reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie kobiet

caly dzien nie moglam wejsc na BB:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale za to dzieki tej pieknej pogodzie odzyskalam energie i wzielam sie za robote.
zaczne od tego ze wstalysmy o 10.30:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak dziewczyny spia to i ja spie:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

zmienilam posciel,wywietrzylam na dworzu,zrobilam 3 prania.zrobilam porzadek na schodach i na gorze-bo zawsze wszytsko wynosze zna schody a pozniej wesjc nie mozna:cool2:
no i zrobilam porzadek,obiadek,a ze dzis nie moglam wejsc na bb to posprzatlam i poukladlam ew kuchni w szafkach:-D:rofl2:

Weronikak przez ten tydzien choroby taka marudna ze przez cale 2 lata swojego zycia tyle nie byla.wczoraj to mslalam ze je.....
na szczescie dzis [iekne sloneczko wyszlo i od razu zyc sie zachcialo.

to ide poczytac

reklama
No i dupa :zawstydzona/y::-:)wściekła/y: wyobrazcie sobie poszlam po te dokumenty i jak wracałam do domu zadzwoniła do mnie ta kierowniczka że jednak nie bo szefostwo zabralo etaty coś tam jeszcze tłumaczyła jestem zla okropnie powiedzial tylko ze bedzie mial mnie na uwadze szlak by to trafil a tak sie cieszyłam :crazy::szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
No chyba zartujesz:szok::szok::szok:Kurde no fatalnie Cie potraktowali:no::no::no:

zrobiłam syrop z cebuli,dzis dałam Oliwce,z trudem to wypiła ale jakoś dało radę.okropnie to śmierdzi :-D:-D:-D:-D
słuchajcie gdzie ja mam trzymac ten syrop i ile czasu mogę go miec a kiedy robić nastepny???? bo ja pierwszy raz robiłam i nie mam pojęcia :sorry::tak::tak::tak::tak::tak:
Moi lubia syrop z cebuli:tak::tak::tak:Ja trzymam zawsze tak dwa-trzy dni na stole w kuchni:-)Mam ten syrop w misce i przykrywam talerzem i nic sie z nim nie dzieje
Oliwka właśnie usnęła a ja zaczynam oglądać poniedziałkową Brzydulę :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Moi tez wlasnie usneli:tak::tak::tak:A ja leze w wyrku jem kolacyjke i :tak::-)ciasteczko

Moje młode nie wiem kiedy padną,właśnie oglądają Epokę Lodowcową i tłuką się:crazy::tak:.
Upiekłam ciasto na spróbunek dla znajomej,bo na święta zamówiła ze 4 :szok::tak:.
Moi tez ogladali Epoke lodowcowa i bardzo Im sie podobalo:tak::tak::tak:Dziewczynki byly zachwycone tym dzidziulkiem

Witam wpadłam powiedziec że żyję. Ale ledwo... Ciągle żre się z A. o byle co. Nic mu nie pasuje. Mam takiego doła że hej. Postaram sie byc jutro

mały sie obudził:eek: dobrze ze liste zdazyłam zrobic:-D:-D:-D

Medea widze ze powolo zaczynasz znajdowac czas na BB:-D:-D:-Dwidzisz jednak sie da:-):-):-):-)

Witam waszystkie mamy. Ja również jestem mamą 2,5 miesięcznego Jakubka który urodził się 1.09.09 :) Ważył 3350 i mierzył 54 cm. W tej chwili ma około 65cm i wazy prawie 6 kg. Z chęcią poznamy jakiegoś kolegę do zabawy:)))A moze umoiwmy sie na wspólny spacerek.(mieszkamy na powiślu).
Zapraszamy do rozmowy:)
32.gif
men.gif

witamy serdecznie:-)ja mieszkam kawalek od wawy,ale nie tak dakeo;)

No i obejrzałam wszystko :tak: ale house był dobry a ja wiem co będzie w nowym sezonie :tak::-D a teraz idę spać bo coś ostatnio się nie wysypiam :sorry: dobranoc
a ja wiem co bedzie bo mam nowe odcinki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
poki co mam 7 bo tyle u nas wyszlo:-)zdradzic cos?

Olek coś mi pokaszluje:eek: i do apteki po jaki Flavamed skoczę,bo wszystko wyszło z szafki z lekami:tak:.
Lunka,ale Ci fajnie z takim masażystą;-):tak:,ja na swojego jeszcze dobry tydzień muszę czekać:-(.

zdrowka!
nas tez jeszcze kaszle meczy

Jest dzis wracamy do domu Juz nie musimy tutaj wracac Czekam do 15 na wypis Biore Oliwke i same jedziemy 2 autobusami do domu Nie czekam na G bo musialabym czekac do 18 a ja chce juz byc w domu :-)
Tabletki dostanie na te uszka I jeszcze musze pisemko pisac o umozenie kosztow mojego pobytu tutaj bo byloby to ponad 100 zl A ja mam 100 zl w portfelu Musze leki jej kupic Zajechac do domu I jakis grosz miec dla nas Normalnie juz nie pamietam kiedy nas tak przycislo z kasa :-(

