reklama

Październik 2008

minisia malena dzięki czekam, jeju ja tylko w czasie karmienia miałam b
magdziunia zdrówka
czarna mnie też dentysta czeka

U nas spokoj nawet ja kimnełam jak młody spał, już cały tydzień boli mnie głowa, ale może to te zmiany pogody.

reklama
hello żyje po dentyscie ale tam mi grzebałą ze traz pół szczęki mnie napier.... ale to nie wszytsko w grudniu mam kanałowe:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: Mój stomatolog to zajeb.. babka tam się bólu nie czuje a ze ja głupia zawsze sie boje:-D:-D:-D

Kaka myslisz ze rzucisz takim temacikiem i koniec:rofl2::rofl2::rofl2: dawaj na zamkniety!!!!!!!!!!

hej-jak-oni-beda-chcieli-aby-oli-brala-antybiotyk-dozylnie-przez-weekend-to-beda-kazac-mi-zostac-ale-jutro-bede-walczyc-rekami-i-nogami-aby-dali-nam-tabletki-i-do-domu-dam-jutro-znac

mialam-przez-oli-chwilowa-zalamke-jak-wrocilam-to-oli-spala
jak-wstala-to-wcale-nie-ucieszyla-sie-na-moj-widok
wrecz-przeciwnie-ryczala-i=plakala-jak-mnie-widziala
caly-czas-tylko-tata-i-tata
ze-mna-nie-chciala-wogole-byc-bo-zaraz-ryk-ani-bawic-nic-ciagle-tylko-do-g-chciala-az-sie-poplakalam-ale-jak-g-poszedl-to-oliwka-sekunde-pomarudzila-i-bylo-dobrze-juz-sie-przy-mnie-smiala-i-bawila--bylo-super-zasnela-przed-20

plusem-szpitala-sa-wyregulowane-zasypiania-w-dzien0i-w-nocy

No i ja się zgłaszam że ostatecznie przeżynałam dzisiejszy dzień a szwagier mi doniósł tabletki przeciwbólowe bo portfel znalazł się dopiero pod wieczór :zawstydzona/y: A na obiad dziś było KFC :-p które młody zjadł ze smakiem bo mama zapomniała sprzątnąć do końca ze stołu i poszła wkładać rzeczy do zmywarki.... Niema to jak zdrowo odżywione dziecko :)

Czarna masz tak jak ja niby wiem ze bolao nie bedzie ale s.. ze strachu zawsze hehe

marma no i git nie wiesz ze takie jedzonko jest najlepsze!!!!!!!:-D:-D:-D

dorka spokojnie nic sie nie stalo Oli pewnie nie poznala cie wymalowanej i upiekszonej:-D:-D

Karola na zamkniety!!:tak::tak:

Mirabelka mój M to nauczyciel więc zebrania to pikuś, a jeszcze był na warsztatach "Zły dotyk" i błyszczał podobno więc wrócił z tego przedszkola szczęśliwy jak małe dziecko :-D
Magdasf zdrówka dla Stasia, a teściowej załóż konro na BB i będzie gadać z nami w zastępstwe :rofl2:;-)
Ania ale się uśmiałam z rzepy :-D Ja się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem" :rofl2:
Dorotka fajnie tak wypocząć i dobrze, że Oliwka lgnie do tatusia, bo przynajmniej mógł Cię zastąpić. Mój Bartek po moim pierwszym dyrzuże dziennym w nocy wołał tata po całym dniu spędzonym z nim, ale przeżyłam taką odmianę ;-)
Martynka ja dopiero teraz zobaczyłam jaki Rafałek uzębiony :szok: Powodzenia z pracą
Czarna właśnie jak nie zapomnę to chętnie obejrzę ten program, bom ciekawa, jak można ciążę przegapić :szok::eek:

Ja po kolejnej dwunastce - cały dzień sama byłam z małą bandą ;-) bo 28 osób w ośrodku, ale luz - dałam radę :cool2:. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły :sorry:
Dobrej nocy!

Mirabelka mój M to nauczyciel więc zebrania to pikuś, a jeszcze był na warsztatach "Zły dotyk" i błyszczał podobno więc wrócił z tego przedszkola szczęśliwy jak małe dziecko :-D
Magdasf zdrówka dla Stasia, a teściowej załóż konro na BB i będzie gadać z nami w zastępstwe :rofl2:;-)
Ania ale się uśmiałam z rzepy :-D Ja się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem" :rofl2:
Dorotka fajnie tak wypocząć i dobrze, że Oliwka lgnie do tatusia, bo przynajmniej mógł Cię zastąpić. Mój Bartek po moim pierwszym dyrzuże dziennym w nocy wołał tata po całym dniu spędzonym z nim, ale przeżyłam taką odmianę ;-)
Martynka ja dopiero teraz zobaczyłam jaki Rafałek uzębiony :szok: Powodzenia z pracą
Czarna właśnie jak nie zapomnę to chętnie obejrzę ten program, bom ciekawa, jak można ciążę przegapić :szok::eek:

Ja po kolejnej dwunastce - cały dzień sama byłam z małą bandą ;-) bo 28 osób w ośrodku, ale luz - dałam radę :cool2:. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły :sorry:
Dobrej nocy!
Kasia ja mysle ze mazsie dowartosciowal :tak::tak::-D:-D

wlasnie ten program ja tez musze obejrzec jak nie zapomne:zawstydzona/y:

reklama
hej my mieliśmy gości, mój kumpel z dwuletnim synkiem, ale chłopaki szalały, ja jutro mam góre do sprzatania cd, bo w końcu regipsy i płyty będą wrzucone na góre hurra, w sobote ma M kolega kończyć okna i zlikwidowac stary wyłaz więc jakoś idzie do przodu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry