Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla dziewczyn które nie mają jeszcze dostepu do zamknietego przypominam ze u góry jest cos takiego jak społecznosc, grupy: Październik 2008 tam tez mozecie cos nam napisac i nikt obcy tego nie przeczyta...

Mój stomatolog to zajeb.. babka tam się bólu nie czuje a ze ja głupia zawsze sie boje

dawaj na zamkniety!!!!!!!!!!
A na obiad dziś było KFC
które młody zjadł ze smakiem bo mama zapomniała sprzątnąć do końca ze stołu i poszła wkładać rzeczy do zmywarki.... Niema to jak zdrowo odżywione dziecko 
;-)
Ja się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem" 
Powodzenia z pracą

. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły 
Kasia ja mysle ze mazsie dowartosciowalMirabelka mój M to nauczyciel więc zebrania to pikuś, a jeszcze był na warsztatach "Zły dotyk" i błyszczał podobno więc wrócił z tego przedszkola szczęśliwy jak małe dziecko
Magdasf zdrówka dla Stasia, a teściowej załóż konro na BB i będzie gadać z nami w zastępstwe;-)
Ania ale się uśmiałam z rzepyJa się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem"
Dorotka fajnie tak wypocząć i dobrze, że Oliwka lgnie do tatusia, bo przynajmniej mógł Cię zastąpić. Mój Bartek po moim pierwszym dyrzuże dziennym w nocy wołał tata po całym dniu spędzonym z nim, ale przeżyłam taką odmianę ;-)
Martynka ja dopiero teraz zobaczyłam jaki Rafałek uzębionyPowodzenia z pracą
Czarna właśnie jak nie zapomnę to chętnie obejrzę ten program, bom ciekawa, jak można ciążę przegapić
Ja po kolejnej dwunastce - cały dzień sama byłam z małą bandą ;-) bo 28 osób w ośrodku, ale luz - dałam radę. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły
Dobrej nocy!