reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A my zakupIismy kombinezon na zimę. Nie Iubię takich z przypinanymi butami aIe koIor mi się spodobał. CzapuIka też zimowa. Spodenki są już wieksze-na wiosne.
Confi,mi też podobaja sie puIowerki,bIuza z kapturem extra.

reklama
Confi, Florencja świetne ciuszki!!!
Confi mi się szcególnie podoba bluza biało-czarna. No a strój do surfingu po prostu wymiata!!!
Florencja no niezły zestawik:tak:!!!
Fajne te zabaweczki, ja szukam czegos do wanny, bo mój uwielbia sie pluskać. ostatnio kupiłam mu zółta kaczuszkę(taka jak miałam w dzievcińswtwie) tylko jakiś badziewie nie chce pływać, zatapia się.
A myślałam, że to tylko te moje cholery pływać nie potrafia...

Aneteczka, nie Iubię tych kombinezonów bo odpinają się im butki.Miałam dwa dIa starszaka i w obu się odpinały .Nie wiem może trafiłam na jakieś trefne.

Oj ja też muszę zakupy zrobić. Właśnie się rozglądam w necie. Tylko, że ja głównie teraz chce jakieś pajacyki, kaftaniki i półśpiochy.
dlaczego nie lubisz kombinezonów z butkami??ja tylko na takie patrzyłam jak małemu kupwałam.
Ja też mam jeden z butkami, a drugi bez. I chyba jednak wolę z butkami. Póki co to Natasza nie lubi butów i je zrzuca:tak: Już raz chodziliśmy po sklepie i szukaliśmy kozaczka:tak: Więc wolę jej ich w ogóle nie zakładać i dlatego dla nas jest lepszy kombinezon z bucikami.

Florencja, fajna paka. W ogóle fajne są te duże zestawy ciuszków. Szkoda tylko że nie można ich zobaczyć na żywo (myślę o rozmiarówce, bo moje dziecko chude i długie a ubranka nie są standardowe)

Monia Super ten kombinezon. Też nie lubię z butkami :no:
Wydaje mi się że Moni chodziło o to że woli kombinezon cały, jak śpiochy. Ja taki bym wolała :tak: Już nawet nie chodzi o to że buciki się odpinają (bo akurat moje nie), ale źle się go zakłada (pięta wychodzi mi dziurą, mała jak się wierci potrafi całą stopę z tego bucika wyjąć na zewnątrz) :sorry:

Ostatnia edycja:
Confi.....wow..to zaszalalas kobieto.....juz sobie wyobrazam Damianka w tech bezrekawniczkach..no bedzie wygladal jak maly amant....

Florencjo...oj te paki sa super...szkoda tylko ze dla bliznakow nie ma wyboru....:sorry::sorry:......

Monika....napewno z kostki bedzie maly zadowolony.....u nas nawet ostatnio byli znajomi z 5 miesiecznym synkiem no i tak sie kostka zainteresowal ze az nie moglam uwierzyc....no oczu i lapek od niej oderwac nie mogl....:tak::tak::tak:........Ale ty kupilas nowa...:confused2::confused2::confused2:

No i kombinezon fajny......:tak:....a mije dziewczyny nie maja kombinezonow.....zakupilam im kurtki ale to dopiero jak sie zimno zrobi..bo narazie to dalej w gruby polarek je ubieram....

reklama
Nawet mnie nie denerwuj :oo:
Ja Lilię pakuję w kombinezon, zakładam na rajstopki dodatkowo skarpetki a i tak czasami jak ją z niego wyjmuję to ma chłodne stópki :crazy:
W sam polarek .... materdeja :shocked2:

:-):-).......Moje dziewczyny jeszcze nigdy nie mialy na sobie rajstopek i na to spodni.....:tak:

Np. ostatnio bylo zimno....jak na tutejszy klimat...;-)...mialy na sobie body na ramiaczka, na to sweterek, spodenki no i skarpetki.....ten polarek co mam z Next i czpusie......w wozku sa w spiworku....
a jak wracalismy to im czapki zdjelam i tylko w kapturkach byly....:sorry:

Oj jakbys zobaczyla jak tu dzieci ubieraja.....:shocked2::shocked2::shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry