mysia23
mama dwójeczki
Napiszę coś wiecej jak mały zasnie porzadnie
..narazie tylko tyle,ze u mnie objawów o wiele wcześniej chyba nie było...wieczorem, już w szpitalu odszedł mi czop, taki krwisty i już wiedziałam,ze się zaczyna bo bolał mnie brzuch, tak miesiączkowo....ale to opisze wszystko póżniej....
..narazie tylko tyle,ze u mnie objawów o wiele wcześniej chyba nie było...wieczorem, już w szpitalu odszedł mi czop, taki krwisty i już wiedziałam,ze się zaczyna bo bolał mnie brzuch, tak miesiączkowo....ale to opisze wszystko póżniej....
...to w takim razie da sie to chyba wytrzymać,nie wygląda to żle
hmm...
Skóra czerwona,żyły na szyji tętnią,oczy wychodzą na wierzch brrr....ja to juz jestem na granicy wytrzymałości.Strasznie sie boję tej chwili która niebawem nadejdzie.Jak sie juz zacznie ,to nie bede wiedziała gdzie mam isc ze skierowaniem do szpitala
-czy od razu isc na oddział czy dopiero do rejestracji
hmm...a to co pozniej bedzie sie działo to masakra.Najlepiej jakby mnie uspali na ten czas
Wiec teraz nie wiem czy...mam przyjąć do wiadomości ze z bólu będe ''umierac'' czy pocieszać sie mam waszymi doświadczeniami i to ze nie bedzie az tak żle:-) Pozdrawiam wszystkie matulki!!