reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

I muszę zakupić Fissan czy jak się to nazywa bo mi brzuch się rozlazł:( Znaczy rozstępy się porobiły obok pępka. Masakra! Ale wierzę, że jakoś je zatuszuję. Jak nie smarowałam to w ogóle nie było rozstępów a jak zaczęłam smarować to się pojawiły. I brzuchol swędzi:(

reklama
Anka ty przede wszystkim powinnas teraz miec swiety spokoj !! zacznij od tego ze idz do lekarza i dowiedz sie ze z szyjka jest wszystko OK !! a potem zabierzcie sie za szukanie akiegos taniego mieszkania !! i odetnijcie sie zarowno od jednych jak i drugich !!! bo albo sie wykonczycie albo sie ostatecznie rozejdziecie !! tak zle i tak niedobrze !!
oj Monia żeby to było takie łatwe znaleźć tanie mieszkanie..
mając 2tys miesiecznie i dziecko w drodze..
najgorsze jest to że kurde ja sie boje ze my sie serio rozejdziemy..
a ani ja ani Bartek tego nie chcemy..

To tylko moja Mróweczka taka malutka:-p W 34tc 2.2kg. No ale może już więcej waży:-) A Twoja do stycznia to będzie ładnym pyzulkiem słodkim:-) Cieszę się, że masz takie dobre wiadomości!! Oby nie odwróciła się Agatka (jaka Dorotka?!:p)

dorotka to moja przyjaciolka/kuzynka z ktora chodze do gina ... jest w 18 tyg :)

oj Monia żeby to było takie łatwe znaleźć tanie mieszkanie..
mając 2tys miesiecznie i dziecko w drodze..
najgorsze jest to że kurde ja sie boje ze my sie serio rozejdziemy..
a ani ja ani Bartek tego nie chcemy..

troche nie wiem co ci poradzic ale to jest glupota !! a co z twoimi alimentami ?? masz sprawe zalatwiona ?? bo jak nie to jeszcze jest wyjscie - brac slub i starac sie o mieszkanie socjalne !! nie sa to moze jakies rewelacyjne warunki ale zdrowsze od zycia z rodzicami, ktorym nie zalezy na waszym szczesciu !!!

troche nie wiem co ci poradzic ale to jest glupota !! a co z twoimi alimentami ?? masz sprawe zalatwiona ?? bo jak nie to jeszcze jest wyjscie - brac slub i starac sie o mieszkanie socjalne !! nie sa to moze jakies rewelacyjne warunki ale zdrowsze od zycia z rodzicami, ktorym nie zalezy na waszym szczesciu !!!
moje alimenty przepadły
sami nei wiemy co mamy dalej robić..
ja sie boje ze to wszystko sie jeszcze bardziej pogorszy jak sie Niki urodzi.. :(

moje alimenty przepadły

ja kiedyś też dostawałam alimenty, nawet dużo bo 700zł, dostawałam dopóki się uczyłam czyli do 24 r.ż, od dwóch lat nie dostaję, akurat wtedy obroniłam mgr i wyszłam za mąż więc prawnie się skończyły.
Ale Ty jeśli się uczysz to prawnie powinnaś dostawac,chyba że już się nie uczysz

ja kiedyś też dostawałam alimenty, nawet dużo bo 700zł, dostawałam dopóki się uczyłam czyli do 24 r.ż, od dwóch lat nie dostaję, akurat wtedy obroniłam mgr i wyszłam za mąż więc prawnie się skończyły.
Ale Ty jeśli się uczysz to prawnie powinnaś dostawac,chyba że już się nie uczysz
no nie dostałam dziekanki .. wiec musiałam zrezygnowac..
może kiedys uda mi sie przynajmniej ten rok dociagnąć jakoś..

reklama
no nie dostałam dziekanki .. wiec musiałam zrezygnowac..
może kiedys uda mi sie przynajmniej ten rok dociagnąć jakoś..

hm......... a czemu nie dali ci dziekanki???????// ja dzis wlasnie w tej sprawie bylam na uczelni i nic nawet mowic nie musialam bo mi kobieta sama powiedziala ze wystarczy zebym podanie napisala i nawet nie ja -tylko maz przyniosl.

no ale u mnie to politechnika ... kobiet tam za duzo nie ma to troche inaczej nas traktuja........:laugh2:

Do góry