Cyrklem ?
heheh pewnie później rysują sinusoide, wyprowadzają pierwiastek, podnoszą do potęgi czwartej i wynik dzielą przez silnie![]()
no tak jakby cyrkiel...nie dosłownie;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cyrklem ?
heheh pewnie później rysują sinusoide, wyprowadzają pierwiastek, podnoszą do potęgi czwartej i wynik dzielą przez silnie![]()
3 foteliki do samochodu? a jak jedno zachoruje?urodzić to jeszcze chyba luss-bo pierwszy dzieciaczek toruje miejsce drugiemu, więc już idzie łatwiej.. ale dwa przy piersiach naraz, dwa łóżeczka, dwa razy pieluchy i wszsytko! no ale trojaczki to już masakra-przecież my mamy tylko 2 piersialbo 5-cio raczki, no jak to dogodzić każdemu..
łeeee, mąż dzwonił, że nie ma w sklepie krewetek tygrysichale ma kupić kalmary, to zrobię na kolację w cieście.
spać mi się chce...![]()
ponad 3 kg to spoczko wagaA ciekawa jestem jak sobie radzą rodzice np. pięcioraczków, tam to chyba bez pomocy osób trzecich się nie obejdzie.
Ja będę zadowolona jak moje Maleństwo będzie ważyło tak ok. 3300. W poniedziałek na usg ważyło 2970, może jeszcze przybierze.
podobno te badanie jest nieprzyjemne a nawet moze bolesne,bo naciskaja strasznie zeby dokladnie zmierzyć miednice...hihi mam nadzieje ze nie dzgaja tym cyrklem
podobno zaba jest smaczna, jak kurczaczek tylko ze malusie to takiewy jecie takie ROBALE? ja jakoś się nie umiem przełamać.. ślimaki, robaki, małże, krewetki, homary i inne wielonogie stwory / albo muszlowi mieszkańcy..
raz zjadłam przez pomyłkę ośmiorniczkipisało po innemu na puszcze, ale narysowane były jakby roladki ze śledzia, i tak też smakowało..było nawet dobre. dopiero później się dowiedziałam co zjadłam hahah i już nie było dobre
![]()
3 foteliki do samochodu? a jak jedno zachoruje?
a jak wszystkie naraz placza... olaaaboga
yyyy dziekipodobno te badanie jest nieprzyjemne a nawet moze bolesne,bo naciskaja strasznie zeby dokladnie zmierzyć miednice...
hahahaha tak to napewno wynagradzahehe albo 5 fotelików do samochodu / raczej do busakurcze przerąbane, dwa auta trzeba mieć przy tylu dzieciach, ale są plusy - np zniżki na bilet rodzinny do kina itp
![]()