reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

idę kawkę zrobić sobie bo padam.. oglądałam wczoraj film "Ogród Luizy" - bardzo fajny!! Trochę naiwny, ale naprawde fajny!!

A teraz praca i jeszcze będę siedzieć po godzinach, bo sporo pracy mam.

reklama
Hej poczytałam trochę ale ząb mnie napier... więc same wiecie.

Gosia kominek bedzie bosko wyglądał choć nie moje klimaty takie zimne;-)

Dorotka fajnie że sobie odpoczełas:tak:

Marma a trzeba było pierdyknąć go patelnią:crazy:

Martynka to bedziesz miała teraz chwilowy spokój z ząbkami u Rafałka bo 5 później wychodza choć to też nie reguła:sorry: U nas 14 się szykuje:cool2:

ehhhh zadzwoniłam do mojego stomatologa i mam dzwonic koło 12 wtedy mi powie czy i o której mnie przyjmie:cool::cool::cool: Na razie lece na ibupromie i mam dość.Naprawedę szczerze woli iść rodzić niż zeby mnie zeby bolały:sorry: A jeszcze dziś szczepienie:sorry::sorry:

ehhhh zadzwoniłam do mojego stomatologa i mam dzwonic koło 12 wtedy mi powie czy i o której mnie przyjmie:cool::cool::cool: Na razie lece na ibupromie i mam dość.Naprawedę szczerze woli iść rodzić niż zeby mnie zeby bolały:sorry: A jeszcze dziś szczepienie:sorry::sorry:
Trzymam kciuki żebyś się dostała bo ból zęba to dla mnie ból całego ciała.
Dzien dobry :-)
Nawet sie wyspalam Taka noc byla mi potrzebna Budzilam sie co jakis czas ale szybko zaraz zasypialam Wiec wyspana jestem :-)
CHwile posiedze i ide do urzedu Chcialam sobie dzis isc do kosmetyczki brwi zrobic Pirwszy raz w zyciu Podobno to duzo nie kosztuje :-)

Aha zapomnialam sie pochwalic Ze moze uda MI SIE DOROBIC JAKIS GROSZ :-)
Gadalam z kolezanka I jej maz zajmuje sie ubezpieczeniami itp I on jezdzi po domach itp Ale potrzebuje On i inne osoby ktore sie tym zajmuja OSOBY DO DZWONIENIA I UMAWIANIA ICH AN SPOTKANIE Z KLIENTAMI
Dostane telefon i karte I namiary I bede dzwonila Za spotkanie ktore sie odbedzie dostaje 10 zl
Ja chce bardzo sprobowac Bo uwazam ze jak uda mi sie np 100 zl zarobic to juz duzo Zawsze na pampersy itp :-)

Mam nadzieje ze mi ta praca wypali i bedzie ok :-)
Trzymam kciuki za prace i cieszę się że wypoczęłaś.

U nas dziś cała nocka przespana. Spał od 21.00 do 9.00 :-) Aż mam odleżyny :-D Ale jestem wypoczęta. A i Macio zadowolony bo ostatnio strasznie nam płakał w nocy. Już by mu mogły powychodzic te ząbki. Wczoraj miał dzionek na siedzenie w garach. Dostałam przepis na kapustę z pieczarkami i pasztet z tuńczyka i nie omieszkałam skosztować ;-) zmykam bo mi Macio szafkę demoluje.

Dziołchy w sobote o 21 na Travel$living bedzie fajny program (serial dokumentalny) Ciąża z zaskoczenia czy jakoś tak. O babach które nie były świadome swojego stanu nagle zaczynały rodzić!!!!!

Ehhh a mnie znów ząbek pobolewa:-:)-:)-( Już go nie będę ratować (dwa razy go robiłam) tylko pozbędę się dziada

Cześć mamuśki.

U nas pobudka o 6 rano w nocy 3 razy wstawałam do małego. Maiłam dziś jechać zamiast M na kurs ale tak mnie od rana głowa boli że nie wyrabiam.

A wczoraj na obiad zrobiłam rosół z makaronem i bitki. No ale zrobiłam pure z ziemniaków no i było beeeeee. :wściekła/y:No ale nieważne jak mu nie pasuje to obiadu dziś nie będzie :crazy: Wczoraj z pięknego słońca zrobiła się zawierucha. Okropna dziś u nas pogoda więc spacer pewnie odpadnie z dzisiejszego repertuaru. Może coś uda się w domku porobić o ile Potworniak pozwoli.

wszystkim życzę udanego dnia mimo tej pogody.

