reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Ja wbiegam tu w tempie ekspresowym, bo mój m już "właśnie tam ma jakieś plany, woła, pizzę robi" itp. A że wolne ma i jutro a on jest strasznie towarzyski i zazdrosny o komupter (że o bb nie wspomnę:rofl2:), to w sobotę popiszę.
A wczoraj cały dzień było bieganie po sklepach i pocztach.
Poczytałam ostatnią stronę i:
Dorotka no to walcz rękami nogami o weekend w domu - zawsze lepiej się do zdrowia wraca we własnych pieleszach:tak:
Czarna ouć!!! Na zębowe sprawy czysta w każdej postaci:happy:
Kaka wrrrrrr na m. Oni też czasami przechodzą @ - właściwie bezobjawową, ale wnerwić potrafią:sorry:
Kasia no dwunasty wspaniałych.... nieźle... A jak tam Martynka? Ile to czasu minęło od kontaktu z ospą? Może jednak Was ominie.
Pa!

reklama
Hej babeczki, ja nie wiem co się mojej malutkiej stało, odkąd zaczęła chodzić to ani na chwilę nie chce być sama, co siądę do komputera to ona już stoi przy mnie i tak szarpie za rękaw i się drze przy tym , że naprawdę nie można posiedzieć noi chce na rękach się tulić, a ja tak się cieszyłam , że jak będzie chodzić to ja będę mieć duużo więcej czasu;-)

No może to tylko chwilowe bo niedługo powinien się 8 ząbek pojawić?.... zobaczymy.

A mi się w końcu prawie udało przekonać M na zmianę kolorku ścian w naszej sypialni, i jutro ma wolne więc pojedziemy wziąć próbki farb co by się nie rozmyślił, muszę kuć żelazo póki gorące:-D i półkę se wymyśliłam ale na to się od razu zgodził:tak: tylko nie wiadomo jak długo ją będzie robił:sorry:

Czarna no to już po strachu:tak: ja też tak zawsze portkami trzęsę a nigdy nie boli bo dentystka fajna;-)
Evelajna ależ masz zazdrośnika w domu:-D mój jak siadam do komputera to się śmieje i pyta czy jestem na bb:-D
Ppatqa coraz bliżej końca już?
Dorota nie ma co płakać mama i tak zawsze najlepsza:tak:
Kaka no cóż i takie dni się zdarzają, trzeba to przeczekać niestety:no:

Hej.

Poprztykalismy sie o porządki. Wróciłam do domu wczoraj z pracy a tam jak po przejściu tornada...i usłyszałam, ze jak ja siedziałam w domu to tez był bałagan:crazy:. Zakupy, pranie, odkurzanie i spacery z dzieckiem robiły sie same a ja tylko przy komputerze dzień i noc - tak myśli mój m:crazy:

Hej.

Poprztykalismy sie o porządki. Wróciłam do domu wczoraj z pracy a tam jak po przejściu tornada...i usłyszałam, ze jak ja siedziałam w domu to tez był bałagan:crazy:. Zakupy, pranie, odkurzanie i spacery z dzieckiem robiły sie same a ja tylko przy komputerze dzień i noc - tak myśli mój m:crazy:
Chyba każdy facet tak mysli, choć pewnie są wyjątki. Moj należy do tej grupy:sorry: Ale wtedy sprowadzam go na ziemię wymieniając po kolei, co robię w dzień. Poza tym każę mu siebie nie denerwować, bo na mleko "przejdzie":-p:-p:-p Choć rzadko to się zdarza, na szczęście.

Dzień jak co dzień. Rano nie mogła podnieść powiek, tak dobrze mi się spało. Wiem, że Młody dwa razy się przysysał do mnie i spał ... obok moich nóg :rofl2: Taki odwrotek. Będę powoli się szykować do wyjścia. mam rachunki do opłacenia, wysłać kartki świąteczne (trochę wcześnie, prawda?), zrobić zakupy do domu i na obiad. same przyjemności. A na koniec wpadniemy z dzieciakami do Tatki na działkę :-p. Dzień bez deszczu, to dzień stracony:rofl2::rofl2::rofl2:
Miłego dnia Mamusie:
Tigger-Piglet-babies-acorn-autumn.jpg

A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły :sorry:
Dobrej nocy!
Kasia a gdzie Ty pracujesz bo chyba coś przeoczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Powodzenia na wizycie!!!
Hej.

ehhh mój jak zostaje z dziecmi to tylko nimi potrafi sie zająć:sorry:

Chyba każdy facet tak mysli, choć pewnie są wyjątki. Moj należy do tej grupy:sorry: Ale wtedy sprowadzam go na ziemię wymieniając po kolei, co robię w dzień. Poza tym każę mu siebie nie denerwować, bo na mleko "przejdzie":-p:-p:-p Choć rzadko to się zdarza, na szczęście.

