anka26_x_07
Mama Laury :)
A ja myślałam,że wszystkie na spacerach,bo pogoda ładna;-).
my po spacerku wiec moze reszta jeszcze na
Laura spi a ja porzadkuje ciuchy w szafce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja myślałam,że wszystkie na spacerach,bo pogoda ładna;-).
Nareszcie do domu, nie dziwię ci się że tak Ci spieszo i juz chcesz jak najszybciej z tamtad zniknąć.Jest dzis wracamy do domu Juz nie musimy tutaj wracac Czekam do 15 na wypis Biore Oliwke i same jedziemy 2 autobusami do domu Nie czekam na G bo musialabym czekac do 18 a ja chce juz byc w domu :-)
Tabletki dostanie na te uszka I jeszcze musze pisemko pisac o umozenie kosztow mojego pobytu tutaj bo byloby to ponad 100 zl A ja mam 100 zl w portfelu Musze leki jej kupic Zajechac do domu I jakis grosz miec dla nas Normalnie juz nie pamietam kiedy nas tak przycislo z kasa :-(
Wiec dozobaczenia w domu :-)Odezwe sie :-)
KOchana, trzymam kciukasy!!!!!!!!!wlasnie zadzwoniła do mnie Pani w sprawie pracy o 16 ide po dokumenty do wypelnienia a od ponidzaiłku do pracy może w koncu zla passa sie skończyła
Boziu, współczuje Ci kobieto, jeszcze na to wszystko dom na głowe, mam nadzieje, ze chociaz szkola na bok póki co...gratuluję Asiu !!!!
A ja WYJĘ z bólu
Nic mi nie pomaga !!!!!
Na śniadanie jadłam kiciel i na obiad chyba też to samo będzie
Rozrywa mi dosłownie głowę,szczękę,nos na kawałki a buuuuuuu
Znam ja te wolne dni, mój tez potraf zasnąc tak szybko jak to powiedzial, hihimoje kochanie m dzisiaj wolny dzień na obiecywał mi że jak to fajnie że przed moim pracującym weekendem sobie pobędziemy razem......... taaaa.....rano był na zakupach wrócił po 12 zjedliśmy obiadzio kawke wypiliśmy i zasnąłno to się nabyliśmy razem że ho ho tym bardziej że ja wypiję jakąś herbatkę i do pracy się będe szykowała
aaaa UWAGA ANTKOWI PRZEBIŁ SIĘ NOWY ZĄBEK DOLNA LEWA 2 TAK WIĘC MAMY JUŻ 7 ZĘBÓW
ania ale macie fajnie z tą popijawką no zazdroszcze wam
Cos tak kiedyś czytałam o tym zespole, ale nie łam się , to tylkopodejrzenia, no i bywają różne powikłania tej choroby, może nie te najgorsze, trzyzmaj się.Hej my juz w domu Spokojnie zajechalysmy :-)
Jestem podlamana Bo Oliwka ma podejzenie ZESPOLU TURNERA
Poczytajcie sobie o tym na necie Ja poczytalam i jestem podlamana :-(
Dodatkowo oliwka miala wysiekowe zapalenie uszu Ono jest o tyle grozne ze niczym sie nie objawia a moze powodowac GLUCHOTE
Musze ja czesto kontrolowac u laryngologa Pozniej was poczytam Pa
gratuluję ząbka Antoszce.moje kochanie m dzisiaj wolny dzień na obiecywał mi że jak to fajnie że przed moim pracującym weekendem sobie pobędziemy razem......... taaaa.....rano był na zakupach wrócił po 12 zjedliśmy obiadzio kawke wypiliśmy i zasnąłno to się nabyliśmy razem że ho ho tym bardziej że ja wypiję jakąś herbatkę i do pracy się będe szykowała
aaaa UWAGA ANTKOWI PRZEBIŁ SIĘ NOWY ZĄBEK DOLNA LEWA 2 TAK WIĘC MAMY JUŻ 7 ZĘBÓW
ania ale macie fajnie z tą popijawką no zazdroszcze wam
będzie dobrze,bo musi byćHej my juz w domu Spokojnie zajechalysmy :-)
Jestem podlamana Bo Oliwka ma podejzenie ZESPOLU TURNERA
Poczytajcie sobie o tym na necie Ja poczytalam i jestem podlamana :-(
Dodatkowo oliwka miala wysiekowe zapalenie uszu Ono jest o tyle grozne ze niczym sie nie objawia a moze powodowac GLUCHOTE
Musze ja czesto kontrolowac u laryngologa Pozniej was poczytam Pa
Dobrze,że tak szybko ten neurolog.no i jestem nachwilke
BYlam u lekarza, dostalam skierowanie do neurologa. Jak mogła tak mnie obadała, powiedziala, że to raczej nie migreny biorąc pod uwage poważny wypadek sprzed kilkunastu lat i opis tego co się robi. wzięlam tez wypisy ze szpitala po tym wypadku i wyniki badan, dostalam ochrzan, że tak późno, no ale cóż. Skierowanie z PILNE! więc zarejestrowali mnie na 2 grudnia, normalnie jest termin na połowe przyszlego roku. Mój tylko powiedzial aniemówiłem?, no ćóż, mówił i to od dawna...
Boziu, współczuje Ci kobieto, jeszcze na to wszystko dom na głowe, mam nadzieje, ze chociaz szkola na bok póki co...
Spadam, dzis placuszki ziemniaczane z jabłuszkami na obiado-kolację.
P zaraz będzie. Musze uciekać, bo jak mnie przylapie, to nici z kolejnego masażu.