reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Z ostatniej chwili. U mnie w miescie na OIOMie lezy czlowiek ze swinska grypa!!!! masakra jak wprowadza zakaz to ja sie zalamie!!!!

kuurcze...ja juz dzis 4 czy moze nawet 5 raz w kibelku bylam,,,,,, biegunki nie mam alnie ssssssstrasznie przeczyszcza!!!!!!:szok:
Mi się Sorbifer skończył, nie biorę od dwóch dni i wreszcie nie mam zatwardzeń:sorry: Za parę dni muszę zrobić morfologię to mam nadzieję, że jak tyle czasu stosowałam te tabsy to hemoglobinka podrosła.

ehehe, ja też będę najprawdopodobniej rodzić nie-na-miejscu.

ja teraz nie wiem co i jak... poki co odwiedzin jeszcze nie ma ograniczonych ale jak cos sie zacznie dziac?
moja ciocia lezala na OIOMie bo umiera ma raka jelit i to juz jej koncowka i musieli ja stamtad przeniesc na chirurgię bo OIOM zajety jest dla tego pacjenta i tylko wyznaczony personel do niego wchodzi i juz oni nie opiekuja sie innymi pacjentami tylko tym jednym!!!

Kopciuszku tak Kochana, na wymazie (wynik ma nazwę: posiew z pochwy w kierunku GBS)
Wczoraj powtarzałam badanie tu u mnie w przychodni i Pani na formularzu zaznaczała właśnie: wymaz z pochwy (materiał do badania pobierał gin, na szczęście przyjeżdża na naszą wieś 2 razy w tygodniu)

mi tez dzis gin pobral ten wymaz ... a nawet 2 z pochwy i odbytu !!

Łeee ja mam dopiero wizytę za 2 tyg przeca;D 2 grudnia:) Gdzie mi te dni zniknęły po drodze to nie wiem:) Gorąco zachęcam moją Córcię by się urodziła 6, 8 lub 10.12;D Piękne te daty to czemu nie:)

reklama
Do góry