Gosia u nas takie tłumaczenia nie sprawdzają się bo one nasuwają kolejne pytania a ile czasu zajmuje ci odkurzanie, a ile łazienka a obiadek i tak w kółko:confused2::confused2::confused2:

Małaulka mój tez jak widzi mnie przy kompie w kuchni czy wc to wiecznie przyczepiony do nogi:eek: Powiedz jaki kolorek do sypialni wybraliście????
Ja czekam jak M pojedzie gdzieś w delegacje i d. pokój musze odmalować:cool2:

Evelajna ehhh mój się cieszy ze siedze na bb bynajmniej ma spokój:-D:-D:-D

Patrycja widac robota idzie pełna para:tak::tak:

Witam ehhh wczorajszy wieczór to koszmar szczeką ruszyc nie mogłam:no::no::no: dziś jeszcze cmi ale juz lepiej;-)

Wracamy dzis do domu Jupi
Teraz Oliwka usnela kilka minu temu A oni chcieli jej krew pobrac na podstawowe badania morfologi Ale jak zasnela o 10,50 to obudze ja okolo 12 i pojde z nia na ta krew Bo lepiej wczesniej bo inaczej wypis nie wiem do ktorej dostane \
Wypis mam dostac podobno do 15
Jak go dostane Pakuje siebie i Oliwke I jedziemy same do domu
Dwoma autobusami Mam nadzieje ze dam rade :-)

Musze zaraz wziasc sie za pisnie pisemka Aby nie placic za siebie za sszpital bo musialabym ponad 100 zl zaplacic A ja nie mam teraz takiej kasy Jestesmy totalnie splukani Jeszcze leki trzeba Oliwce kupic Ja mam 100 zl w portfelu Zajechac do domu musze

Az wstyd sie przyznac ale nie wiem gdzie sie kasa Oliwkowa podziala Zostala 100 na sanki Ale juz z G zadecydowalismy ze na dniach jak G przyniesie kase to trzeba Oliwce oddac jej kase

Jeny ciesze sie ze dzis do domu Jeszcze tak ladnie dzis u nas sloneczko swieci :-)

Wiec odezwe sie w domu :-)

hej my mieliśmy gości, mój kumpel z dwuletnim synkiem, ale chłopaki szalały, ja jutro mam góre do sprzatania cd, bo w końcu regipsy i płyty będą wrzucone na góre hurra, w sobote ma M kolega kończyć okna i zlikwidowac stary wyłaz więc jakoś idzie do przodu:-)

to kiedy planujecie przeprowadzke??

Hej.

a tak nie było:eek::eek::-D:-D:-D;-);-)
No witam mamusie

Ja zaniedlugo zbieram sie do miasta na zakupy a popoludniu ide na przedstawienie bo Wika spiewa w jakims chorze :tak: i maja wystep w Minsterze, jak bedzie mozna zrobie fotki to wampokaze:tak:

Hej
Wybaczcie ze sie nie odzywałam kilka dni ale przyznaje szczerze ze dorwałam fajna ksiazke i poprostu kazdą wolna chwile jej poswieciłam.
U nas po staremu. Małemu schodzi uczulenie i mam nadzieje ze za kilka dni całkiem zejdzie i już sie nie pojawi. Wiem wiem naiwna jestem mysląc ze juz nie wróci, ale nie wiem dlaczego ale mimo to ze lekarze twierdzą ze to alergia ja w to nie wierze. Robie wszystko co mi lekarze karzą ale w głębi wierze ze jak juz zejdzie to sie wiecej nie pojawi.
No i u nas zeby zaczeły wychodzic ja grzyby po deszczu. W ciągu kilku dni wyszły 3 na dole. A na górze nie wiem bo sobie nie daje zobaczyć. |Dobrze ze chociaż nie ma zadnych dolegliwosci przy tych zebach. Ale za to ja chora. Usmarkan po pas jestem. Małemu podaje cebion tak na wszelki wypadek zeby sie nie zaraził.

reklama
U nas dzisiaj troche lepiej :biggrin2: Wstalismy koło 8, przewinełam małego, wypił mleko, chwile sie pobawił i przed 9 poszedł dalej spac, a ja w tym czasie poszłam sobie z psem (bez problemu :biggrin2: ) i zjadłam sniadanko. Potem mały zjadł kaszke i ogolnie jakies lepsze humorki mamy dzisiaj obydwoje... :biggrin2: I jeszcze to słoneczko :biggrin2:

Do góry