Evelajna
Październikowa mama
Ja wbiegam tu w tempie ekspresowym, bo mój m już "właśnie tam ma jakieś plany, woła, pizzę robi" itp. A że wolne ma i jutro a on jest strasznie towarzyski i zazdrosny o komupter (że o bb nie wspomnę
), to w sobotę popiszę.
A wczoraj cały dzień było bieganie po sklepach i pocztach.
Poczytałam ostatnią stronę i:
Dorotka no to walcz rękami nogami o weekend w domu - zawsze lepiej się do zdrowia wraca we własnych pieleszach
Czarna ouć!!! Na zębowe sprawy czysta w każdej postaci
Kaka wrrrrrr na m. Oni też czasami przechodzą @ - właściwie bezobjawową, ale wnerwić potrafią
Kasia no dwunasty wspaniałych.... nieźle... A jak tam Martynka? Ile to czasu minęło od kontaktu z ospą? Może jednak Was ominie.
Pa!
), to w sobotę popiszę.A wczoraj cały dzień było bieganie po sklepach i pocztach.
Poczytałam ostatnią stronę i:
Dorotka no to walcz rękami nogami o weekend w domu - zawsze lepiej się do zdrowia wraca we własnych pieleszach

Czarna ouć!!! Na zębowe sprawy czysta w każdej postaci

Kaka wrrrrrr na m. Oni też czasami przechodzą @ - właściwie bezobjawową, ale wnerwić potrafią

Kasia no dwunasty wspaniałych.... nieźle... A jak tam Martynka? Ile to czasu minęło od kontaktu z ospą? Może jednak Was ominie.
Pa!
i półkę se wymyśliłam ale na to się od razu zgodził
. Zakupy, pranie, odkurzanie i spacery z dzieckiem robiły sie same a ja tylko przy komputerze dzień i noc - tak myśli mój m

Powiedz jaki kolorek do sypialni wybraliście????
Wstalismy koło 8, przewinełam małego, wypił mleko, chwile sie pobawił i przed 9 poszedł dalej spac, a ja w tym czasie poszłam sobie z psem (bez problemu