Wiec dozobaczenia w domu :-)Odezwe sie :-)
super ze juz w domu

gratuluję Asiu !!!!:-D:-D:-D:-D
A ja WYJĘ z bólu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic mi nie pomaga !!!!!
Na śniadanie jadłam kiciel i na obiad chyba też to samo będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozrywa mi dosłownie głowę,szczękę,nos na kawałki a buuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bidulko!
zdrowiej szybko

moje kochanie m dzisiaj wolny dzień na obiecywał mi że jak to fajnie że przed moim pracującym weekendem sobie pobędziemy razem......... taaaa.....rano był na zakupach wrócił po 12 zjedliśmy obiadzio kawke wypiliśmy i zasnął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to się nabyliśmy razem że ho ho tym bardziej że ja wypiję jakąś herbatkę i do pracy się będe szykowała:sorry:
aaaa UWAGA ANTKOWI PRZEBIŁ SIĘ NOWY ZĄBEK DOLNA LEWA 2 TAK WIĘC MAMY JUŻ 7 ZĘBÓW:tak::tak::tak:
ania ale macie fajnie z tą popijawką no zazdroszcze wam:tak::tak::tak:

gratuluje zebolka:tak::tak::tak::tak:

Hej my juz w domu Spokojnie zajechalysmy :-)

Jestem podlamana Bo Oliwka ma podejzenie ZESPOLU TURNERA
Poczytajcie sobie o tym na necie Ja poczytalam i jestem podlamana :-(

Dodatkowo oliwka miala wysiekowe zapalenie uszu Ono jest o tyle grozne ze niczym sie nie objawia a moze powodowac GLUCHOTE
Musze ja czesto kontrolowac u laryngologa Pozniej was poczytam Pa

no kiedsy pisalam o tych uszach,tzn nie wysklowilam sie dokladnie ale mialam to namysli,bo ostatnio gdzies o tym czytalam.
a co do badan-dobrze bedzie,trzymamy kciuki!

no i jestem nachwilke
BYlam u lekarza, dostalam skierowanie do neurologa. Jak mogła tak mnie obadała, powiedziala, że to raczej nie migreny biorąc pod uwage poważny wypadek sprzed kilkunastu lat i opis tego co się robi. wzięlam tez wypisy ze szpitala po tym wypadku i wyniki badan, dostalam ochrzan, że tak późno, no ale cóż. Skierowanie z PILNE! więc zarejestrowali mnie na 2 grudnia, normalnie jest termin na połowe przyszlego roku. Mój tylko powiedzial aniemówiłem?, no ćóż, mówił i to od dawna...
.

dobrze kochanaz e tak szybko Cie zapisali

hejka :-)
no z moim gardłem o niebo lepiej :tak::tak::tak::tak: ale się ciesze już tak często nie kaszle i juz tak nie dusi,wreszcie jest poprawa.

a Oliwka tak średnio,rano miała 38C ale teraz cały czas 37C:sorry:
i też mniej kaszle ale katar jeszcze jest :cool:

ale i tak zarejstrowaąłm ja na poniedziałek do lekarza,a ludzi w przychodni masakra.nie mogłam się dodzwonić telefonicznie to M szybko poleciał do przychodni bo to 2 ul;ice od naszego domu ,był 15min po otwarciu przychodni i sie przeraził a tam cała przychodnia ludzi,katastrofa normalnie:no::no::no::no::no:

jak tu nie chorowac jak tu w listopadzie 15C na plusie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: pełno zarazków :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dzis jestem zmeczona ,miałąm dzis straszny ruch ale dałam rade :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p praktycznie cały czas sama otwieram i sama zamykam sklep,szefa praktycznie nie ma,przywozi tylko towar i przyjeżdża po kasę i tyle go widać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: wszystko na mojej głowie :tak::tak::tak::tak::tak:

dobrze że jutro tylko do 14.00 i półtora dnia wolnego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zdrokwa dla was!

No i dupa :zawstydzona/y::-:)wściekła/y: wyobrazcie sobie poszlam po te dokumenty i jak wracałam do domu zadzwoniła do mnie ta kierowniczka że jednak nie bo szefostwo zabralo etaty coś tam jeszcze tłumaczyła jestem zla okropnie powiedzial tylko ze bedzie mial mnie na uwadze szlak by to trafil a tak sie cieszyłam :crazy::szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

brak slow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale na pewno się nie zepsuł????
bo ja go robiłam wczoraj wieczorem przed 20.00 chyba jakoś tak i stał całą noc i cały dzień na tej chłodnej werandzie

nic mu nie bedzie,.zeby cebula puscila sok lepiej jak stoi w cieple
teraz przecedz,wlej do sloiczka i do lodowki

dowikla a Oliwka nie chce oglądać Epoki Lodowcowej :no::no::no::no::no::no::no::no: boi sie tego tygrysa czy jak mu tam i krzyczy zeby jej to wyłączyć :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

moje obie ogladaly

Witam wpadłam powiedziec że żyję. Ale ledwo... Ciągle żre się z A. o byle co. Nic mu nie pasuje. Mam takiego doła że hej. Postaram sie byc jutro

Mamita wyzal sie tu szybko a zabczysz od razu bedzie Ci lepiej

reklama
Olek possał 3 Propolki i przeszło:tak: i jutro na basen śmigamy a na obiad zabieram chłopaków na zapiekanki a sobie hot-doga na ryneczku kupię:tak::cool2:,były koło nas :tak:ale nie wypalił interes :no:i trzeba do centrum jechać :crazy:.
A w aptece to jak nigdy 3 okienka były otwarte:confused2: i po 6 osób w kolejce:szok:.

Do góry