reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam wszystkie grudniówki!!!

Od jakiegoś czasu podczytuję to forum, ale tak dziwnie było mi się przedstawiać prawie na finiszu. Jednak po przeczytaniu relacji Martuski z porodu tak bardzo się wzruszyłam, że aż naszła mnie ochota aby również się ujawnić :)

W brzuszku noszę córeczkę, jest to moje pierwsze dziecko więc we wszystkim jestem kompletnie zielona. Na ostatnim badaniu moja mała ważyła ok 2800 g (był to 36 tydzień i 5 dzień) jest więc raczej nieduża- tak twierdzi mój lekarz. Ja jestem wagą zachwycona i już nie mogę się doczekać jak będę ją miała na zewnątrz.

Pozdrawiam

Witaj z nami :)

reklama
Cherie dokładnie tak jak napisała Lajtway:-) Idelane do wrażliwej atopowej (ja się pozbyłam atopii właśnie dzięki nie używaniu tych "chemicznych" produktów niby do atopowej skóry..a przejściu na naturalne, lub połnaturalne kosmetyki i minimalizm:-)A ile pieniędzy zaoszczędzone!!!!!To się nam w głowie nie mieści jak koncerny kosmetyczne zarabiają na nas..tu szampon, tu żelik, tu jeszcze co inego..a można mieć tak naprawdę jedno dobre myjadło do wszystkiego:-)I tak np. szamponu Babydream z powodzeniem można uzywac jako żelu do ciala, do twarzy i do higieny intymnej. Kiedys wydawała tyle kasy na kosmetyki..a teraz..nie pamiętam już kiedy cos kupowałam poza butla żelu Babydream, albo półproduktami na Mazidłach:-)

no to chyba czeka mnie wycieczka do Rossmana :tak: Lajtway, Lilijko - dzięki!

wiesz z tym nadrabianiem to zadanie dla mega wytrwalych albo takich jak ja co dzien spedzaja z lapkiem na kolanach /ale to z braku sensowniejszych zajec!! i koniecznosci lezenia z nogami w gorze!!/

No cóż, na brak sensownych zajęć to nie powinnam narzekać... :( Ale w ciązy jestem takim okropnym leniem, że tak naprawdę nie mam ochoty na nic innego jak tylko komputer lub spanie :)
Podziwiam was za to że macie ochotę robić takie wspaniałe obiady i jeszcze lepsze desery :)Może jak już urodzę to wrócę to swojej dawnej formy i wypróbuję te wszystkie wasze przepisy :D

Cheri bez zapachowych substancji jest seria biała Extrasensitive, mają fajny krem z cynkiem gojący (fajna alternatywa dla Sudocremu) i typowo pięlegnacyjny z prostym roslinnym składem no i ten olejek-płyn Ol Bad, chusteczki też fajne (ale własnie te, bo niektóre ichnie mają glycol i inne świństwa)Kiedy ruchomy obraz w Twoim telewizorze czy innym sprzęcie typu DVD traci płynność i potrzebujesz naprawy skorzystaj z listy branży Dom i ogród. Zlokalizujesz tu specjalistów od naprawy najmniejszego elementu RTV. Wykwalifikowani pracownicy serwisu zadbają o każdy ekran: tradycyjny kineskop, ciekłokrystaliczny LCD czy plazmowy. Zepsuty odtwarzacz CD lub DVD poddany zostanie renowacji lub wymianie.

Lajtway..fajnie mieć bratnią biochemiczna duszę:-)Chyba skrobnę do Ciebie na pw na pogadanki, żeby tu nie zaśmiecać;-)

Ostatnia edycja:
A ja dzis przedawkowalam komputer :sorry: Dobrze ze pracowalam do tej pory bo jakbym tak spedzila cala ciaze to to bym dolek na lozku wysiedziala :happy:

Jutro sie poruszam troche! ;-)

Cheri bez zapachowych substancji jest seria biała Extrasensitive, mają fajny krem z cynkiem gojący (fajna alternatywa dla Sudocremu) i typowo pięlegnacyjny z prostym roslinnym składem no i ten olejek-płyn Ol Bad, chusteczki też fajne (ale własnie te, bo niektóre ichnie mają glycol i inne świństwa)

mnie sudocrem niestety uczula :confused2: będę szukać :tak:
teraz jeszcze znaleźć muszę nieuczulający mnie podkład :hmm:

dobra, zmykam spać. dobrej nocki Wam życzę!

Ja odkąd jestem w ciąży też ograniczyłam różne, dziwne i drogie kosmetyki bo im droższy tym więcej miałam chrostek na brzuchu. Teraz używam głównie płynu z Babydream baby (wcześniej Babydream dla kobiet w ciązy) i mimo iż śmierdzi paskudnie to przynajmniej nie mam uczulenia i nawet rozstępów póki co nie widzę :)

Dla małej kupiłam natomiast serie Hipp bo w miarę fajnie pachnie i skład też wydaje mi się całkiem ok.

No właśnie, dobrze mówisz, dać jej wódki proszę ( jak mówi mój jeden kolega ):-)

no i mi baba smaka narobila no !!!!!
ani nie wiesz jak bym sobie chetnie wodki wypila !!! ja to ze wszystkich alkoholi najbardziej lubie czysta, bezsmakowa i niczym nie zapijana wodeczke!!!! /daujcie ja wsrod gornikow przebywam!!/

Dzis nocka Jarka !
Zapomialam sie pochwalic ze wczoraj przyjechal do domku z ogromna metalowa puszka pieknie zapakowana a w niej 1500 gram ciasteczek ahhahah ,podchodzi do mnie i mowi " Jeszcze ci nie podziekowalem za urodzenie mi Fifiego " NO czyz nie slodki ???? Haaaa wpierdzielam se ciasteczka - pyszne !

Ide spac ,musze korzystac jak tatus wstaje w nocy do Malego ,bo jutro bede na swoim dyzurze zmeczona ahahah :)

Miłych snow ciezaroweczki kochane !

Trzymajcie kciuki Jutro za mojego Fifiego i jego wyniki !

reklama
Do góry