reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
uwazaj z oknami jak chcesz dotrzymac do stycznia;-)
na niektorych to nie dziala..
ale na mne podzialalo malowanie pokoju i podnoszenie rak do gory;-)

ale ja nie planuje myc ich sama!!! pomoze mi albo mama albo siostra :) a w ostatecznosci maz :)

O nie ja zamykam liste i gaszę światło :crazy::laugh2::-D

prosze sie ze mna nie licytowac bo ja jeszcze rozwarcia nei mam i do tego termin po tobie !!!

Hihi, w takim razie udanych wakacji :tak::tak::tak:

kazde 2-3 dni sa cenne :)

Jestem na chwilę bo mały zasnął a Hania dopiero za chwilę pójdzie!
Asia ale cudowny ten twój Fifi:-):-):-)
A ja się tak boję że Tomuś dostanie żółtaczki bo wypuścili nas do domu ale trochę żółty jest....
Stało się coś ciekawego jeszcze?
Bo w życiu nie nadrobię:no:

prosze sie ze mna nie licytowac bo ja jeszcze rozwarcia nei mam i do tego termin po tobie !!!

Ale ja Jonasza przenosiłam 12 dni i mam doświadczenie :-p:-p:-p

Aga, jakieś zdjęcie Tomaszka dałabyś :tak:

oo właśnie :tak::tak::tak:

wiecie co idę leżeć bo od rana mam skórcze :-D:szok::szok: a teraz to już dość bolą i w dół pchają a ja jeszcze mam czas :tak:

Jestem na chwilę bo mały zasnął a Hania dopiero za chwilę pójdzie!
Asia ale cudowny ten twój Fifi:-):-):-)
A ja się tak boję że Tomuś dostanie żółtaczki bo wypuścili nas do domu ale trochę żółty jest....
Stało się coś ciekawego jeszcze?
Bo w życiu nie nadrobię:no:

Aga, jakieś zdjęcie Tomaszka dałabyś :tak:

no wlasnie aga mialam pisac o zdjecia tomusia !! cos do listy by sie przydalo |:)

reklama
Do góry