krzynka77
Fanka BB :)
ahh, no to mnie pocieszyłaś!!
Salfazin łyka od badania, czyli od niecałego tygodnia... hmm, chyba w sobotę mu kupiłam, więc napewno jeszcze nie działa.
Badania zrobimy jeszcze raz za miesiąc i zobaczymy, a może od razu za 3-mce? lekarz mi powie napewno kiedy warto by sprawdzić.
A jakie mieliście najgorsze wyniki?
Salfazin łyka od badania, czyli od niecałego tygodnia... hmm, chyba w sobotę mu kupiłam, więc napewno jeszcze nie działa.
Badania zrobimy jeszcze raz za miesiąc i zobaczymy, a może od razu za 3-mce? lekarz mi powie napewno kiedy warto by sprawdzić.
A jakie mieliście najgorsze wyniki?

nie wiem czy w tym jest koszt preparatyki nasienia ale mam jeszcze czas sie dowiedzieć

więc nie wydawajcie za dużo kasy na to bo szkoda! a efekty będą nie współmierne! z morfologią raczej sie nie da nic zrobić ale to prawda że 1 badanie mówi że tak jest zawsze bo to mogła być akurat najgorsza partia!
więc kupe czasu dlatego trzeba pamietać co sie łykało czy robiło trzy miechy od badania!!!!!

Salfazin to koszt 30 zł a tabletek jest 100 wiec nie jest zbyt drogi.A poza tym to same witaminki i moj maz sam twierdzi, ze sie po nich super czuje, a wczesniej miał różne objawy.