reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Oj są mój pewnie, ze nie robi tego charytatywnie, ale jest świetny, szkoda tylko, ze jesteś ode mnie tak daleko:-(

to ja chyba takiego jeszcze nie spotkałam! powiem Wam ta lekarka jest moją 6 ginekolog i chyba tez nie mam sie co po niej duzo spodziewac skoro juz ten cykl skreśliła przy 9 dc, a czytałam, ze spokojnie mogła mi wystawic recepte na specyfik na endometrium , ale chyba nie jest zbytnio douczona w tym temacie!

reklama
Omijanie ciężarnych? myślę że to całkiem fajny pomysł:-)
To jest takie dołujące, że ktoż już ma a ty nadal czekasz ehhh...
A na ulicach pełno tych z brzuszkami...
3mam kciuki za wszytskie starające się !;)

Omijanie to chyba niezbyt dobry pomysł...lepiej spojrzeć,usmiechnąć się...głęboki oddech i "Ja też będę miała taki brzuszek,tylko muszę jeszcze chilkę poczekać".

Przecież ja też mam chwilę zwątpienia,a jednak..staram się podnieść do góry. Moja dwie kuzynki są w ciązy...jedna jest mi bliska,to jej pierwsza ciąża i tez jej pozytywnie zazdroszczę,ale mnie ona dołuje dosłownie na minutkę,bo ja od razu zaczynam się martwić czy wszystko jest ok i staram się jej pomóc!i myślę sobie...ja też niedługo będę to przeżywać!!!

to ja chyba takiego jeszcze nie spotkałam! powiem Wam ta lekarka jest moją 6 ginekolog i chyba tez nie mam sie co po niej duzo spodziewac skoro juz ten cykl skreśliła przy 9 dc, a czytałam, ze spokojnie mogła mi wystawic recepte na specyfik na endometrium , ale chyba nie jest zbytnio douczona w tym temacie!

No to nieciekawie, skoro ja wiem o lekach na endometrium, z którym nie mam większych problemów to on OOOOOOOOOOOOO

Wiesz najlepszym sposobem znalezienia super lekarza jeżeli nie masz z polecenia, jest chyba wejście na tzw. białą liste lekarzy, gdie dziewczyny piszą o lekarzach itp. Może ta drogą powinnaś iść.

A nie masz nikogo kto by ci wypisał teraz leki na endo?

W końcu masz piękne dwa pęcherzyki i szkoda by było:zawstydzona/y:

Omijanie to chyba niezbyt dobry pomysł...lepiej spojrzeć,usmiechnąć się...głęboki oddech i "Ja też będę miała taki brzuszek,tylko muszę jeszcze chilkę poczekać".

Przecież ja też mam chwilę zwątpienia,a jednak..staram się podnieść do góry. Moja dwie kuzynki są w ciązy...jedna jest mi bliska,to jej pierwsza ciąża i tez jej pozytywnie zazdroszczę,ale mnie ona dołuje dosłownie na minutkę,bo ja od razu zaczynam się martwić czy wszystko jest ok i staram się jej pomóc!i myślę sobie...ja też niedługo będę to przeżywać!!!

Oj Kochana to Ty masz złote serce - ja tak nie umiem od razu wpadam w depresje ryczec mi sie chce i nie mam na nic ochoty a tym bardziej na słuchanie nowinek od lekarza - przepraszam, ale chyba temat dziecka robi sie dla mnie drazliwy:-(

No to nieciekawie, skoro ja wiem o lekach na endometrium, z którym nie mam większych problemów to on OOOOOOOOOOOOO

Wiesz najlepszym sposobem znalezienia super lekarza jeżeli nie masz z polecenia, jest chyba wejście na tzw. białą liste lekarzy, gdie dziewczyny piszą o lekarzach itp. Może ta drogą powinnaś iść.

Ja bym poszukała szybciutko w necie tak jak Aga pisze lub poszukała tutaj takiego wątku na forum BB...spróbuj,ja też w taki sposób szukam lekarzy lub czytam opiinie na temat tych do których mam zamiar sie wybrać.

Kochana ja własnie z tamtej listy mam tą lekarkę!a konkretnie na znanym lekarzu ma bardzo dobre opinie!
własnie dlatego sie wkurzyłam, ze ona tak od razu ten cykl skresliła a tu nie chodzi o to, zeby w ciemno sie faszerowac clo.Poza tym od niej pierwszej usłyszałam, ze clo poprawia endo!!!!

reklama
Do góry