reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nio to prawda:tak: Ale kosz jest naprawde szczelny i nie przepuszcza zapachów.
Mówiąc szczerze to pamietam jak każda pieluche Antka zawijaliśmy oddzielnie w torebke foliową ale i tak zapach kupki był w mieszkaniu:-(
TYlko ze naprawdę szkoda kaski na taki bajer:tak: chyba ze ktoś w prezencie kupi;-)

ja mam te "paklanki" - może się to sprawdzi. Testowała któraś ??
zapach tego straszny heh, ale lepiej niż tym "pachnie" niż czymś innym :-p
u nas jest taki system że po kosz na śmieci przyjeżdżają raz w tygodniu-w środy.. więc pieluchy będą szły z dymem - akurat się pali w centralnym to się dorzuci no bo nie bede tego trzymać tydzień czasu :-D:-D:-D

reklama
niezłą kase muszą płacić tym którzy się tam wypowiadają.. skąd oni biorą takich ludzi.. kiedys było o laskach które są z wiochy ale szukają chłopów z miasta.. no masakra, ich poziom wypowiedzi był poniżej zera..jak można się tak ośmieszać na całą Polske.... ehh no ale czasem można sie pośmiać :-D
oglądałam ! prostaczki straszne :tak: a pośmiac sie można ,oj można:-D

u nas jest taki system że po kosz na śmieci przyjeżdżają raz w tygodniu-w środy.. więc pieluchy będą szły z dymem - akurat się pali w centralnym to się dorzuci no bo nie bede tego trzymać tydzień czasu :-D:-D:-D
tez mam paklanki,
bedziesz palic pieluchy z zawartoscia ????
a nasza biedna atmosfera ? :)

Zastanawiam się kiedy komodę dla Małej ze sklepu przywiozą. Mogliby się sprężać bo chcę powkładać tam duperele:) No a na komodzie będą stały maskotki, które jutro pójdą się popluskać do pralki:) Mam swoje takie fajne to Mała będzie miała:) No i jutro też grzechotki trzeba by było poodparzać.

oglądałam ! prostaczki straszne :tak: a pośmiac sie można ,oj można:-D

haha najlepsza była panna która szukała faceta z luksusowym domem, z dużą łazienką w której ma być wanna z hydromasażem, i .."płytki na ścianach, jasne najlepiej z niebieskim" hah no i czego można chcieć więcej :-D tylko że jak się posłucha dłużej tych wypowiedzi.. to Ci ludzie wcale nie uważają że to co mówią jest śmieszne.. i to jest momentami żałosne ...

ja tez peklanki kupiłam...koleżanka używa i jest zadowolona...zobaczymy jak to będzie :tak: w razie czego kupuje kosz ,bo druga znajoma ma i sobie bardzo chwali -nic nie czuć !:tak:

haha najlepsza była panna która szukała faceta z luksusowym domem, z dużą łazienką w której ma być wanna z hydromasażem, i .."płytki na ścianach, jasne najlepiej z niebieskim" hah no i czego można chcieć więcej :-D tylko że jak się posłucha dłużej tych wypowiedzi.. to Ci ludzie wcale nie uważają że to co mówią jest śmieszne.. i to jest momentami żałosne ...
no chyba ze sa aktorami.... ja nie wiem, nie chce mi sie wierzyc w to co mowia

no wlasnie, ja tez zobacze jakie to radioaktywne bedzie i zadzialamy

haha najlepsze jest to że rodzice się do tego zapachu po prostu przyzwyczajają, dopiero goście informują domowników o zapachach;-)
Osttanio jak koleżanke z dzidziusiem odwiedziłam to taki fajny zapach mleczka był w mieszkaniu- zapach małego brzdąca:tak:

reklama
Do góry