reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Eff_k - czesc, podziwiam, ze tyle wytrzymałas milcząc :tak:wstaw sobie suwaczek:tak:
Właśnie -na kiedy Eff-_k masz termin?:-)
:) nie chce zapeszać w tej końcówce, ale sama jestem zdziwiona moim dobrym samopoczuciem, tak sobie myślę, ze to nagroda za męczarnie jakie przechodziłam na samym początku. Mam nadzieję, ze poród przebiegnie bez komplikacji i nie bedzie pokutą ;) ;)
Będzie na pewno wszystko ok:-):tak::tak::-)

A ja dziś szaleję - może coś wyszaleję..:-D
Umyłam okno w gościnnym pokoju, bez firanek, ale co tam;-), posprzątałam mieszkanko, upiekłam mężusiowi placek ze śliwkami i zrobiłam pranie - teraz czekam na efekty:-D:-D

reklama
maxweel może wezmę przykład z Ciebie,i zabiorę się za jakąś robotę...bo ja dziś dzień lenia mam totalny...z wyrka przed 10 się wygramoliłam..

Ciekawe co u Nataluni, Martolinki, Dziubaska i Dziunki..trochę się ich nazbierało:szok::szok:
No bardzo ciekawe.:tak: Może juz tula swoje Maleństwa.
Z tych przeterminowanych chyba sama zostałam :zawstydzona/y: córcia wychodź! bo aż wstyd:zawstydzona/y:

czytałyście? Mąż Nataluni napisał. Rozwarcie ma na 1 cm i stoi w miejscu. Skurcze bardzo bolesne.
Trzymajmy kciuki.

Ostatnia edycja:
Mamulica, strasznie przejelam sie historia twojego meza i ciagle mysle o waszej trojce. Daj nam znac jak poszla operacja meza i jak sie czujecie. W myslach trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze a rekonwalescencja przebiegala szybko w domowym ciepelku.

No bardzo ciekawe.:tak: Może juz tula swoje Maleństwa.
Z tych przeterminowanych chyba sama zostałam :zawstydzona/y: córcia wychodź! bo aż wstyd:zawstydzona/y:

czytałyście? Mąż Nataluni napisał. Rozwarcie ma na 1 cm i stoi w miejscu. Skurcze bardzo bolesne.
Trzymajmy kciuki.
Widzisz, zapomniałam o Tobie Butterfly - a Ty tez przecież po terminie..:-(

Biedna Natalunia - 1 cm, a się nacierpi jeszcze..:-:)-(
Dziubasek ma już bóle krzyżowe... nie wiem czy zwiększyło się jej rozwarcie z tych 4 cm, ale nie chcę jej przeszkadzać kolejnymi pytaniami, w sumie jest mocno zajęta :-D:-D
W sumie masz rację:-D:-D

reklama
spoko spoko i ja sie dolaczam do czekajacych:cool: termin na 21.11 i cisza, nie ma problemu dotrzymam wam towarzystwa:cool2:

Klaudzia spokojnie, ja mam termin na 22.11 a rozwarcia 0 szyjka sie nie skrociła!!:wściekła/y:W poniedziałek mam wizyte u gina i albo przenoszę i przypuszczam że sporo bo gin mi powiedział że nie zapowiada się tu na szybkie rozwiązanie, albo czeka mnie cesarka. Już sama nie wiem co bym wolała...:-(

Do góry