madziara-kr
Fanka BB :)
mam teorie, ze jednak kolo 20stki dziewczyny lepiej to wszystko przechodza,niezmiernie optymistyczne![]()
siostra ma kolezanki 20-23 lata - nawet wymiotow nie mialy w ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam teorie, ze jednak kolo 20stki dziewczyny lepiej to wszystko przechodza,niezmiernie optymistyczne![]()
Też lubię spać na bokach, ale mam problem czasem się przewrócić bo aż mnie w pachwinie wtedy ciągnieja śpię na bokach ale biodra mnie nie bolą wcale. Za to dupa bardzo![]()
Z tym wymazem na paciorkowce to mi dżin wczoraj powiedział, że to teraz STANDARD! ale widocznie nie wszędzie, ja mam miec pobierany wymaz w szpitalunowamagdak, ja niedawno przeprowadziałam się i musiałam zmienić lekarza... i ten w nowej lokalizacji też stwierdził, że to jakaś moja fanaberiaże chcę mieć zrobiony wymaz
![]()
I za cholerę nie chciał mi go pobrać
Wkurzyłam się strasznie i poszłam do innego gina i ten na szczęście mi pobrał... paciorkowca nie mam, ale wyszły mi drożdżaki... I niby mam z tym nic nie robić, ale dzisiaj będę dzwonić do swojego starego lekarza prowadzącego, bo mam wrażenie, że tutaj jakiś zaścianek jest :-(
Ja chodzę często siku w nocy, często boli przy zmianie pozycji i to mnie przebudza, ale na szczęście się wysypiam:-)Zazdroszczę, że umiesz się wyspać. Ja mam wrażenie, że przy każdym obrocie wszystko czuję. Do tego ze 4 razy biegam do toalety, więc do wsypania to mi baaaaaaardzo daleko :-). No i pewnie nieprędko doznam tego uczucia, bo potem znowu dzidzia się będzie budzić do karmienia.
ja 1-2 razy na siku, ale czasem mam noc (jak dzis) ze sie przebudzam i nie moge zasnac i tak sobie siedze z godzine, dwieJa chodzę często siku w nocy, często boli przy zmianie pozycji i to mnie przebudza, ale na szczęście się wysypiam:-)
Ja też nie miałam;-) No i nawet w przedzaile wiekowym sie mieszczę bo mam 22 lata.mam teorie, ze jednak kolo 20stki dziewczyny lepiej to wszystko przechodza,
siostra ma kolezanki 20-23 lata - nawet wymiotow nie mialy w ciazy
Wiec proponuje z dzidami jechac na porodowke...
Pytanko... czy porod w wodzie w Polsce to znaczy doslownie porod w wodzie czy jednak na sam porod trzeba sie wygramolic z wanny i udac na loze? Bo w Poznaniu tak wlasnie jest slyszalam...
No zobaczymy co sie miesci w tej porodowej stawce rodzinnej, moze jakis super relax dla meza, z obiadkiem, masarzem, telewizja...
I w ogole wszystkim Kasiom - 100 lat!
Też lubię spać na bokach, ale mam problem czasem się przewrócić bo aż mnie w pachwinie wtedy ciągnie![]()
no baaaa
i do tego to wejscie w dzinsy z przed ciazy !!!