reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

O! I jeszcze do tego ten pecherz! Mam takie wrazenie, ze maly szybko sie urodzi, bo juz wpija sie w dol, normalnie czuje ze wychodzi. :szok:
Gdyby tak mozna bylo w wodzie rodzic w PL... fajnie by bylo. Ale niestety, takie cos to najwyzej w domu, na co oczywiscie nie mialabym odwagi...
Wiecie ile biora za porod rodzinny w moim szpitalu? Zaledwie ... 300 zl. Kto da wiecej?

U nas w Katowicach jest w wannie za darmo i rodzinny też za darmo:tak:

reklama
a czy to wazne ??!! kazdy musi byc w duzej mierze dzieckiem bo wtedy jest szczesliwszy :) Matylda to nasza ulubiona zabawka ... :D
Jeszcze przed Wiktorkiem mialam bzika na punkcie osiolkow. Inne pluszaki tez zbieralam i do dzis nie potrafie sie ich pozbyc a nazbieralo sie troche... z kilka workow. Osiolki jednak sa gora) Ale Wiktor woli misie...
Ide do sasiadki na kawke...

Czesc dziewczynki wstalam sobie pozmywalam bo caly zlew zaladowany a tabsy do zmywary mi sie skonczyly. Moj T na kurs wyslany a ja sobie w koncu zamowilam posciel lozeczko materacyk i komode bo przeciez juz czas najwyzszy a i pianki kubulkowe bo tak jak chyba Cherie o ile dobrze pamietam jestem fanka kubusia a najbardziej to tygryska hehe. Zjadlam sniadanie i tabsa, nadrobilam Was i zaraz trzeba sie ochlapac. dzis mnie czeka obcinanie paznokci nienawidze tego bo u nog to juz wyzwanie tne tak krotko ze moj sie smieje ze ja w ogole nie mam paznokci ale kiedys sobie zrobie tipsy co wczoraj byla mowa taki ladny french super mi sie podoba na lapkach :)))

Aga swietnie ze juz w domku i ze sie odezwalas odpoczywaj ile wlezie jak masz chwilke:)
Mnie osobiscie biodra nie bola ale to chyba dlatego ze kosci to tam nie wyczujesz a spie tylko na lewym boku z poducha miedzy nogami inaczej nie moge bo na plecach przygniata mnie brzuch czuje jakby macica z 10 kg wazyla a na prawym tez mnie cos boli wiec zasypiam i budze sie na lewym i jest mi dobrze. tak jak Mea nawet jak na siku ide to szybko zasypiam a wstaje o 9 i jakby mnie nikt nie obudzil to moglabym spac dalej hehe

Czesc dziewczynki wstalam sobie pozmywalam bo caly zlew zaladowany a tabsy do zmywary mi sie skonczyly. Moj T na kurs wyslany a ja sobie w koncu zamowilam posciel lozeczko materacyk i komode bo przeciez juz czas najwyzszy a i pianki kubulkowe bo tak jak chyba Cherie o ile dobrze pamietam jestem fanka kubusia a najbardziej to tygryska hehe. Zjadlam sniadanie i tabsa, nadrobilam Was i zaraz trzeba sie ochlapac. dzis mnie czeka obcinanie paznokci nienawidze tego bo u nog to juz wyzwanie tne tak krotko ze moj sie smieje ze ja w ogole nie mam paznokci ale kiedys sobie zrobie tipsy co wczoraj byla mowa taki ladny french super mi sie podoba na lapkach :)))

Ja tez jestem fanka Tygryska :-p:-p kupilam nawet wczoraj Igorkowi kamizelke z tygryskiem z kubusia puchatka :-) i na dniahc w kocu wstawie zdjecia rozne na cudenka ale nie moge sie zabrac do tego ....

... hmm no nic łapie sie za kurze i odkurzac ;p;p;p

reklama
Wiecie ile biora za porod rodzinny w moim szpitalu? Zaledwie ... 300 zl. Kto da wiecej?

ja pierdykam.. u mnie za free-dzisiaj nawet odebrałam certyfikat o ukończeniu szkoły rodzenia :-D i położna mi powiedziała że jak bede chciała poród rodzinny to żeby to pokazać na porodówce i moge z mężem rodzić. Kurde, przecież mąż dużo pomaga wtedy, przypomina o oddychaniu, masuje, wyciera itp..więc jakby nie było-troche odciąża położne - wieć jakim prawem ma za to płacić :eek:

Do góry