reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odchudzamy się

wolfia wierze w Ciebie dasz rade...no i gratki - 1kg każde kg to bliżej celu:-p:tak:.....mi się trochę zmieniły cele (kg docelowy:zawstydzona/y::-D;-))od czasów odchudzania ...najpierw chciałam przejść przez magiczne 1;-) potem 9 potem, bo juz 8 było nie realne a jednak było 8 a teraz 73 myślę ze będzie odpowiednie ;-):rofl2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
W sumie to nawet nie wiem co napisać? Dziękuje Wam za trzymanie za mnie kciuków i wiarę, że się uda:tak: 1kg to jeszcze nic, ale od czegoś trzeba zacząć;-)

Agusia Twój suwaczek pokazuje mi, że jeżeli się chce to można:tak: Trzymam kciuki za dotrwanie do wymarzonego celu i gratuluję osiągniętego rezultatu:-)

Matylda szybciutko się pozbędziesz tych dodatkowych 4kg - zobaczysz:tak:

Wolfia zainspirowałaś mnie tak bardzo, ze postanowiłam się dołączyć.Liczę na to ze w grupie raźniej;-).Troche sie boje podejmowac kolejna próbe bo tak naprawde odchudzam sie od ponad roku na wszelkie mozliwe sposoby a rezultat jest taki, ze mam + 12kg( w stosunku do października 2008 kiedy myślałam, ze to juz dno:-() Tydzień temu zaczełam znowu i na razie rezultat jest podobny do Twojego;-)
Czuje się jak ekshibicjonistka pokazując suwaczek( nawet P. nie wie ile waze ;-)) ale co tam;-)Możliwości mojego przbierania na wadze sa najwidoczniej nieograniczone dlatego spróbuje raz jeszcze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry