reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A ja sobie robię różne czynności.. nawet pozanosiłam sobie pudła z farbami do piwnicy bo na naszej sypialni jeszcze były;> Wyczyściłam ramy z okien;) Balustradę:p Zaraz poukładam sobie w szafce z piżamami.

Aż chodzę. Czyżby organizm czuł, że poród tuż tuż?

reklama
witam ja dzis rowniez byłam u gina i mała coraz nizej ale bez rewelacji do terminu chyba spokojnie dojdziemy :-)

widze ze lenka wkoncu sie zdecydowała i dobrze bo mamusia była zmeczona czekaniem

Cherie jeszcze troche i bedziesz tulkac Danielka
Georgina ja od 36 tygodnia wyczuwam małej główke palcem
ale odbija sie jak piłeczka to jeszcze nie jest tak nisko

witam ja dzis rowniez byłam u gina i mała coraz nizej ale bez rewelacji do terminu chyba spokojnie dojdziemy :-)

widze ze lenka wkoncu sie zdecydowała i dobrze bo mamusia była zmeczona czekaniem

Cherie jeszcze troche i bedziesz tulkac Danielka
Georgina ja od 36 tygodnia wyczuwam małej główke palcem
ale odbija sie jak piłeczka to jeszcze nie jest tak nisko
Mój jak głęboko wkłada palec to ją wyczuwa (podobno, no z tego co mówi). Mówił ostatnio, że twarda i że się rusza, więc cóż innego jak nie główka skoro jest nisko główką. Tak mówi. Ja jeszcze nie wyczułam.

Moja była zamknięta, ale miękawa. A wczoraj próbowałam rozpoznać jak się ma szyjka, ale już wyszłam z wprawy. Ale raczej nisko była.

ja tez nie ale moja mala jeszcze ma troszke szyjki przed soba :) gin mowi ze szyjka jeszcze cala i twarda :)

ja już szyjki nie mam, ale jakoś nie chcę mu macać głowy :eek: wystarczy że lekarz to dziś robił. moje biedne Maleństwo, a jeszcze go tatuś swoim siusiakiem straszył ostatnio...

reklama
Do góry