Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja chyba umieram:-(
żebym ja to wiedziała
całą noc nie spałam i czuję się fatalnie a to za sprawą skurczy i bóli
rano się trochę uspokoiło i znowu się zaczyna
a tak poza tym to zastanawiam się czy mi się czasem wody nie sączą
jak do wieczora nie urodzę i mi nie przejdzie to jadę na ip
żebym ja to wiedziała
całą noc nie spałam i czuję się fatalnie a to za sprawą skurczy i bóli
rano się trochę uspokoiło i znowu się zaczyna
a tak poza tym to zastanawiam się czy mi się czasem wody nie sączą
jak do wieczora nie urodzę i mi nie przejdzie to jadę na ip
Witam sie i ja z rana!! widze, ze nastroje przed sprzataniem nie teges-kazda ponarzekala i poszla pracowac;-);-);-) to ja chyba tez tak zrobie
zastanawiam sie ile mozna kopac jedna dziure na chalupe?? od 3 dni o 6.30 budzi mnie koparka u sasiadow na budowie!! wszystko bym przezyla ale ona ma czujnik cofaniaa wiadomo jak taka kopara pracuje do przodu do tylu(z czujnikiem czyli z pimpkiem),do przodu do tyllu itd...... zwariowac mozna
wszystkim dziewczynom zycze milego weekendu-a pogoda sprzyja ja mam za oknem piekne sloneczko![]()
szczerze to już raz też czułam że coś się dzieje i okazało się,że nie dzieje się nicWitam przed południem
Hej..
jeśli czujesz że Ci wody odchodzą to może lepiej jedź od razu do szpitala...
szczerze to już raz też czułam że coś się dzieje i okazało się,że nie dzieje się nic
wyszłam na panikarę
tylko to było w 35 tygodniu kiedy nie miałam rozwarcia
a to wczoraj to chyba jednak był czop
ja już sama nic nie wiem
poza tym mam męża w pracy:-(
Z opadniętym brzuszkiem to można i miesiąc chodzić.Ja to już jakaś roztrzęsiona jestem bo mi ciągle mówią, że terminu nie dotrzymam bo to u mnie rodzinne i w dodatku brzuszek już mi opadł ponad tydz temu....
A i mały jakoś dziwnie nieruchliwy