reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a mi się nawet udało zmobilizować do porządków posprzątałam na błysk nasz pokój wyprasowałam góre prania nastawłam następne:tak:
ziemniaczki się gotują schaboszczaki w panierce czosnkowej smażą i dobrze bom głodna bardzo:-p
jak antek pójdzie spać to będe leniuchować miałam robić big porządki kuchenne ale mi się najzwyczajniej nie chce:-p
i tak teściowa powiedziała ze ja jestem chora na pedantyzm(hi hi a ja mam taki syf) bo kto to widział żeby przy 3 dzieci prasować nawet majtki i co tydzień myć okna :sorry:a kto to widział żeby tego nje robić:-p:-p

reklama
A moej nie spia i jak sie okazalo wcale nie spaly:no::szok:Słyszalam jakies halaski u Nich w pokoju,weszlam i co zobaczylam:szok:rozbestwione siedzialy an podlodze i napaskudzily mi w calym pokoju plastelina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak jak tam weszlam tak od razu wyszlam zamykajac za soba drzwi:szok::-DAle slysze ze caly czas sie bawia zamiast spac

ANKA
Fajny ten domek:tak::tak::tak:

MALINUS
Mnie tez czeka prasowanie:no:A jesli chodzi o gacie to ja tez prasuje ale tylko dzieciom

Super ten domek :tak: Tylko gdzie to wszystko stawiać :eek:
ja mam problem z stawianiem bo mam tylko 2 pokoje
Jeden stolowy gdzie telewizor a drugi to sypialnia gdzie staoja dwa lozka i zabawki :-D
a mi się nawet udało zmobilizować do porządków posprzątałam na błysk nasz pokój wyprasowałam góre prania nastawłam następne:tak:
ziemniaczki się gotują schaboszczaki w panierce czosnkowej smażą i dobrze bom głodna bardzo:-p
jak antek pójdzie spać to będe leniuchować miałam robić big porządki kuchenne ale mi się najzwyczajniej nie chce:-p
i tak teściowa powiedziała ze ja jestem chora na pedantyzm(hi hi a ja mam taki syf) bo kto to widział żeby przy 3 dzieci prasować nawet majtki i co tydzień myć okna :sorry:a kto to widział żeby tego nje robić:-p:-p
matka Ty szalejsz z tym sprzatniem.A ja musze sie przyznac ze od jakiegos czasu zmywam na bierzaco kiedys zostawialm np z kolacji na rano ale moj buczal i sie zmobilizowalam.Teraz mam pusty zlew i mi to sie podoba.Skoro lubisz prasowac majtki to co to kogo obchodzi:sorry:
świetny ten domek i widzę że mieszkają w nim śliczne misiaki:tak:ja kiedyś kupowałam taką gazetkę chyba adamowi miś bruno i przyjaciela i tam były takie misie:tak:julka się nimi bawiła adam teraz antoszka nimi się bawi:tak:
miski robia teraz za rodzinke misiow Jest mama, tata, maly mis:-DFajnie ze sie jedno po drugim bawi:tak:
A moej nie spia i jak sie okazalo wcale nie spaly:no::szok:Słyszalam jakies halaski u Nich w pokoju,weszlam i co zobaczylam:szok:rozbestwione siedzialy an podlodze i napaskudzily mi w calym pokoju plastelina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak jak tam weszlam tak od razu wyszlam zamykajac za soba drzwi:szok::-DAle slysze ze caly czas sie bawia zamiast spac

ANKA
Fajny ten domek:tak::tak::tak:

MALINUS
Mnie tez czeka prasowanie:no:A jesli chodzi o gacie to ja tez prasuje ale tylko dzieciom

o kurcze to Ci troche napsakudzily chyba:szok:

Ja wstawilam zupke
Tak zeby jutro nie gotowac:))

oooo a tu nie ma nikogo:szok:
Ja gadalam z kumpelka przez telefon jest z Bialegostoku i kiedys poznalysmy sie na forum na BB
Fajna dziewczyna ciagle utrzymujemy kontakt.Planujemy spotkanie w tym roku, oby sie udalo:rofl2:
Laura ciagle spi, zupka gotowa a mamusia sie nudzi

Dzis na miesice weszlam do perfumeri bo chcialam kupic podklad Clinique Even Better Tu tanszy niz w Polsce:szok: o 32zl:szok:
Jeszcze chce puderek ale niestety nie mieli.Ale nie o tym chcialam napisac Dostalam probke perfumu Calvin Klein Eternity i musze powiedziec ze fajnie pachnie.Spodobal mi sie a ze mi sie nudza perfumy to tylko czekaz az skoncze obezny i zakupie sobie
Jak bedziecie mialy okazje to powachajcie:tak: jest super!

ja tez muszę sobie kupić i podkład i puder i jaką pomadkę i konturówke i tusz :szok::szok:bo ostatnio zrobiłam remament w swojej kosmetyczce i mam jeden cień do powiek(nie koniecznie mi sie podoba:-p) końcówkę tuszu i końcówkę jednej pomadki a i jedną ochronną no normalnie aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

halo
jestem po wizycie u dentysty - nie bolało:-):-):-)

fajna dentystka szkoda tylko e nie robi na nfz wszystkiego:-:)-(
no ale... trudno:eek:
ile ja mam zebw do zrobienia:szok: w ciazy na wszystkie mi poszla prochnica:-:)szok: oprócz 2-1-1-2 na dole:szok::szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
7 zebów do wyrwania:zawstydzona/y: za znieczulenia sie nie wyplace:eek: nie mówiąc o reszcie:eek::eek::eek: a bz znieczulenia zeba nie tkne.....:eek:
może kiedyś sobie to wszystko zrobie......:crazy:

mój pietruszka pachnie od lat niezmiennie bonzai albo kelwinem kleinem a jeden i drugi zapach pachnie tak samo ale mi sie podoba bardzo:tak::tak::tak:j mam swój ulubiony zapach od lat to musk oil no 6 a używam też zawsze jakiś innych ale ten jest ponadzasowy i zadko kto nim pachnie:tak:

ja tez muszę sobie kupić i podkład i puder i jaką pomadkę i konturówke i tusz :szok::szok:bo ostatnio zrobiłam remament w swojej kosmetyczce i mam jeden cień do powiek(nie koniecznie mi sie podoba:-p) końcówkę tuszu i końcówkę jednej pomadki a i jedną ochronną no normalnie aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
malinka puder to mozesz ode mnie kupic:-p:-p podkłady tez jakies mają z maybelline i loreala- jakie kolory używasz?:-p:-p i pomadki z loreala też moge Ci załatwic jak chcesz:tak: tylko musisz powiediec jaki kolor:-p a Ty zaglądasz wogole do ROWA??:-p:-p:-p:-p

zrobie liste kosmetyków jakie mam albo jakie moge miec i wrzuce- tylko teraz jedna reka pisze bo malu nie chce spac a M u mamy:sorry::sorry::sorry:

reklama
mój pietruszka od lat pachnie tak samo bonzai albo kelvin klein jeden i drugi pchnie tak samo dla mnie bosko;-)
a ja mam swój ukochany zapach to musk oil no 6 używam też innych ale ten to taki mój zapach kocham go od lat jestem mu wierna no i mało osób go używa;-)a i mam mase miłych wspomnień z nim np pierwsze święta moje i pietruszki jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem to właśnie dostałam od niego musk oil wode perfumy i dezodorant a tylko raz w rozmowie mu o tym wspomniałam i zapamietał:tak::tak:a teraz ma taka sklerozę:-p:-pno fakt starzeje się:-p:-p:-p

Do góry