reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześc dziewczyny
a co Wy na to żeby do tej listy dodac obok zdjecia naszych brzuszków? obok kazdego terminu porodu zdjecie brzuszka?

reklama
witam kwietnioweczki!!!!!!!!!!!!!!111
jak dzionek...
ja leze sobie jak zwykle.wczoraj mialam bole krzyza ale wzielam nospe forte i przeszlo.
kurcze boje sie tego 23 tygodnia.mam nadzieje, ze go przejde bez zadnych zlych dolegliwoscii.modlcie sie kochane

czy ktoras z waszych dzidz jest odwrocone glowkowo...
plosie o odp
milego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!1:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ILONKA nie ma innej opcji musi byc dobrze:tak::tak::tak:
A myslałas może o masażu pleców jak cię boli bo mi to naprawde pomaga:tak:
takie sa uroki leżenia najgorsze jest to że nie idzie już znaleźć normalnej pozycji:wściekła/y:.
Odpoczywaj kochana i miłego dnia:-):-):-)

Ilonka trzymam kciuki wszystko napewno będzie dobrze i dojdziesz do samego 40 tyg i jeszcze będziesz mówic ze Ty juz chcesz rodzic :tak:

obudziłam się dziś jakas dziwnie podniecona ze juz czwartek i jutro bede podglądac mojego małego szkraba...żeby tylko pokazał co tam ma...proszę,...

cześć dziewczynki
mój dzień zaczął się od tego że zaspałam do pracy, zamiast wstać o 5:30 obudziłam się o 7:25 :-) spałam jak zabita i śniły mi się jakieś występy dzieci z domu dziecka :eek: hmm nie wiem skąd biorą się te moje sny
mój M po wczorajszym USG cały w skowronkach bo widział jak bije serduszko maleństwa i nieważne że nic poza pleckami i serduchem nie było widać bo on i tak wie że to będzie syn hehe <marzyciel>

gratuluje wszystkim mamuśkom które były na USG:-) super że już wiecie

Ilona1985 wszystko będzie dobrze zobaczysz urodzisz o czasie nie ma innej opcji ;-)

Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina :-) Wszystko w porządku z moją dzidzią i będzie to CHŁOPIEC:-)

GRATULUJĘ

Witajcie kochane, jestem juz po wizycie od lekarza, musiałam iśc do innego bo mój jest na urlopie w Tajlandii. Oczywiście ten mi podniósł od razu ciśnenie, bo nic od niego nie mogłam sie dowiedzieć. Jka zadałam jakies pytanie, to odpowiadał pytaniem. Jka powiedział mu o bólach w kroczu jak podnosze nogę, to powiedział zeby nie podnosic, a wogóle to po co wstaje. Chory facet. Poza tym nie lubi kobiet z ciążą bliźniacża. Jka robił mi USG spytałam sie czy cos wiadomo, odpowiedział ze jak sie urodzi to bede wiedziała. Myślałam ze go zabije tam. W koncu po wielkich próbach powiedział mi ze twierdzi ze to:

CHŁOPCZYK I DZIEWCZYNKA !!!!

Będzie synuś i córeczka, za 2 tygodnie idę do mojego lekarza, wiec tak mi on potwiedzi i zrobi mi wszystkie badania, bo ten nic wiecej mi nie powiedział. A musiała iśc do tego durnia, bo kończyło mi sie zwolnienie. Jeszcze tylko mnie straszył, zę i tak przed świętami trafię do szpitala, a jak sie spytała czy cos nie tak , to powiedział ze wszystko wporzadku, ale tak to jest z kobietamii z ciążą bliźniacżą. Chyba trafie do szpitala ale przez tego pacana. Ale i tak jestem szczesliwa.
ticker.php

Amorek jeju jak bosko że parka! Normalnie wielkie Gratki dla rodziców za tak udany strzał :-D

Moj syn walnal mi dzis komplement. Pytal co robimy w weekend i przypomnialam mu, ze idzie na urodziny kolegi, a potem zostaje w domu z tata i Maciusiem, bo mama idzie na babska imprezke. Chcial sie wkrecic szelma mala, ale powiedziala, ze nie bedzie dzieci tylko same stare baby (co by zniechecic). A on rezolutnie do mnie z tekstem: to tylko Ty MLODA bedziesz? :-)

Pozazdrościć synka :-D nie ma to jak bystre dzieci:-)

Och dziewczyny w miarę nadrobiłam, niezła atmosfera wczoraj była, normalnie jak na ringu bokserskim...bo wczoraj niestety zaniemogłam pierwszy raz od pocztku ciązy. Brzuch mnie tak bolał, że nie miałam siły zwlec się z łóżka i przeleżałam cały dzień. Wziełam no spe, trochę ulżyło ale wieczorem ból znowu się nasilił, już się bałam i miałam przekładać wizyte u pani doktor na dziś no ale na szczęście brzusio dziś nie boli.
A maleństwo wczoraj wieczorem tak mi chyba z główki wyjechało, że normalnie aż podskoczyłam od tego kuksańca i mężul jaki zadowolony bo akurat trzymał rękę na brzuchu i krzyknał że czuje:-D

Co do nowych wątków o karmieniu i pielęgnacji maleństw to jestem za tylko uważam że lepiej założyć je po nowym roku, bo teraz to nam ta wiedza jeszcze gdzieś umknie do kwietnia.

Trzeba zmykac obiad robic. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze dziś zajrzeć. A i muszę podejrzeć ta liste listopadówek skoro ją tak wychwalacie.

piekne te listy zarówno listopadówek jak i styczniówek. Podobają mi się te obrazeczki, fajne teksty itp. Ja niestety nie wiem jak to zrobić, tzn. może możnabyłoby cos pokombinować, ale skoro wronka już się za to bierze to dobrze. Jakbym mogła w czymś pomóc w jakiś sposób to z chęcią.

reklama
Do góry