycja a jak Ty to wszystko sobie polamalas?:eek::shocked2:ja jeszcze nigdy nic nie skrecilam ani nie zlamalamna szczescie tfu tfu

asiu w kolejności konie, konie, koszykówka, konie, góry, reszta konie i to wszystko w czasie liceum, bo na studiach się uspokoiło

Ppatqa - no nieźle !!
Aśka - no ładnie, u nas było to samo!! Szymek budził się co godzinę !!!! nie wiem co mu się stało, bo normalnei ładnie śpi... więc chodziłam do niego non stop, a później sama nie mogłam spać... ledwo zasnełam to znowu mnie budzil.. a dzisiaj do tego wyjątkowo zalezało mi że spać całą noc... a nie leżeć i myśleć.

reklama
Widzę że nie tylko u nas nocka do kitu. Macio mi tak płakał dziś w nocy że aż mi sie serce krajało. Posmarowałam dziąsła dałam nurofen i zasnął więc to chyba ząbki. Kurde biedne te nasze Bąbelki.
Gosiu fajne foteczki :-)
Asia dzięki za schemat zębolków. Pstatnio własnie sie zastanawiałam nad kolejnością wyżynania, bo znajoma mi mówiła że najpierw wychodzą 4 a potem 3. Unas na razie wszystkie jedynki i lekko widac jedną dwójkę. A gdzie to jeszcze :-) Miłego dnia.

Do góry