reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój w 37tyg mial wg usg 2500g maleństwo, ale za to jakie silne.... chociaż wg gin jakies 2800g, bo raczej niemożliwe żeby w 6 tyg przytyl tylko 0,5kg?
mi dzisiaj lek tłumaczył ze teraz mały tyje na tydzien jakies 200 ,
wiec jezeli urodzi sie po terminie to może byc za duzy, a z moimi biodrami to raczej cesarka by była-wolałabym urodzic sama wiec za jakies trzy tyg bedzie trzeba jakies przyspieszanie kombinować:rofl2:

lekarz nazwał dzieci ur od 4200 płodami olbrzymimi:rofl2::rofl2::rofl2:
i powiedzial ze zal mu kobiet ktore musza rodzic same(nie chca im robic cesarki) bo oprocz bolu i pekniecia to jeszcze dłuzej dochodza do siebie -chyba madrze mowi??????

lekarz nazwał dzieci ur od 4200 płodami olbrzymimi:rofl2::rofl2::rofl2:
i powiedzial ze zal mu kobiet ktore musza rodzic same(nie chca im robic cesarki) bo oprocz bolu i pekniecia to jeszcze dłuzej dochodza do siebie -chyba madrze mowi??????
Takie to już prawie maluchy przedszkolne ;)

Lekarz oczywiście ma rację, szkoda kobiety zwłaszcza przy pierwszym porodzie ......

mam wyniki z dzisiaj, porówna któraś?

Morfologia:
RBC: 3,55
HGB: 11
HCT: 34,9
MCV: 98
MCHC: 31,4
RDW: 14,7
PLT 249
MPV: 7,2
PDW: 11,8
PCT: 0,179
WBC: 7,7

Moja ginka stwierdziła że najlepiej rodzi się dzieci do 3500g, ja mam wąską miednice to może maluch się do mnie dostosował? ;-)

Wszystko jest kreowane na genetyce, :tak: ja jestem picuś to pitbula nie urodzę :tak: mimo, że chciałabym by dziecię było większe, mam nadzieję, że chociaż do 3 kilo dobije :)

reklama
witam serdecznie
byłam u lekarza wszystko ok .ułozenie głowkowe ;-) tyle ze mały wazy 3kg lek mowi ze troche za duzy ale wszystko oki:tak::tak::tak:

wlasnie tez mialam pytac w ktorym tyg jestes ?? i czy jestes juz na liscie ?? jesli nie to dopisz dane w watku
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...e-do-listy-grudniowych-mam-28519/index39.html
i zrob suwaczek :)

sama to robisz czy zamawiasz ?? super sprawa !!

Do góry