reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

heloł!
U nas dzień zaczął się na dobre. M. już pojechal na działkę "sklejać" kominek:laugh2: Dzieciulki jeszcze w piżamkach, a ja już po kawie, śniadaniu, sklepie, toaletce itp.(może w innej kolejności:sorry:). Nie mam planów na dziś kompletnie. Obiad mam, jak zwykle będę robić jakieś mniejsze/większe porządki i tak zleci do wieczora:laugh2:. M. jest tak pochłonięty swoim dziełem, że biedny spać po nocach nie może. Myśli...:cool2::cool2::cool2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ok, Miłego dzionka Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
I ja sie witam
zaraz prowadze wike do szkoły Mateusz jeszcze dzis zostanie bo słysze że jak mówi to ma taka "kluche" w gardle ;)
U nas leje...wiec suuuper

Mirabelka nauka jezyka ogranicza sie do kursow online niestety poniewaz kurs ESOL kosztuje 200f a jak otrzymam benefity to bedzie za darmo wiec czekam .... :)

Minisia ja kiedyś kupiłam sobie książkę "Angielski w cztery tygodnie" i według mnie rewelacja!! A reszta to telewizja, radio i kontakt z ludzmi i szybko poszło!!
Czarna daj foty bo ja lubię podgądać jak kto ma urządzone a Ty masz dobry gust:tak:

Dzieńdoberek:-)

my dziś jedziemy na małe zakupki a tak wogóle to się przejechać bo mi się nie chce w domu siedzieć....

A i mamy nowego ząbka:tak::tak:

Nie napiszę więcej bo mnie Lena szarpie za nogę i się drze.....

heloł!
U nas dzień zaczął się na dobre. M. już pojechal na działkę "sklejać" kominek:laugh2: Dzieciulki jeszcze w piżamkach, a ja już po kawie, śniadaniu, sklepie, toaletce itp.(może w innej kolejności:sorry:). Nie mam planów na dziś kompletnie. Obiad mam, jak zwykle będę robić jakieś mniejsze/większe porządki i tak zleci do wieczora:laugh2:. M. jest tak pochłonięty swoim dziełem, że biedny spać po nocach nie może. Myśli...:cool2::cool2::cool2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ok, Miłego dzionka Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sie nazywa wszystko dopiete na ostatni guzik:-p:-p
witam jestem ale czasu troche za mało
pozyczyc Ci???????????

Czarna daj foty bo ja lubię podgądać jak kto ma urządzone a Ty masz dobry gust:tak:

Dzieńdoberek:-)

my dziś jedziemy na małe zakupki a tak wogóle to się przejechać bo mi się nie chce w domu siedzieć....

A i mamy nowego ząbka:tak::tak:

Nie napiszę więcej bo mnie Lena szarpie za nogę i się drze.....

Naprawde moja kuchnia to taka klitka ze tam nie ma co pokazywac:-p:-p:-p Ale fotki własnie pstryknełam więc wam pokaże:-p

Eeee kibicka jakie zakupki???? zaraz nasi graja w siate Turniej Wielkich MISTRZÓW:)))
Grtaki za zebolka;-)

Witam babeczki. Mały kima wiec czas na kawke i bb:cool2:

czarna no dobra zrobię i wrzucę ale nie ma co bo to najzwyklejsza, najprostsza i najtańsza kanapa, ale posadzę na niej Igę albo kota to będzie co oglądać ;-)
Gosia T. jak coś tworzy dla nas to też na maksa tym pochłonięty i ciężko go odciągnąć :-)
minisia no to pewnie że lepiej poczekać :tak:
ppatqa jakoś się nie dziwię przy takiej ilości zajęć :tak:
Ula gratuluję ząbka :tak: oj skąd ja znam to szarpanie :-)

Iga zaczęła stawać mi przy kuchence (mamy aneks kuch. połączony z pokojem więc nie ma drzwi) i przekręca pokrętła od wyświetlacza, na szczęście tych dużych od włączania nie ma siły przekręcić. Jeszcze ;-)
pogoda dziś pikna, zrobili nam wreszcie plac zabaw z takimi huśtawkami gdzie jest plastikowe siedzisko z barierką dla maluszków, więc teraz to stały punkt na spacerze, ale hitem jest ślizgawka :tak:

Asia trzymam mocno kciukole zaciśnięte

reklama
Dzien dobry...ja to kurka wodna nie qwiem co sie dzieje....w domku mialam tyle czasu wolnego;-) a tutaj ciagle cos do roboty,nie wiem o co kaman:sorry:
Moze dlatego ze mlody marudny maksymalnie, goraczka dalej jest wiec antybiotyk wczoraj wieczorem podalam, zobaczymy czy cos pomoze.
Teraz zmykam tapete narzucic na ryjek i po zoche do szkoly mykam:tak:

Do góry