Hot chocolate
Mama Macola ;)
Hihi, w takim razie udanych wakacjia ja moze bede miala wakacje !! tesciowa chce na kilka dni pojechac do krakowa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi, w takim razie udanych wakacjia ja moze bede miala wakacje !! tesciowa chce na kilka dni pojechac do krakowa![]()
uwazaj z oknami jak chcesz dotrzymac do stycznia;-)
na niektorych to nie dziala..
ale na mne podzialalo malowanie pokoju i podnoszenie rak do gory;-)
O nie ja zamykam liste i gaszę światło![]()
Hihi, w takim razie udanych wakacji![]()
No nic Dziewczynki ja na dziś uciekam. Mąż z pracy wrócił, to trzeba spędzić razem trochę czasuDo napisania jutro!
prosze sie ze mna nie licytowac bo ja jeszcze rozwarcia nei mam i do tego termin po tobie !!!
Aga, jakieś zdjęcie Tomaszka dałabyś![]()
Jestem na chwilę bo mały zasnął a Hania dopiero za chwilę pójdzie!
Asia ale cudowny ten twój Fifi:-):-):-)
A ja się tak boję że Tomuś dostanie żółtaczki bo wypuścili nas do domu ale trochę żółty jest....
Stało się coś ciekawego jeszcze?
Bo w życiu nie nadrobię![]()
Aga, jakieś zdjęcie Tomaszka dałabyś![]()
Ale ja Jonasza przenosiłam 12 dni i mam doświadczenie
oo właśnie
wiecie co idę leżeć bo od rana mam skórczea teraz to już dość bolą i w dół pchają a ja jeszcze mam czas
![]()