Oj to niewdziecznik no! dzis nie rob wcale i tyle hehe

Gosia kominek bedzie bosko wyglądał choć nie moje klimaty takie zimne;-)

Dorotka fajnie że sobie odpoczełas:tak:

Marma a trzeba było pierdyknąć go patelnią:crazy:

Martynka to bedziesz miała teraz chwilowy spokój z ząbkami u Rafałka bo 5 później wychodza choć to też nie reguła:sorry: U nas 14 się szykuje:cool2:

współczuje ja mam takie samo zdanie rodzic TAK dentysta NIE!!!!!!!
trzymam kciuki aby sie udalo dzis dostac na wizyte

A my z Werka same bo Mateusz z Wiktoria w szkole
U nas cieplo nawet ale wieje ze eb ma urwać

Dorotka fajna sprawa życze powodzenia!! tylko wiesz musisz miec gadane bo inaczej kazdy cie zbedzie!:tak:

LILUNIA pozycz mi troche tych ODLEZYN hihihih :-)
CZARNA wspolczuje bolu zeba Doskonale wiem co to znaczy W lato chodzilam kilka tygodni z potwornym bolem zeba 24 h na ketonalu :-(
Wyrwalam dziada i mam narazie spokoj Choc czasem inny mnie pobolewa :-( Ale sam przestaje bolec :-)
Nawet nie wiem czy mam ten program ale jak mam to jak nie zapomne to obejze Aha nie nie zobacze bo MAM TALENT bede ogladac :-)

CZARNA Ty cos ostatnio duzo o ciazy i porodach myslisz hihi Zart :-)

Urzad zalatwilam Facet mnie wpienil I wmawial mi ze jeszcze raz musze zlozyc wnioski jesli chce kase za listopad grudzien i styczen Bo tak mam wychowawczy Ja sie uparlam ze wszystko donioslam Inna babka sprawdzila i nic juz donosic nie musze Teraz pod koniec listopada zaplaca mi 173 zl za kilka dni pazdzernika za wychowawczy A za listopad i grudzien zaplaca mi pod koniec grudnia Dobrze ze wogole dostane ta kase Jakby udalo sie ze w pracy przedluzyli by mi umowe po to abym byla na wychowawczym To tylko bede musiala pisemko z pracy i finito

Ja sie zastanawiam Ze w grudniu moze pojde sie ich zapytac czy by mi na reke z tym nie poszli Tylko jesli trzymam etat jakiejs innej osobie to mi nie przedluza umowy No ale chyba zapytac moge ??????????????

Brwi juz mam wyregulowane Inaczej troche wygladam Jeszcze makijaz lekki se szczele I juz sie bede lepiej czula :-)

Sorki za post pod postem :-)
MINISIA ja gadane mam Tylko nie wiem czy w takiej sprawie hihihi Nic nie szkodzi zobaczyc czy dam se rade Jak cos to zawsze od reki mozna zrezygnowac Ja chce sprobowac i juz :-)
Moze mi sie uda :-)

Ja pije meliske i odgrzewam kopytka Zjem i jade do niunki Juz teskni mi sie strasznie Ale Oli ma sie dobrze Co jakis czas gadam z G przez telefon i jest ok :-)

Czesci czolem,ja juz prawie spakowana i dzisiaj ruszamy,nie wiem czy bedemialadostep do netu, wiec jakby co to odezwe sie wniedziele wieczorkiem:tak:

Moj mlody jakby lepiej z samopoczuciem, ale pojawil sie katar przezroczysty, i kaszel:cool: No nic antybiotyk dostaje wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Dzisiaj czytalam kolejny juz artykul io A-H1N1 i jakos coraz bardziej mnie przeraza to wszystko co sie dzieje, w zasadzie grypa normalna tez jest bardzo grozna, aleprzynajmniej nie pisza i nie mowia ciagle o powiklaniach i takie to dla mnie "dalekie"...Najlepiej zamknela bym sie w domu teraz i nigdzie bym nie wychodzila:cool:

Czesci czolem,ja juz prawie spakowana i dzisiaj ruszamy,nie wiem czy bedemialadostep do netu, wiec jakby co to odezwe sie wniedziele wieczorkiem:tak:

Moj mlody jakby lepiej z samopoczuciem, ale pojawil sie katar przezroczysty, i kaszel:cool: No nic antybiotyk dostaje wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Dzisiaj czytalam kolejny juz artykul io A-H1N1 i jakos coraz bardziej mnie przeraza to wszystko co sie dzieje, w zasadzie grypa normalna tez jest bardzo grozna, aleprzynajmniej nie pisza i nie mowia ciagle o powiklaniach i takie to dla mnie "dalekie"...Najlepiej zamknela bym sie w domu teraz i nigdzie bym nie wychodzila:cool:

Ja nie wiem az tak sie nie interesuje tym co sie dzieje ale przyznam ze na wirtualnej ciagle cos pisza i widze jak wirus szaleje w Pl i tak sobie mysle czy czasem ta nasza sluzba zdrowia celowo az tak nie naglasnia zeby wiara panikowala i latala po szczepionki bo oni w wiekszosci przypadkow nie licza sie z dobrem pacjenta tylko zeby sobie kasy nabic takie jest moje zdanie:sorry:

reklama
510690knffhhilvf.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry