reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
o, wiosna tu szaleje na całego - miniówy, cycki, obcasy na tapecie :-) to jak rozdajemy albo się zamieniamy to ja poproszę szczupłe nogi, z długością się pogodziłam (co można wymagać przy 160cm ;-))
Magda
wiesz że pierwszy raz widzę cię na fotce? Fajna kobitka z ciebie :tak:
minisia świstak może?

ja zostawiam młodą z babcią i lecę załatwiać sprawy różniste, T. ciągle w robocie i trochę się nazbierało
do wieczorka

Hej - coś ostatnio nie mam szczęścia do pisania tutaj.

Właśnie odebrałam wczoraj swoją Toyotkę Avensis z naprawy - wysprzęglik poszedł i pedał zapadł się do samej podłogi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - poza tym poszła mi pompka w sprzęgle i wyciekł płyn.
Ale już po naprawie jest i tylko 250zł w plecy ... ufff :eek:

Poza tym mały dostał kaszelku i katarku - byliśmy wczoraj u lekarza - Sinecod, Pulneo, Clemastinum.
Dobrze, że antybiotyków nie trzeba. To wirusowe jakieś cholerstwo przyplątało się.

Przepraszam, że tutaj, ale czasu jakoś brak na inne wątki - przeczytać przeczytałam, ale odpisać nie dam rady.

A ja pije kawke, jem czekolade, młody spi i ogolne chwila spokoju... Bo mnie dzisiaj normalnie do szału doprowadza... Oj dzisiaj mam jakis kryzys, bez kija nie podchodz...
Do tego boli mnie ząb...

Dziewczynki ja się szybciorem melduję, że jestem i u nas wszystko dobrze bo dzieci zdrowe a to najważniejsze!!!!!!
Poza tym dużo się dzieje, ale tutaj o tym pisać nie mogę.
Zmykam posprzątać póki dzieciaczki drzemkę sobie ucinają :)

reklama
Dla dziewczyn które nie mają jeszcze dostepu do zamknietego przypominam ze u góry jest cos takiego jak społecznosc, grupy: Październik 2008 tam tez mozecie cos nam napisac i nikt obcy tego nie przeczyta...

Do góry