WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dziękuje, przyda się;-) Tak samo jak wytrwałość i silna wola

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Najlepsze - skuteczne - dobre tabletki - preparaty na odchudzanie - fat burner - fatburner - spalacz tłuszczu - środki odchudzające bo u mnie z mobilizacją do ćwiczeń oj to zero szans.z ograniczeniem jedzenia to tak ale ruch też potrzebny.a zwaliłabym minimum 10kg-powinnam.
;-)
a to jakaś specjalna dieta???
Na razie to ja chcę odstawić zupełnie słodycze i podjadanie między posiłkami, bo to moje główne problemy. Na typową dietę się jeszcze nie decyduje, bo karmię Olivera. Może jak już skończy rok to poszukam jakiejś.
Jak byłam nastolatką to wierzyłam w ich cudowną moc, ale na wierze się skończyło
I tak jak piszę Miśka odchudza to zdecydowanie w pierwszej kolejności portfel
uda ci się, zobaczysz
:-)
:-)

Wolfia gratulacje pierwszego utraconego kgWolfia powodzenia
Zapisz się na jakieś forum dietkowe, w grupie zawsze raźniej:-)
I ja przyłączam się do odchudzających.. ostatnio nie mogę dopiąć się w spodnie. Myślałam, że waga zepsuta bo pokazuje +4 kg więcej od lata.. ale niestety...
Więc biorę się za siebie![]()
Oj, ale sporo przed tobą, trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniu i osiągnięcie niemałego celu