reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

No i właśnie o to się pytałam:laugh2::laugh2: bo, że "autko" to doczytałam. Fajne autko. Silnik nie do zdarcia i wielgachny bagażnik. My mamy teraz Opla Vectrę sedan i wkładanie wózka do bagażnika to zabawa w strongmana:happy:

A co to jest za dodatek? Chyba takiego tu nie mamy. Ale pewnie mamy jakiś odpowiednik.

Mirabelka, wysłałam Ci priv, bo za długo tu o tym. W każdym razie to normalne u dzieci "cycowych":tak: Nie martwcie się na zapas.

Czarna dzięki za negocjowanie w mojej sprawie;-)

Poszłam dziś polować na pieczarki w okolicy, bo coś ciężko dostać ostatnio i nas ulewa złapała. A my oczywiście bez foli na wózek... Aleśmy zmokły! Głupia ja, w Irlandii bez folii i parasolki się wybierać na spacer....
Kurcze Evelajna Ty odezwalas sie na BB o normalnej porze ?:szok::szok::szok::-D:tak:
hello
ja na moment tylko.zbieram sie i lecimy do pulmunologa.trzymajta kciuki bo ja w stresie:eek:
Na moje kciuki pewnie juz za pozno Bo juz po jestescie Ale jestes ciekawa jak bylo
A wogole co to za lekarz?
ASIA trzymam kciuki
CZARNA pokaż zdjęcia :tak:
ULA gratki za ząbka
U mnie nuda, nuda,nuda:-(
Oj widze ze cos zdolowana jestes:-(Wlasnie jak plan dnia???????
Dzien dobry...ja to kurka wodna nie qwiem co sie dzieje....w domku mialam tyle czasu wolnego;-) a tutaj ciagle cos do roboty,nie wiem o co kaman:sorry:
Moze dlatego ze mlody marudny maksymalnie, goraczka dalej jest wiec antybiotyk wczoraj wieczorem podalam, zobaczymy czy cos pomoze.
Teraz zmykam tapete narzucic na ryjek i po zoche do szkoly mykam:tak:
No widac na BB twoja Mniejsza aktywnosc :-(
Czesc dziewczyny juz jestem w domku. Maksymilian urodził sie w sobote 14 listopada o 20.45 wazył 3050 przez cc zaraz go zabrali bo miał kłopoty z oddychaniem oddali nam go po 2 dniach bo lezał w inkubatorze i miał antybiotyk . Ja natomoast miałam krwotok i lekarze stwierdzili mam dworozna maice i mamy sie ciesyc ze zyjemy no i oczywiscie zakaz kolejnych ciaz bo grozi to moja smiercia lub dziecka. Juz jestesmy w domu i jestem najszczesliwasza pod słoncem .W piatek mały do kontroli ale mam nadzieje ze bedzie oki. Mam dwoch synków.Zobacz załącznik 181481

Zobacz załącznik 181482

Zobacz załącznik 181483

Zobacz załącznik 181484

Zobacz załącznik 181487

Zobacz załącznik 181488
Agamir jejku ja tez sie wzruszylam Zwlascza to porownanie wielkosci Maksia z butelka wody I zdjecie z Antosiem A po Tobie to nie widac wcale ze niedawno rodzilas Laska az milo popatrzec :tak:Teraz do gina Zabezpieczyc sie jakos skutecznie aby tak jak lekarze zalecaja juz ciazy nie bylo Bo serio nie wiadomo jakby sie to dla was skonczylo :-(
oglądam twoje fotki i płaczę. Boze jakie słodkie kochane maleństwo!!!!!!!!! dziewczyny normalnie chyba moje hormony zaczynaja wariować:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aaaaaaaa masz taką kołyskę jak Ja!!!!!Dobrze ze wszytsko tak cudownie się skończyło:tak::tak: Teraz dużo cierpliwości i przespanych nocek. Jak mały zareagował na braciszka???????

Dziewczyny dziękuje:zawstydzona/y:
Oj CZARNA widze ze cosraz czesciej jest mowa o NR 4
A tak z ciekawosci To twoj M chcialaby miec jeszcze jedno dziecko?Czy kategorycznie nie???????????
A my mamy kolejnego zębola:-p:-p:-p za kilka dni bedzie nastepny:-D:-D:-D
Jeny gdzie wam sie spieszy z tymi zabkami :szok:
U was to zaraz CALA SZENA BEDZIE :-D:-D
Witajcie!
Pozdrawiam tylko bo nie mam weny pisać, ale podczytuję na bieżąco.
U nas ok.

Buziaki
A dlaczego to weny brak?????????????
A ja dzisiaj jesem zazdrosnica...Adze zazdroszcze synusia, Gosi kominka...maskara;-)

kopiuj, wklej:cool2:
Ja tak samo ZAZDROSZCZE :tak:
Kaka to ja też tak mam :-p

Agamir gratulacje!!!!!!!!

czarna super kuchnia
Gosiu a kominka to strasznie zazdroszczę.

Mały padł o 19 30, a ja razem z nim..... siedzę bo głupio pójść spać o 20..... A M właśnie wrócił i jeszcze skomentował mój obiad........:wściekła/y:
No wlasnie co z tym obiadem?Nie przejmuj sie Na drugi raz Np jutro nie rob nic dla niego Ty sobie cos zjedz byle co I CIEKAWE CO W TEDY M ZROBI?

