reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Dobra dziewczynki spadam Ide sie szykowac bo zaniedlugo mam autobus do katowic :-)
Gadalam z G i niby na poniedzialek oliwka ma zaplanowanego Laryngologa aby skontrolowac te uszka Wiec nie wiem czy wyjdziemy na weekend Czy mi sie to oplaca bo to jednak kasa Ale z drugiej strony to nie chce tam siedziec weekend Bo nerwicy tam dostaje Musze sie jutro wszystkiego dopytac na obchodzi i dam wam znac co i jak Ale chyba na wekend bede chciala wyjsc do serio tam to sie depresji czlowiek nabawi :-(
pozdrawiam

reklama
Magda miłego wypoczynku u mamuni:-p:-p:-p
Ja tam nie czytam tych rzeczy;-) tak samo było o ptasiej:sorry:

Dorotka trzymam kciuki i czekamy na wieści;-)

Ja gotowa Laura też czekam aż mały wstanie zje i idu na szczepienie;-) Ostatnio pierdykłam sobie miniówke normalnie wali mnie na dekiel:rofl2::rofl2::rofl2: ostatnim razem nosiłam takie szmatki jak miałam 17 lat:-D:-D:-D

Magda miłego wypoczynku u mamuni:-p:-p:-p
Ja tam nie czytam tych rzeczy;-) tak samo było o ptasiej:sorry:

Dorotka trzymam kciuki i czekamy na wieści;-)

Ja gotowa Laura też czekam aż mały wstanie zje i idu na szczepienie;-) Ostatnio pierdykłam sobie miniówke normalnie wali mnie na dekiel:rofl2::rofl2::rofl2: ostatnim razem nosiłam takie szmatki jak miałam 17 lat:-D:-D:-D

czarna a ile masz??ja myslałam ze 18 to niewiele wiecej:-p:-p:-p:-p:-D:-D

no tak to masz duuuuuuzooo hehe
mnie moj mezo namawia na mini ale najpierw trzeba je miec :)) z wiosna zaloze teraz za zimno teraz ewentualnie kupie grube rajstopy i krotkie spodenki

Ja dlatego widzę tylko jeden plus tej pory roku ze można ubrać grube czarne rajstopy przez które nic nie widać:-D:-D:-D:-D i zaszaleć. Bo latem nawet bym o tym nie pomyślała:no::no::no:

Ja dlatego widzę tylko jeden plus tej pory roku ze można ubrać grube czarne rajstopy przez które nic nie widać:-D:-D:-D:-D i zaszaleć. Bo latem nawet bym o tym nie pomyślała:no::no::no:

kurde a co ty chcesz od siebie przeciez szczupla jestes!!do tego solarka! napewno bosko wygladasz tym bardziej ze widzialam fotki na NK i niezla laska z ciebie! wiec juz tu nie kituj nas:tak::tak:

Oj laski wam wali na dekiel....fajne laski z was a wy ciagle narzekacie!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic tylko w dupe nakopac i kwiatkow nasadzic:tak::-p Poki wy bedziecie tylko widziec mankamenty to wszyscy wokolo tez je widziec beda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cyc do przodu i heja z tym koksem;-)
Ja coz moge powiedziec, ryjek oki z reszta musze zyc:-D:-D:-D:-D

No spakowana do konca jestem, moja tesciowa co rusz dopytuje sie o internet co TU jest, a pokaz nasza klase, a znajdz to a znajdz tamto itd, zaraz dojdzie do tego ze jak sie dorwie to tylko noc mi zostanie na pisanie z wami:-D

Oj laski wam wali na dekiel....fajne laski z was a wy ciagle narzekacie!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic tylko w dupe nakopac i kwiatkow nasadzic:tak::-p Poki wy bedziecie tylko widziec mankamenty to wszyscy wokolo tez je widziec beda!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No spakowana do konca jestem, moja tesciowa co rusz dopytuje sie o internet co TU jest, a pokaz nasza klase, a znajdz to a znajdz tamto itd, zaraz dojdzie do tego ze jak sie dorwie to tylko noc mi zostanie na pisanie z wami:-D
a ty na ile znowu jedziesz???co tak wedrujecie ostatnio??nie ma cie tam gdzie powinno:-p:-ptaka ciszaaaaa:-p:sorry:

reklama

Tak właśnie było z moim teściem i pojawieniem się internetu w domu.... Do czasu, aż swojego kompa nie kupuił, bo zaczęłam mu zwracać uwagę :cool2:
kurde a co ty chcesz od siebie przeciez szczupla jestes!!do tego solarka! napewno bosko wygladasz tym bardziej ze widzialam fotki na NK i niezla laska z ciebie! wiec juz tu nie kituj nas:tak::tak:
CZarna bajeruje nas na całego. A cellulit ma każda z nas:-p Chyba pokuszę się i ja na wysoki obcas, z rajstopami i spodniczką.... M. na samą myśl węszy podstęp :-p:cool2::laugh2:
U nas cisza, bo dzieciulki śpią,a Johny na działce dalej działa :-D

Do góry