Chérie
Mama Danielka
ale ty juz masz skurcze !! jak ty chcesz do mnie dotrwac co ??:-)
jak dobrze pójdzie to jeszcze ja przenoszę do stycznia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ty juz masz skurcze !! jak ty chcesz do mnie dotrwac co ??:-)
jak dobrze pójdzie to jeszcze ja przenoszę do stycznia(w sumie termin z OM mam na 21.12) - a po Feniu everything is possible
![]()
ja mowilam ze fenek robi swoje ... zatrzymal akcje skurczowe a teraz juz sie wyplukal z organizmu /bo ty juz z tydzien nie bierzesz co ??/ i wlasciwie czekasz spokojnie na termin![]()
no, ponad tydzień, prawie 1,5. już się oswoiłam z myślą, że przenoszętakże, dziewczyny, staję w kolejce do zamknięcia listy
![]()
Hej Dziewczynki widzę , że od mojej ostatniej wizyty tutaj dużo się zmieniło...
Ja jutro jadę na następną kontrol, ale na ostatniej dowiedziałam się, że bardzo dobrze sama sobie wyliczyłam termin - 7 styczeń 2010 ... Lekarz potwierdził... A z OM miałam na 22 12 2009. :-) Sama wiem jednak, że różnie to może być więc każdemu mówię, że mamy rodzić pod koniec grudnia lub na początku stycznia...
Lekarz powiedział, ze jak chcę dochodzić do nowego roku to muszę troszkę uważać z przygotowywaniem ŚwiątO tyle mam dobrze, że mama mi wróciła z zagranicy i trochę mi pomaga...
P.s. STRASZNIE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM
Aha i WITAM nowe Mamuśki:-)