G
Georgina
Gość
A ja za chwilę jak się pranie wywiruje to włożę misiaczki do pralki
Jak się wypiorą to poukładam ładnie na kaloryferek i Myszka będzie miała misie w pokoiku. Póki co głównie na ozdobę, ale z czasem do zabawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moze uda ci sie do tego 2 stycznia dotrwac!!!
A ja niedawno dzwoniłam do doktorka w związku z tym moim dziwnym śluzem. I kazał mi jutro przyjść do siebie do szpitala, zrobi mi ktg, sprawdzi czy to przypadkiem nie wody się sączą, a jeśli to infekcja to coś tam na nią przepisze.
a ja sobie kupilam material poscielowy taki jak posciele ktore mam i jak mi przyjdzie to uszyje sobie falbane na lozeczko i przybornik na kosmetykiwiec chyba bedzie trzeba rozstawic juz niedlugo lozeczko /jakos to musze przymierzyc !!/ i jak wszystko sie ladnie uda to wam pokaze w koncu jak wyglada moj pokoik
ale to jeszcze troche potrwa
![]()
ja zjadlam frty z jajkiem sadzonym popilam szklanka pepsi i zmykam pod prysznic i spac..
jakas snieta jestem dzis...
dobranoc;-)
ty to chyba wstajesz jak ja ide spac:-)
juz mnie to wkurza bo czwarta rano to nie jest fajna godzina do pojscia spac
i jeszcze mam schize ze poród mi sie zacznie a ja bede niewyspana![]()