Oliwka spi Babka dawala jej wlasnie antybiotyk do wenflona A Oliwka spala spokojnie G poszedl tez spac Jestem ciekawa jak Oliwka dzis bedzie spala Bo zaczela dostawac syropek po ktorym moze lepiej spac :tak:ZOBACZYMY

Ja zamkniety watek nadrobilam Ide sie umyc I cos przegrysc ;-)

reklama
Wykapalam sie Polezalam we wannie we WRZAATKU doslownie :-)
Ale fajnie :-)
Jak czlowiekowi malo do szczescia potrzeba hihi Teraz jem platki na mleku Jeszcze chwile was pomecze swoja osoba :-)

A u mnie do południa było słoneczko, a teraz normalnie wichura i deszcz, az strach patrzec przez okno.... A ja siedze, pije zółtego pysznego Redsika i jem chipsy... :-D he he
Tylko ze jeszcze musze z psem isc.... przeraza mnie to...
Niech moj bedzie w domu na noce :-( Bo ja sie tylko dołuje sama :-(
A w ogole to teraz pilnie szukamy dla niego jakiejs pracy tu na miejscu najlepiej bo w jego firmie zaczyna sie rypac, nie ma kasy i ogolnie masakra...

A co do zębów to ja mam ich dośc na długi czas... I tak chyba Rafał ma najwiecej z pazdzioszków?? Ehhh nie wiem gdzie mu sie spieszy??

Ostatnia edycja:
A u mnie do południa było słoneczko, a teraz normalnie wichura i deszcz, az strach patrzec przez okno.... A ja siedze, pije zółtego pysznego Redsika i jem chipsy... :-D he he
Tylko ze jeszcze musze z psem isc.... przeraza mnie to...
Niech moj bedzie w domu na noce :-( Bo ja sie tylko dołuje sama :-(
A w ogole to teraz pilnie szukamy dla niego jakiejs pracy tu na miejscu najlepiej bo w jego firmie zaczyna sie rypac, nie ma kasy i ogolnie masakra...

A co do zębów to ja mam ich dośc na długi czas... I tak chyba Rafał ma najwiecej z pazdzioszków?? Ehhh nie wiem gdzie mu sie spieszy??
No tak to już jest z pracą .... Moj, jak się zwolnił stał się innych człowiekiem. Zmiana baaardzo pozytywna!!!!!!!!!!!
MARTYNKA przykre z ta praca 3 mam kciukiza nowa prace :-)

Mnie sie oczy kleja wiec spadam spac :-)
DOBRANOC RANO SIE ODEZWE :-)
Dorcia, zamiast odpocząć siedzi po nocy:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas dzień zaczał się jak zwykle po 7. Za oknem od wczoraj pada, a właściwie leje :cool2: Mimo to, uwielbiam taką pogodę. Czuję się wtedy tak bezpiecznie przyjemnie w domku:laugh2: Miłego dnia Mamusie!!!! U nas planu...brak:sorry:

Dzien dobry :-)
Nawet sie wyspalam Taka noc byla mi potrzebna Budzilam sie co jakis czas ale szybko zaraz zasypialam Wiec wyspana jestem :-)
CHwile posiedze i ide do urzedu Chcialam sobie dzis isc do kosmetyczki brwi zrobic Pirwszy raz w zyciu Podobno to duzo nie kosztuje :-)

Aha zapomnialam sie pochwalic Ze moze uda MI SIE DOROBIC JAKIS GROSZ :-)
Gadalam z kolezanka I jej maz zajmuje sie ubezpieczeniami itp I on jezdzi po domach itp Ale potrzebuje On i inne osoby ktore sie tym zajmuja OSOBY DO DZWONIENIA I UMAWIANIA ICH AN SPOTKANIE Z KLIENTAMI
Dostane telefon i karte I namiary I bede dzwonila Za spotkanie ktore sie odbedzie dostaje 10 zl
Ja chce bardzo sprobowac Bo uwazam ze jak uda mi sie np 100 zl zarobic to juz duzo Zawsze na pampersy itp :-)

Mam nadzieje ze mi ta praca wypali i bedzie ok :-)

Dzien dobry :-)
Nawet sie wyspalam Taka noc byla mi potrzebna Budzilam sie co jakis czas ale szybko zaraz zasypialam Wiec wyspana jestem :-)
CHwile posiedze i ide do urzedu Chcialam sobie dzis isc do kosmetyczki brwi zrobic Pirwszy raz w zyciu Podobno to duzo nie kosztuje :-)

Aha zapomnialam sie pochwalic Ze moze uda MI SIE DOROBIC JAKIS GROSZ :-)
Gadalam z kolezanka I jej maz zajmuje sie ubezpieczeniami itp I on jezdzi po domach itp Ale potrzebuje On i inne osoby ktore sie tym zajmuja OSOBY DO DZWONIENIA I UMAWIANIA ICH AN SPOTKANIE Z KLIENTAMI
Dostane telefon i karte I namiary I bede dzwonila Za spotkanie ktore sie odbedzie dostaje 10 zl
Ja chce bardzo sprobowac Bo uwazam ze jak uda mi sie np 100 zl zarobic to juz duzo Zawsze na pampersy itp :-)

Mam nadzieje ze mi ta praca wypali i bedzie ok :-)
To świetnie!!!!!!!!!!!!!! Super sprawa!!!!

Cześć mamuśki.

U nas pobudka o 6 rano w nocy 3 razy wstawałam do małego. Maiłam dziś jechać zamiast M na kurs ale tak mnie od rana głowa boli że nie wyrabiam.

A wczoraj na obiad zrobiłam rosół z makaronem i bitki. No ale zrobiłam pure z ziemniaków no i było beeeeee. :wściekła/y:No ale nieważne jak mu nie pasuje to obiadu dziś nie będzie :crazy: Wczoraj z pięknego słońca zrobiła się zawierucha. Okropna dziś u nas pogoda więc spacer pewnie odpadnie z dzisiejszego repertuaru. Może coś uda się w domku porobić o ile Potworniak pozwoli.

wszystkim życzę udanego dnia mimo tej pogody.

reklama
Do góry